Najdi forum

Crikvenica

Pozdravljeni!
Včeraj je padla odločitev, da bomo letošnji dopust preživeli v Crikvenici. Ker je preko interneta težko najti primerno nastanitev,vas prosim za pomoč in za informacije za apartma s katerim ste bili zadovoljni. Na dopust bi šli konec Julija, potrebovali bi apartma za 3 odrasle in 2 otroka, bližina plaže( prodnata ali paščena, betonirana plaža ne pride v poštev), bližina centra,zaželjen vrt z žarom… Za kakršne koli informacije se vam že v naprej zahvaljujem.
Lep pozdrav

Mi smo bili pred tremi leti z otroki 1 in 5 let. Drugace lepa, ampak ne grem vec. Guzva na plazí in kar je bilo najhuje je to, da je vse v hrib. Imeli smo apartma 80m od morja, ampak v tak klanc, da sem komaj vozicek navzdol drzala in potem vso to troganje rokavckov,blazin…..ni sans vec

Crikvenico. Vse skupaj je več ali manj “ob cesti”, če pa ne pa v hrib. Plaža je nekaj srednjega, gužva vedno. Meni se Crikvenica zdi od vedno na en način “tranzitna”.

Mi smo se sicer vozili okrog na različne plaže, ampak je vse bolj v skalah, tako da ni najbolj primerno za otroke. Smo bili pa samo par dni, tako da ne poznam dobro vseh možnosti.

Plaža cez cesto,ampak je gužva na palži,apartma je zelo lep,klimatiziran,je sicer v enem manjšem bloku med Crikvenico in Selcami.Imate pa lepe sprehajalne poti.Meni je bilo všeč,je pa res,da nas ne moti gužva na plaži.+38551296720

Mi smo sicer veliko dopustovali tam, ampak v apartmaju v Dramlju, to je malo pred Crikvenico. Kopat smo se pa vozili na Kačjak, kjer je peščena plaža, primerna za otroke. Sicer naravne sence ni, lahko pa najameš ležalnik in senčnik in imaš potem tisti košček do vode zase. Drugače so pa plaže od Kačjaka pa do Crikvenice bolj kamnite, pa nekaj betona, za manjše otroke ne najbolj fino. Na plažah je poskrbljeno za pijačo, sladoled, imajo otroška igrala. V Crikvenice na vseh plažah ponujajo ležalnike in senčnike. V Crikvenici so plaže večinoma peščene, a zna bit ta pesek ponekod kar velik in oster. Sama Crikvenica je zelo lepa za sprehajanje, imajo lepo promenado, park je zelo lep in z veliko stojnicami in športnimi aktivnostmi. Pa tudi od Kačjaka proti Crikvenici je ob obali zelo lepo. Nahodiš se res lahko. Zna pa bit ornk gužva. Iz Crikvenice vozi tudi vlakec, mislim da vsako polno uro, proti Kačjaku in proti Selcam.
Apartmaji so pa večinoma res v hrib, tako kot je rekla predhodnica. Poglej na netu, kjer imaš direkten stik z lastnikom: apartmani-hrvatska, smještaj.com.hr in podobni.
100 % idealno ni, zna bit pa tudi lepo.
Lp, D

New Report

Close