Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČRNA OVCA

ČRNA OVCA

Kralj je dal ujeti vse prevarante v oblekah in kravatah in jih prikazati množici. Glavni prevaranti med prevaranti  so na kolenih pred Kraljem klečali in upali na oduščanje.

prijeti

Odgovor na objavo uporabnika
Vklopite možgane, 16.12.2024 ob 09:44

Anonimno 6237, 16.12.2024 ob 07:45

Nalučiluč, 15.12.2024 ob 20:24

Najmanj toliko resnično, kot oblast države Republike Slovenije nad ljudmi.

the King

O, ljubi Bog. To je torej tvoj problem. Želiš si biti alfa, pa nimaš orodja za to. Zdaj si zatravmiran in tečen. Ne Želiš se podrediti, ampak hočeš, da bi bili drugi podrejeni tebi, da bi sledili tebi, častili tebe… hmmm katera psihološka motnja je že to?

To ni nobena psihološka motnja troli jutranji. Gre za prikaz kako folk slepo verjame neki eliti, nekemu kralju in tudi če je to slabo, folk njemu še vedno verjame ga idealizira, se mu podjarmlja. Če bi bil pa na prestolu Darwin pa bi vsi pljuvali po njem kot to super prikažete na monu. Vsi drugi ja, samo Darwin ne. Meni se zdi prikaz dober samo me moti ker Darwin ne piše kaj to je. Pol je brezveze vse skupi če spet pušča da mu teme prevzamejo hejterji namesto da jo on vodi.

Vi znate misliti.

Kapo dol.

Kralj je prevarantom, ki so se nekoč izdajali, predstavljali, kot oblast narodu zapovedal, da prinesejo nazaj vso bogastvo, ki so si ga nakradli s prevarami. Lažni oblastniki so brez besed ubogali Kraljevi ukaz. V vrečah so nosili zlato bogastvo nazaj tistemu, ki ima oblast.

vračilo bogastva

vračilo

Iz bogastva, ki so ga prinesli prevaranti nazaj, komur pripada je tudi Veliki Kralj razdelil tega med najbolj revne ljudi. Starim in mladim je dajal kar jim gre in pripada.

Veliki Kralj

Podarja

pravični

dobrotljivi

dobrotnik

pošteni

Starejšim ženicam je bil končno povrnjen nasmeh na obraz po mnogih letih težkega življenja. Končno je prišel med njih in v deželo rodno tisti, ki so ga potrebovale in se lahko nanj zanesejo ter mu prepustijo svojo prihodnost , ki so jo rodile in branile vse svoje življenje. Z njim so one in njihovi rojenci na varnem in v blagostanju.

starejše ženice

Z vse dežele se pridejo ljudje zahvaliti njihovemu Kralju za dobroto in v čast ter poklon.

Mladenke v belih oblekah in tančicah  pa mu v veselje zaplešejo ob enem pa pokažejo in izkažejo  pred ljudstvom nedolžnost in voljnost za jarem Ljubezni.

zahvala

dcc

Fotograf je ujel Kralja pri večernem počitku in resnem razmišljanju ob njem pa njegovega hišnega ljubljenčka.

DK

dck

Vse ok zgodba, zakaj pa kralj nima obraza, ima celo masko in prazno luknjo? Zelo srhljivo, mračnjaško in odbijajoče. Take zgodbe morajo biti na vpogled bolj pozitivne. Deluje precej satanistično, kar ni ok.

moje mnenje, 18.12.2024 ob 21:37

Vse ok zgodba, zakaj pa kralj nima obraza, ima celo masko in prazno luknjo? Zelo srhljivo, mračnjaško in odbijajoče. Take zgodbe morajo biti na vpogled bolj pozitivne. Deluje precej satanistično, kar ni ok.

Zato, ker oblast nima obraza ali pa ima mnogo obrazov.

Če si ti v Sloveniji človek, ki mu je Slovenija domovina potem si ti oblast in imaš obraz.

Ker nisi edini človek, ki mu je Slovenija domovina in kjer ima svoj dom je tudi on oblast in tudi on ima obraz.

DARKO CASH ima prekrit obraz, ker je vladar mnogih vladarjev in obrazov.

To ni satanizem. Je pa satanizem tisto, kar je lažno.

DARKO CASH je najmanj toliko resničen, kot je resnična vsaka druga oblast države in njenih vladarjev, voditeljev itd.

DARKO CASH je Kralj nad Kralji držav.

Je eden in edini. Ker ima oblast in je vladar sam določa in odloča o oblasteh.

Druge države in vladarji držav morajo pridobiti od drugih držav in vladarjev ter oblasti priznanje za vladanje, oblast.

DARKO CASH je tisti, ki mu to ni potrebno saj oblast in vladavino že ima.

Tako je on tisti, ki bi drugi njega povpraševali ali jih prizna, kot oblast ali ne. Njemu tega ni treba početi. Ker je od nekdaj DARKO CASH. Pred njim ni bilo njega vladarja.

Če primerjate denimo DARKA CASHA in predsednika vlade RS, potem lahko ugotovite, da predsednik vlade je moral pridobiti glasove mnogih ljudi in njihovo podporo, da je predsednik vlade. Mnogo ljudi pa ga ni podprlo.

Kar pomeni, da je predsednik vlade prevarant. Prevarant v smislu tega, da se pretvarja, da je predsednik vlade vsem slovencem pa čeprav ni, saj ga večina ne podpira, ga ni podprla in ga ne bi.

Prav tako je s predsednico države.

NASPROTNO pa je z DARKOM CASHOM, kajti on je pravi vladar. On ne potrebuje podporo slovenskega naroda ali bilo katerega drugega, da bi bil vladar, kajti on je vladar, on je KRALJ.

Osamosvojitev REPUBLIKE SLOVENIJE so potrdile, priznale tudi druge države.

DARKO CASH  ni potreboval njihovih privolitev in priznanj. Kajti od nekdaj je DARKO CASH to kar je in ob enem tudi samostojen.

DARKO CASH je tudi edini vidni vladar, ki ga imajo vsi radi od prvega do zadnjega.

Če bi kdo dejal, da ga nima rad , ta bi lagal in zavajal.

Nalučiluč, 18.12.2024 ob 22:05

Osamosvojitev REPUBLIKE SLOVENIJE so potrdile, priznale tudi druge države.

DARKO CASH  ni potreboval njihovih privolitev in priznanj. Kajti od nekdaj je DARKO CASH to kar je in ob enem tudi samostojen.

Po ideji zelo spominjaš na zdaj že pokojniegs Borisa Valenčiča, ki se je označil čisto zares za prvega slovenskega kralja, a so mu metali precej polen pod noge. Žal je že umrl, sem ga pa na moji službeni poti in karieri uspela parkrat spoznati. Bil je ok, a zelo sam svoj in prepričan v svoje. Morda ga je politično udejstvovanje tudi skrajšalo za glavo. Se je pa trudil nekaj dokazati. Kot ti.

Grenivka422, 18.12.2024 ob 22:16

Po ideji zelo spominjaš na zdaj že pokojniegs Borisa Valenčiča, ki se je označil čisto zares za prvega slovenskega kralja, a so mu metali precej polen pod noge. Žal je že umrl, sem ga pa na moji službeni poti in karieri uspela parkrat spoznati. Bil je ok, a zelo sam svoj in prepričan v svoje. Morda ga je politično udejstvovanje tudi skrajšalo za glavo. Se je pa trudil nekaj dokazati. Kot ti.

Jaz nisem DARKO CASH. In DARKO CASH nima komu kaj dokazovati. Njemu tega ni potrebno.

Razumem pa da so se nekateri trudili v svojih življenjih tudi DARKO CASH se.

Tukaj je dokaz o tem, kar omenjam o DARKU CASHU, da ga imamo vsi radi.

Njemu tega ni treba dokazovati. On sam po sebi je dokaz vsega brez dokazovanja.

radi

Nalučiluč, 18.12.2024 ob 22:20

Tukaj je dokaz o tem, kar omenjam o DARKU CASHU, da ga imamo vsi radi.

Njemu tega ni treba dokazovati. On sam po sebi je dokaz vsega brez dokazovanja.

radi

Meni deluje žalostno. Ne vem zakaj. Kdo je in kdo ni. Kdorkoli je ta lik, je osamljen in žalosten po duši. Ta vloga mu ne paše. Jaz vem kaj mu paše. Noben ne rabi na silo potrditev, da ga ima nekdo rad. In ima črno na belem napisano, kdo ga ima zares rad, pa to njega ne zanima.

Vse dobro pri prodaji zgodbe.

Grenivka422, 18.12.2024 ob 22:28

Meni deluje žalostno. Ne vem zakaj. Kdo je in kdo ni. Kdorkoli je ta lik, je osamljen in žalosten po duši. Ta vloga mu ne paše. Jaz vem kaj mu paše. Noben ne rabi na silo potrditev, da ga ima nekdo rad. In ima črno na belem napisano, kdo ga ima zares rad, pa to njega ne zanima.

Vse dobro pri prodaji zgodbe.

To pa ne bo držalo. DARKO CASH je izredno vesel človek in srečen. Ni niti osamljen niti žalosten. Daleč od tega, da bi bil tak, kot ti praviš. Motiš se. Upravičeno ti je, ker motiti se je človeško.

In to ni zgodba, ki se prodaja,. to je zgodba, ki se DOGAJA.

Nalučiluč, 18.12.2024 ob 22:30

To pa ne bo držalo. DARKO CASH je izredno vesel človek in srečen. Ni niti osamljen niti žalosten. Daleč od tega, da bi bil tak, kot ti praviš. Motiš se. Upravičeno ti je, ker motiti se je človeško.

In to ni zgodba, ki se prodaja,. to je zgodba, ki se DOGAJA.

Potem pa naj se zgodi zgodba z dobrim namenom. In še toliko bolj, če si srečen…

Tudi ljudje so veseli, ko se srečajo z njim in počaščeni. Še sam pa čeprav pod krinko težko skrije veselje izpod nje.

DARKO CASH ne želi, da bi kdorkoli bil manj vesel, kot je on sam. Zato tudi smeh prikrije, da bi ljudje svojega imeli.

RADD

Nalučiluč, 18.12.2024 ob 22:40

Tudi ljudje so veseli, ko se srečajo z njim in počaščeni. Še sam pa čeprav pod krinko težko skrije veselje izpod nje.

DARKO CASH ne želi, da bi kdorkoli bil manj vesel, kot je on sam. Zato tudi smeh prikrije, da bi ljudje svojega imeli.

RADD

Ne skrivaj svojega nasmeha. Če razumem prav zgodbo, so vsi lahko zadovoljni in nasmejani. Nihče ne sme biti prikrajšan smeha in nihče ne sme jokati.

Grenivka422, 18.12.2024 ob 22:56

Ne skrivaj svojega nasmeha. Če razumem prav zgodbo, so vsi lahko zadovoljni in nasmejani. Nihče ne sme biti prikrajšan smeha in nihče ne sme jokati.

Žal se najdejo tisti, ki so prikrajšani smeha. Smejati in jokati se ni prepovedano. Če rabi človek jokati lahko joka. DARKO CASH se zavzema tudi za to, da tisti, ki se ne bi smeli smejati, da se ne smejejo in tisti, ki bi jim smeh bil potreben, da ne jočejo ampak se smejejo.

DARKO CASH je z ljudmi tudi zaigral in zapel skupaj z njimi pesem Mi se imamo radi.

New Report

Close