Črna magija ali parapsihologija
Slabo se počutim čedalje bolj, hodim k zdravniku vendar nobenih izboljšav. Potem mi pravijo, da sem se spremenila in odrinila vse od sebe tudi svojo družino. S starejšim otrokom sem imela velike težave, saj ji je bilo narejeno in naj bi to spila v pijači. Danes je bolje vendar še ni vse kot bi moralo biti. Z možem nama je bilo narejeno že leta nazaj a sva to takrat odstranila in se zaščitila, vendar se nama spet nekaj dogaja. Oba delava a nobenega napredka ni vse nama odhaja iz rok. Jaz sem na robu norosti, vedno smo bili srečna družina, zakaj to ljudje počnejo ne vem.
Parapsihologija je nekaj drugega kot magija.Magijo so ljudem na zemljo prinesli opazovalci(vrsta angelov,kasneje padlih),ki so se plodili z ženskami(geneza-nefili (mešanci,ki so se rodili v zakonih med padlimi in človekom)so bili na zemlji pred in po poplavi,ko so se ljudem narodile hčerke,bile so lepe zato so jih izbrali za žene,odkrili so jim tudi skrivnosti o luni,soncu,zdravilnih rastlinah,uklinjanju itdd.-book of enoh)
Priporoči se arhangelom ker tudi oni poznajo skrivnost magije,tako kot vsi njihovi padli bratje.
Ne nasedaj prosim raznim šarlatanom,ki za mestne denarce mešajo meglo.Magiji so ljudje postavili ceno.
Glede odstranjevanja urokov, magije ipd. Marsikdo to lahko naredi (če zna, sevad), vendar štos je v tem, da oseba (ali osebe), ki to črno magijo izvaja, ne bo odnehala kar tako. Praviloma naredi ponovno in spet in spet. Za neke trajne zaščite nisem slišala, razen če ti nekdo to redno odstranjuje. zato pišči tako osebo, ki ne le odstrani zadeve (in zaščiti, kolikor pač “sme” – ja, ključna beseda) in hkrati deluje na osebo, ki magijo izvaja v smislu, da sama prepozna “zmoto” in odneha s tem početjem. To je edina trajna in prava rešitev.
Težko je, vem. Sem tudi sama v tem dreku (in moji otroci), žal.
A bi lahko malo več o vsem tem napisala?Slabo počutje je lahko pomanjkanje sonca,vsi imajo z otroci težave,itd..
Tisti gospod,ki bi pa naj umrl,bi Vam pa moral povedat za katere uroke se gre!In če je zaščita narejena je narejena!In bolj ko jo imaš pri sebi se tvoje energije navezuje in je bolj močnejši.Na te besede težko verjamem da gre za magijo.Rabil bi pa cel spis,rojstne podatke,kraj,… da bi potrdil aj se je zgodilo z zaščito in kateri uroki so.
17.2.2012 hotel mons http://www.braco info.com
zelo sem razočarana kakšni ste ljudje. Upam, da se vam take stvari ne bodo nikoli zgodile ne veste kako hudo je to. Tudi jaz nisem verjela, dokler se mi ni zgodilo. Srečna sem, da ste vi tako srečni in brez skrbi, želim vam vse dobro. Upam, da se bom tudi jaz nekoč kot vi. Uživajte ne veste kako vam je lepo, nisem cenila tistih časov, ko je bilo z nami vse ok.
imeli smo doma ogromne tezave… in ta oseba nam je pomagala.. probaj mu pisat na alternativna.terapija@gmail.com
Jaz bila pri Hani v Vojniku mislim, da so sleparji, take moje izkušnje.
Samo tako za info povem, sem klicala da zaščita ne pomaga,rekli da bodo dali novo zastonj ko bodo v lj nikoli ne poklicali ne nič jaz pa tudi ne potem ker sem skapirala da niso pošteni že iz tega.Zato bodite previdni jaz se ne grem več tega. Če je Bog bo sam zaščitil človeka saj bi se tako zgodila zmešnjava.
Da pa pravijo da zaščite ki so v trikotnnik zvite prihajajo iz č.magije tako da ….tudi z vedeževalkami podobno ,bila pri pokojni pri Postojni,tudi nič uresničilo,zato razmislite….no take pač moje izkušnje.
Pozdravljeni če iščete pomoč me kontaktirajte
Bodi.pozitiven@gmail.com