Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Crknil siol mail

Crknil siol mail

Pa kaj to čarajo no, težave so bile že prejšnji teden, nekaterih mailov enostavno nisem dobila, zdaj pa se je čisto sesulo, sploh ne pridem do maila. Pa kaj je to, so bili napadeni?

Aja, klicala podporo pa ne morejo nič reči kdaj bo zadeva funkcionirala. Pa glih imam en kup nakupov na poti. Mi je žal da nisem vse nakupe dala na protonmail.

Pa a misli ta siol kdaj zrihtat ta mail!?!? To zdaj traja že več kot teden, kaj čarajo!?!?

Ja porkaduš no!!!

Porkaduš, pa zakaj tukaj piz ? Zakaj ne kličeš operaterja? In očitno ti vse dela, če se lahko tukaj peniš! Meni dela vse, tudi elektronska pošta! Imaš kakšen poseben namen s temle pisarjenjem?

Ja podn. Sem mislila, da samo meni nagaja.

Porkaduš, pa zakaj tukaj piz ? Zakaj ne kličeš operaterja? In očitno ti vse dela, če se lahko tukaj peniš! Meni dela vse, tudi elektronska pošta! Imaš kakšen poseben namen s temle pisarjenjem?
[/quote]

Včasih malo zašteka, pa pride mail 5 minut pozneje, drugega ni.

[/quote]

Ja elektronska pošta mi ne dela že en teden! Ostalo mi dela. Ja, klicala sem operaterja, ne vejo kdaj bo zrihtano! Mislim, WTF!? Tukaj pizdim ker je tukaj pač primerno mesto za to!

Ja elektronska pošta mi ne dela že en teden! Ostalo mi dela. Ja, klicala sem operaterja, ne vejo kdaj bo zrihtano! Mislim, WTF!? Tukaj pizdim ker je tukaj pač primerno mesto za to!
[/quote]

Sem na siolu, el.pošta normalno prihaja na računalnik, enako dostopna tudi prek weba.

Preko siola tudi meni že nekaj časa pošta ne prihaja. Ne vem, morda mi javlja napako nekaj dni. So bile pa tudi sicer tri dni težave z dostopom do interneta in s stacionarnim telefonom. To so sedaj uredili, e-pošta pa … bomo videli.

Meni siol tudi ne odpira pošte, ker javlja neko napako. Poskusite takoj po prijavi klikniti na ‘Preklopi na star način delovanja…’ potem mi odpre mail v takem načinu kot pred petimi leti… in za silo deluje. Sem bil pa v kar nekaj ur brez mobitelovega signala na gsm aparatu (mobiju) in sem gostoval na tujem omrežju.
Očitno imajo nekega črva…

Sem na siolu, el.pošta normalno prihaja na računalnik, enako dostopna tudi prek weba.
[/quote]
Zdaj dela. Upam da so to zdaj končno zrihtali.

Pozdravljeni,

vabimo vse uporabnike, da nam sporočite svoje naročniške podatke (uporabniško ime in kontaktno številko), da zadevo ponovno posredujemo v Tehnično podporo.
Sporočilo nam lahko pošljete tudi na info@telekom.si

Lep pozdrav, Petra

Pozdravljeni,

vabimo vse uporabnike, da nam sporočite svoje naročniške podatke (uporabniško ime in kontaktno številko), da zadevo ponovno posredujemo v Tehnično podporo.
Sporočilo nam lahko pošljete tudi na info@telekom.si

Lep pozdrav, Petra
[/quote]

Ja zdaj se oglasite, ko ste že popravili, vsaj tako pravi vaš sms ki sem ga dobila. Do zdaj pa tišina, mi pa visimo v luftu že od prejšnjega tedna. Bom pomembnejše zadeve raje na kak drug mail prestavila. Kaj takega pa še ne.

Včeraj je mail delal neki za silo, danes pa sploh nič. Ja, če vam ne dela mail, pošljite mail na Telekom, ne? A imajo samo blond zaposlene na Telekomu?

Hmmm, meni pa zdaj dela bp. Kaj to gredo od stranke do stranke? Svašta.

Če imate poleg SiOL-ovega aktiven še kakšen e-naslov, nam lahko pošljete sporočilo. Drugače pa pokličite naše tehnike na 080 1000.
Lep pozdrav, Mojca

Bolj kot se razvija tehnologija, včeji problem bo, saj so ljudje enostavno prebutasti za upoarbo storitev in naprav, ki so in bodo na trgu, seveda pa krivi vedno drugi.

Sama sreča, da si ti tako brihten, da ti že pokrov na lobanji dviguje, ker viška pameti ven sili.

Sama sreča, da si ti tako brihten, da ti že pokrov na lobanji dviguje, ker viška pameti ven sili.
[/quote]
Glej, človek mora zase skrbet in it v korak s časom, to bi moral vsk, ne da ste dejansko tako zabiti v večini, da je prav neverjetno, na kako nizko mentalno raven je padla današnja družba. A imeli bi polno rit in luksuz na vsakem koraku, ne premorete pa niti znanja in sposobnosti osnovno življenskih zadev.

Glej, človek mora zase skrbet in it v korak s časom, to bi moral vsk, ne da ste dejansko tako zabiti v večini, da je prav neverjetno, na kako nizko mentalno raven je padla današnja družba. A imeli bi polno rit in luksuz na vsakem koraku, ne premorete pa niti znanja in sposobnosti osnovno življenskih zadev.
[/quote]

A si ti malo falil temo? Siol je crknil, kaj ima butavost ali nebutavost uporabnikov s tem? Daj pejt opletat v kako drugo temo.

A si ti malo falil temo? Siol je crknil, kaj ima butavost ali nebutavost uporabnikov s tem? Daj pejt opletat v kako drugo temo.
[/quote]
Nič, le da običajno nima vze ne s siolom, ne z g maliom, ne čim drugim, ampak z vašim razšrotanim računalnikom , telefoni, na katerih izvajate čuda in je pravo čudo, da sploh kaj deluje. Skratka niste dorasli, ne uporabi naprav in ne storitev in naprednejša kot je tehnologija, slabše stanje je in večji problem, čeprav je vse narejeno maksiamlno enostavno za uporabo, kar se še da, ampak prezahtevno za današnje ljudi, ki ste v večini popolnoma bralno nesposobni, kaj šele sposobni za kaj več in osnovno razmišljanje.

[/quote]

Jaz pa mislim, da ima polarni prav. Če bi res siol crknil, potem nobenemu ne bi delal, pa meni že vseskozi dela nemoteno.

Jaz pa mislim, da ima polarni prav. Če bi res siol crknil, potem nobenemu ne bi delal, pa meni že vseskozi dela nemoteno.
[/quote]

Morda še prideš na vrsto. Sicer pa je bilo objavljeno tudi na spletni strani telekoma da so motnje v delovanju. Samo se moraš potrudit da to najdeš.

Nič, le da običajno nima vze ne s siolom, ne z g maliom, ne čim drugim, ampak z vašim razšrotanim računalnikom , telefoni, na katerih izvajate čuda in je pravo čudo, da sploh kaj deluje. Skratka niste dorasli, ne uporabi naprav in ne storitev in naprednejša kot je tehnologija, slabše stanje je in večji problem, čeprav je vse narejeno maksiamlno enostavno za uporabo, kar se še da, ampak prezahtevno za današnje ljudi, ki ste v večini popolnoma bralno nesposobni, kaj šele sposobni za kaj več in osnovno razmišljanje.
[/quote]

Greš na stran siol prijava, se prijaviš in ma da dela. Ampak ni delalo. Kakšno to silno znanje naj bi uporabniki imeli da bi nedelujoča stran delala?

[/quote]

Skoraj enako je povedal moj znanec IT-jevec. Praviloma pa zahtevajo urgentno pomoč, ki jo po podkrepijo z grožnjami in to na nesramen način, prav tisti, ki so neredni plačniki. Velikokrat krivijo za delovanje ponudnika, čeprav so sami krivi. Ko jim tehnik hoče pomagati, pa se vidi, da so nesposobni dojemati osnovna navodila. Odkar je delal v tehnični pomoči, ima o Slovencih, bolje rečeno državljanih Slovenije, precej slabo mnenje.

New Report

Close