Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ČREDNI NAGON

ČREDNI NAGON

Najlažje je verjeti v nekaj in slediti čredi, eden za drugim. Ko se zadeva razkrije, rečeš, jaz sem samo sledil čredi- nisem nič naredil! Res nisi nič naredil, ampak, tiho tudi nisi bil, si kimal, pritrjeval in žalil nasprotnike. V šoli ste se vsi učili o virusih nekaj tako na daleč. Učitelji, ki so vas učili o virusu, so se o virusu tudi učili samo na daleč, tako kor vi in jasno- seveda ste jim verjeli, Tudi sam sem jim verjel. Potem sem študiral mikrobiologijo in bolj ko je šel študij h koncu, več vprašanj sem imel za profesorje. Vendar odkrito povem, niso me zadovoljili, saj so razlagali v glavnem teorijo. Gledali smo nekaj, kar še profesorji sami niso mogli natančno razložiti kaj gledamo. Korona virus smo gledali na slikah- videli smo nek krog in krono okrog, ampak ko smo gledali slike EKSOSOMOV so bili skoraj identični korona virusu. Profesor ni znal razložiti točno kako lahko razlikujem korona virus (jih je veliko različnih) in eksosom. Že takrat se mi je zdelo vse skupaj čudno dejstvo, da npr. bakterije pod mikroskopom migajo-se premikajo, virusi pa ne- se ne premikajo. Ko sem dve leti študiral v Nemčiji sem imel priliko spoznati danes ugledne znanstvenike, ki so se spraševali ravno to, da so virusi videti mrtvi- torej NE ŽIVI. Vendar tudi tam nam niso razložili zakaj so potem tako zelo nevarni. Zakaj za viruse NI ZDRAVILA kljub temu da so kao poznani že 150 let? Za bakterije imamo zdravila, ki uspešno uničijo bakterije, za viruse zdravila ni. Ste pomislili kdaj zakaj ne?? Vse kar je za človeka nevarno se premika, se lahko razmnožuje, nekaj uničuje, od bakterije do leva, krokodila…VIRUS te sposobnosti nima, ne more se razmnožiti, če ga izoliraš in daš na gojišče, tako kot bakterijo, bo iz bakterije nastalo ogromno bakterij, virusi te sposobnosti nimajo- Bakterije so enoceličarji, njihovo telo je sicer zelo preprosto, ampak migajo, celo repek imajo, se premikajo, imajo ovojnico, znotraj citosol v katerem brez jedra plava dedna snov. VIRUSI so vse do danes velika skrivnost za znanost in se zelo krešejo mnenja kaj je pravzaprav res, ker samo večji virusi so vidni s svetlobnim elektronskim mikroskopom, vendar je težava ko je govora o razmnoževanju virusa, tega RESNIČNO NI ŠE NIHČE DOKAZAL, torej da bi se virus sam lahko razmnožil tako kot npr. bakterija. Več virologov je nasprotnikov trditve, da so virusi nevarni, da se ljudje okužimo z njimi in da se potem ko ga »fašemo« v telo, v telesu uspešno razmnožuje….TO NIKAKOR NI RES in ne bo res vse dokler ne bo dokazano nasprotno, da se lahko razmnožuje. Dokazano pa je, da viruse proizvajajo naše celice. V celicah se nahajajo tako proteini, kot lipidi in OH, pa nukleinska kislina itd…in ravno iz tega materiala celica po potrebi proizvede viruse- različne viruse, vendar samo na ektodermalnem tkivu, torej celice ektoderma, ne pa tudi mezoderma in endoderma. Torej viruse proizvajajo celice povrhnjice kože, naših sluznic, vseh duktusov- kanalčkov- izvodil če hočete. Jetrnih izvodil, izvodil trebušne slinavke, izvodil prostate, tudi notranje stene žile- tunike intime, ki je v stiku s krvjo itd. Torej virus bomo vedno našli samo na ektodermalnem tkivu. Seveda je za razumeti, da imate ljudje malo znanja o virusih in še to je napačno, saj so vas učili da so patogeni. In to dejstvo je izkoristila farmacija za strašenje celega sveta, po drugi strani pa trdi, da zdravila ne morejo in ne morejo izdelati. Seveda je resnica ta, da za nekaj mrtvega- neživega NE MOREŠ IZDELATI ZDRAVILA, ki bi to že mrtvo stvar uničil. Farmacija to dobro ve, ampak še vedno meša drek in straši celi svet. To kar se zdaj dogaja je čista manipulacija z ljudmi, predvsem sloni na goljufiji z neverodostojnimi TESTI, ki ne pokažejo nič drugega kot koščke – fragmente proteinov- neke ostanke virusa, ki so jih izdelale celice za svojo obrambo. Vsi govorijo in pišejo o IMUNSKEM SISTEMU kako je pri nekaterih ljudeh močan, pri drugih pa slab in da tisti s slabšim imajo manj možnosti da se virusa znebijo. Resnica je drugačna. Del imunskega sistema je ravno zmožnost naših celic, da proizvedejo material za sanacijo tkiva in sicer ta material so virusi. Kot že napisano, so virusi narejeni iz proteinov, lipidov, OH, nukleinske kisline….vse to je material, ki se nahaja v našem ektodermalnem tkivu. Vsi ljudje, ki so imeli pred kratkim težave z sluznico nosu npr. imajo zagotovo delčke- fragmente teh virusov še kar nekaj časa v nosu, žrelu in še kje. In ravno te delčke -fragmente najdejo z PCR testi, ki so naštelani na ta protein, ki ga vsebujejo ti koščki. Glede na vse kar sem navedel je torej nesmiselno nositi maske, razkuževati ne vem kaj vse, ker pobijate in se branite pred neko mrtvo zadevo. Potrudil sem se in vam razložil kar vem. Prepričan sem da boste zagovorniki druge plati udarili po meni, žalili itd. To me ne zanima in me ne gane. Kdor želi res resnico, naj se vsede in malo razmisli.

Nihče ne bo udaril po tebi ali te žalil, le dobrohotno te bomo usmerili, da si na Googlu v članku “Alojz Ihan, Gregor Knafelc, Vladimir Pirnat, Uroš Dobnikar” prebereš osnove današnje Covid problematike. Samo prišepnem ti vnaprej, da virus je, je dokazan….več ti pa ne bom odkrival vsebine.

So spoštovani strokovnjaki povedali, koliko časa po cepljenju z mRNA cepivi (P, M) in vektorskim DNA cepivom (AZ) in koliko generacij celic izvaja proizvodnjo delov Covid virusa, ali se uporablja mehanizme za točno usmeritev mRNAja iz cepiv, da dosežejo planirane specifične celice? Če ne, zakaj ne in ali dajo garancijo, da mRNA virusa ne bo zašel v celice živčnega sistema ali v reprodukcijske celice? So spoštovani strokovnjaki razložili, zakaj z zamikom povsod, kjer je cepljenja veliko, sledi nov val bolnih? Imam še več vprašanj, a jih hranim za naslednjič, da tokrat spoštovanih strokovnjakov in tebe ne obremenim preveč.

Ne samo zahodna medicina, vse panoge so polne napačnega znanja! Mafija, ki že tisočletja vodi ta svet, si je zamislila popoln načrt za totalno kontrolo nad ljudmi, kar jim je doslej s pomočjo vpeljanega učnega načrta dobro uspevalo. Mi jim pa še kar verjamemo! Res, kot bi obtičali na stopnji čredne zavesti, ki bi jo morali prerasti že v starem veku… ker smo zadnjih pet tisoč let razvijali ego, kar prinese individualno zavest. Zdaj ob zaključku civilizacije je ego svoje odslužil in v novi dobi je na vrsti razvoj skupinske zavesti.

Napačno znanje je nevarnejše od neznanja! Oboje dela škodo, ampak iz neznanja pridemo z največjo lahkoto, medtem ko se napačnega znanja oklepamo ko pijanec plota. Najtežje se je soočiti z dejstvom, da smo se pustili naplahtati… Tako se imamo za pametne, pa niti popraviti nočemo svojega napačnega znanja, ker vanj slepo verujemo. To verovane v dogme nas bremza, da se ne prebudimo iz materialističnega sna, ker šele s prebujenjem lahko štartamo v novo dobo! Kar pomeni, da moramo že pred štartom vedeti, kaj je laž in kaj resnica! Enih par kraljevičev je trdovratno zasidranih v napačnem znanju. Kot bi zašli, pa nočejo na pravo pot.

…po zapisanem sodeč::)))))

https://www.youtube.com/watch?v=G3m3xe2vO1Q

“Povej o povej”, preden boš s svojo gensko cepilno onanijo dosegel vrhunec, bo korona zaradi precepljenosti in prebolelosti le še minorni problem. Si pa predstavljam, da mora biti kar težko za človeško bitje živeti s toliko “brainstorminga” v glavi in to ob virološko/imuunoloških zicerjih.

…po zapisanem sodeč::)))))
[/quote]

Torej nimaš pojma o pojmu. Se mi je zdelo.

New Report

Close