Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Črna Gora avtokampi, cene..?

Črna Gora avtokampi, cene..?

Spoštovani!

Zanima me, kakšne izkušnje imate s dopustovanjem v Črni Gori? V začetku meseca avgusta gremo s kombijem v Č. G., pa me zanima, katere kampe priporočate, katere ne…in če kaj veste, kako je s cenami? Hvala za odgovore!

Poglej pod :rna gora, sem \e postavola enako vpra[anje. dobila sem zanimiv odgovor.
Midva z mo\em greva 26.7. s trajektom do Dubrovnika, -*tudi z kombijem,predelanim za spanje nato nadaljujeva potovanje po Crni gori. Sigurno se bomo kje srecali !

Tudi jaz potujem 26. tega meseca z družbo v Črno goro ( s trajektom do Dubrovnika) samo da bomo potem nadaljevali s kolesom). Nameravamo si ogledati mesta ozroma v nekaterih prenočiti: Risan, Kotor, Budva, Sv. Štefan, Bar, Ulcinj in Skadar. Če ima kdo informacije kje je možno v teh krajih prenočiti (poceni) naj mi prosim sporoči. Poleg tega pa me zanima, kako je sedaj kaj stanje na zdravstevnem področju saj je bilo še pred dvema mesecema tam kar hudo. a mogoče kdo ve kako je sedaj?
Hvala za vse nasvete in želim vam prijetno dopustovanje!
Lep pozdrav Peter

Pojdi na GOOGLE, vtipkaj MONTENEGRO, dobil boš turistično stran, kjer so našteti vsi kampi ob črnogorski obali.
Kar veliko nas gre 26.7.z trajektom.

Perla kaj si pa vidva nameravata ogledati. Mi mislimo iti še malo v Albanijo saj so sedaj v času turistične sezone ukinili vizum za slovenske državljane.

A morda ve kateri so mejni prehodi med Albanijo in Črno goro oziroma če je čez Skadar kakšen mejni prehod. Dobil sem namreč informacijo, da med Črno goro in Albanijo obstaja samo en mejni prehod in da je še ta pri Podgorici.
Hvala za informacije. Lep pozdrav Peter

postavi vprasanje na stran crne gore> cafe del montenegro- ti bodo kar sami domacini odgovorili na vprasanje o Albaniji

Malo pred Risanom je kraj Morinj in tam je en zelo poceni privat kamp. Sorodniki od lastnika tega kampa v Kotorju oddajajo sobe in so tudi zelo poceni. V Budvi je pa dražje, sploh če mislite prespati samo nekaj dni.

Ojla!

Najlepša hvala vsem za informacije o Črni Gori. Ravno včeraj sem prišel domov z dvo-tedenskega potepanja po Črni gori (zraven še malo Albanija in Hrvaška – otok Mljet) in moram reči, da je res super. Ogromno sem videl, zelo prijazni ljudje, ugodne cene in veliko novih izkušenj in novih poznanstev. Skratka nepozabno doživetje. Lepo pozdrav Peter

New Report

Close