Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Črn ekran – Black screen na android telefonu

Črn ekran – Black screen na android telefonu

Pozdravljeni

Prosiiiiiim, če kdo pomaga. Namreč telefon (Sony Ericsson Xperia ray, star 2 leti) mi pri odklepanju najprej zasveti črno in šele z nekaj-kratnim pritiskanjem na gumb za odklepanje/zaklepanje šele zasveti normalno -v barvah. Klice, kljub temu da črno sveti, še lahko sprejemam -vem kje je približno je tipka da se oglasim, čeprav črno sveti).
Telefon je bil že dvakrat na garanciji (na TopTime, kjer imajo prav za Sony-e) zaradi tega in dvakrat so samo naložili osnovno (tovarniško) posodobitev (t.j. android 2.3.4) ter tadrugič naredili še teste na katerih ni nič pokazalo ter pri njih je telefon normalno delal. Telefon pa je zdaj dva dni lepo delal preden se je pojavil problem s črnim ekranom. Aplikacije pa imam edino Fb(posodobljen), Gmail(posodobljen), fb messenger, Trigonometry Quick, ter karte -pri teh aplikacijah mi že pri novem telefonu niso pojavljale te težave. Zamenjala sem celo sim kartico.
Smola je edina ta, da garancija mi je že potekla.

Prosim še enkrat.. kaj naj še naredim?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close