Crknil siol mail
Skoraj enako je povedal moj znanec IT-jevec. Praviloma pa zahtevajo urgentno pomoč, ki jo po podkrepijo z grožnjami in to na nesramen način, prav tisti, ki so neredni plačniki. Velikokrat krivijo za delovanje ponudnika, čeprav so sami krivi. Ko jim tehnik hoče pomagati, pa se vidi, da so nesposobni dojemati osnovna navodila. Odkar je delal v tehnični pomoči, ima o Slovencih, bolje rečeno državljanih Slovenije, precej slabo mnenje.
[/quote]
No, jaz imam telekom na trajniku, pa še zvesta stranka sem, imam račun pri njih že cca 18 let. Pa vseeno sem bila brez maila skoraj teden. S podporo se pa tudi vedno prijazno pogovarjam. Tako da, pametnjakoviči, ne nakladajte.
Greš na stran siol prijava, se prijaviš in ma da dela. Ampak ni delalo. Kakšno to silno znanje naj bi uporabniki imeli da bi nedelujoča stran delala?
[/quote]
Dela, če je tvoj računalnikv stanju vzpostavit povezavo, največkrat v teh primerih ni, ker ste sami nekaj zašrotal na njemu, imate nelegalne operacijske sisteme z napakami, težava je pa potem z omrežjem pri tebi, ne pri komu drugemu. O osnovah se vam ne sanja, glavno da so krivi vsega drugi. Berem zadnjič znanko, tri dni nabijala po fb, pa ona pametna, bila celo v državni upravi, (ima znano firmo za meglomešalstvo), kako ji nočejo dat novega stroja, a sama ga uničila, ker ni vzela varoval za transport iz njega, kljub temu da ji je na veliko narisano na listih stroja in embalaže, če že brat ne zna in tovrstna čudesa izvajate dnevno, mnogi.
Skoraj enako je povedal moj znanec IT-jevec. Praviloma pa zahtevajo urgentno pomoč, ki jo po podkrepijo z grožnjami in to na nesramen način, prav tisti, ki so neredni plačniki. Velikokrat krivijo za delovanje ponudnika, čeprav so sami krivi. Ko jim tehnik hoče pomagati, pa se vidi, da so nesposobni dojemati osnovna navodila. Odkar je delal v tehnični pomoči, ima o Slovencih, bolje rečeno državljanih Slovenije, precej slabo mnenje.
[/quote]
Pa tako je no, koliko so ljudje zabiti in potem še nesramni in napadalni je šlo preko vseh meja.
Včasih se lahko samo debelo režiš, ko misliš da si videl že vse, pa te znova preseneti. Poleti me lastnica enega bifeja prosila naj ji pomagam plin montirat za žar, ker ji ključ ne paše, ključ namreč ni šel na okrogli ventil za odpiranje plina. In babi nič nerodno, da je tako neumna, še začne razlagat, kako naj onavem, če iam doma indukcijo, a baba stara 40 let.
Dela, če je tvoj računalnikv stanju vzpostavit povezavo, največkrat v teh primerih ni, ker ste sami nekaj zašrotal na njemu, imate nelegalne operacijske sisteme z napakami, težava je pa potem z omrežjem pri tebi, ne pri komu drugemu. O osnovah se vam ne sanja, glavno da so krivi vsega drugi. Berem zadnjič znanko, tri dni nabijala po fb, pa ona pametna, bila celo v državni upravi, (ima znano firmo za meglomešalstvo), kako ji nočejo dat novega stroja, a sama ga uničila, ker ni vzela varoval za transport iz njega, kljub temu da ji je na veliko narisano na listih stroja in embalaže, če že brat ne zna in tovrstna čudesa izvajate dnevno, mnogi.
[/quote]
Ma daj, nimaš pojma o čem je sploh debata, odhebi.
To da morajo reševat vaše težave, ne svoje in še izmišljate si sproti na debelo. Vsakodnevno tu pljuvate enkrat po siolu, enkrat po telemachu, tretjič po vseh osrtalih opearterjih, ampak težava je le v vaši zarukanosti, nikjer drugje. Očitno, kot vidiš v tej temi, tudi nisem edini, ki vidim skrajno zabitost ljudi, ki niso kos uporabi preprostih vsakdanjih reči in za povrh še nesramnost in napadalnost iste drhali.
To da morajo reševat vaše težave, ne svoje in še izmišljate si sproti na debelo. Vsakodnevno tu pljuvate enkrat po siolu, enkrat po telemachu, tretjič po vseh osrtalih opearterjih, ampak težava je le v vaši zarukanosti, nikjer drugje. Očitno, kot vidiš v tej temi, tudi nisem edini, ki vidim skrajno zabitost ljudi, ki niso kos uporabi preprostih vsakdanjih reči in za povrh še nesramnost in napadalnost iste drhali.
[/quote]
Nimaš pojma. Daj odjebi iz te tema. Te čakajo v BDSM temi, je bilo nekaj bičanje omenjeno.
Nimaš pojma. Daj odjebi iz te tema. Te čakajo v BDSM temi, je bilo nekaj bičanje omenjeno.
[/quote]
Jp, ponavljaj, da nimam pojma, drugega ne znaš, to ti je res hud argument, pokaže “ogromno znanja in vedenja”. Seveda nima pojma, koliko je posamezno zabito, vem pa da je vsakoini sicer eno toliko, da sprašuje na forumu ali se krompir olupi, drugo ima pa težave z vsako kupljeno stvarjo in je vse zanič in tudi vsi ponudniki storitev so zanič.
Jp, ponavljaj, da nimam pojma, drugega ne znaš, to ti je res hud argument, pokaže “ogromno znanja in vedenja”. Seveda nima pojma, koliko je posamezno zabito, vem pa da je vsakoini sicer eno toliko, da sprašuje na forumu ali se krompir olupi, drugo ima pa težave z vsako kupljeno stvarjo in je vse zanič in tudi vsi ponudniki storitev so zanič.
[/quote]
Ma ti še prebranega ne razumeš. Ajde, pejt kaj o šeškanju razložit.
Ma ti še prebranega ne razumeš. Ajde, pejt kaj o šeškanju razložit.
[/quote]
Res je, to se je najlepše videlo v temi o potnih stroških, kjer z izjemo mene, ki sem odgovoril kot prvi in še dveh potem, vam ni nikakor uspelo razumet kaj en preprosti stavek v kolektivnni pogodbi pove. Ma, super ste, drhal ničvredna, ni kaj.
Nič, le da običajno nima vze ne s siolom, ne z g maliom, ne čim drugim, ampak z vašim razšrotanim računalnikom , telefoni, na katerih izvajate čuda in je pravo čudo, da sploh kaj deluje. Skratka niste dorasli, ne uporabi naprav in ne storitev in naprednejša kot je tehnologija, slabše stanje je in večji problem, čeprav je vse narejeno maksiamlno enostavno za uporabo, kar se še da, ampak prezahtevno za današnje ljudi, ki ste v večini popolnoma bralno nesposobni, kaj šele sposobni za kaj več in osnovno razmišljanje.
[/quote]
Ko sem na mobiju nekaj ur brez signala operaterja, kaj moram narediti, da lahko kličem. Na voljo imam pa samo dva ‘prepovedana’ omrežna operaterja. Zame je to ena velika trilema.
Ko sem na mobiju nekaj ur brez signala operaterja, kaj moram narediti, da lahko kličem. Na voljo imam pa samo dva ‘prepovedana’ omrežna operaterja. Zame je to ena velika trilema.
[/quote]
A niso lepo napisali, da pošlji mail preko nedelujočega maila ali pa kličeš iz nedelujočega mobija? Je to tak problem? Zakaj se pa na siolu niso spomnili poslati enega obvestila uporabnikom o nedelovanju storitev, če že pošiljajo reklame?