Črna gora
Kolegi so boli lani tam – Miločer. Najprej so bili vsi malo posrani – očitno imamo tu še vedno vsi prepričanje, da nas bodo kar z brzostrelkami pričakali, okradli in ne vem kaj še.
Po njihovem pripovedovanju je bilo vse super, cene smešno nizke (npr. gajba pira je 12 DEM) in nobenemu ne pade več na pamet, da bi šel tudi letos kam drugam – vsi komaj čakajo poletje. Doživeli so toliko zajebancije, da me je vedno belel trebuh od smejanja.
p.s.: če te zanima kaj podrobnega vprašaj.
LP Kalimero
Bili so privat. Samo bivanje je prišlo 10 DEM/osebo/na dan, sicer pa privat ni dražje kot 15 DEM/dan/na osebo. Za hrano so poskrbeli sami saj je bilo vse zelo poceni. Vsak od njih pa je zapravil cca. 600 DEM za 15 dni (najprej so planirali le 7 dni potem pa so ker je bilo tako super, podaljšali). Za teh 600 DEM so imeli pokrit bencin do dol, namestitev, vsa hrana in pa vsakodnevno popivanje do “onemoglosti”.
Tudi letos nameravajo iti dol – ali v isti apartma, ali pa mogoče v kakšnega drugega, ki bi imel klimo.
LP Kalimero
jaz sem bila v Črni Gori 2x, lani za 1.maj sicer samo na izletu, letos pa smo tam pricakali novo leto…
jim se manjka nekaj let, da se bo turizem razvil, če nisi preveč malenkostn pa je cool…lepe plaže, folk je prijazen, dobra hrana (cevapcici rules:)), pijaca poceni…kako je s cistoco poleti na plazah, pa …??
Miki in ostali oglejte si to stran, http://www.interflash.si/cenikcg2002.htm
NAJBOLJ NORE, VROČE TER ZABAVNE POLETNE DNI , PODAJTE SE V ČRNO GORO
To ponuja turistična agencija Interflash iz Trebnja
Moje mnenje, cene preko turističnih agencij so katastrofalne, res bi bilo dobro dobiti kaj privat ali pa iti na riziko, če si sam to seveda ni problem, z otrokom pa se jaz ne bi upala. Glede čistoče, sem tudi jaz slišala vse mogoče, ampak bi vseeno probala iti dol, če bi dobila kaj boj oprijemljivega.
Karin