Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style črne kavbojke

črne kavbojke

Kaj naj naredim, da mi črne kavbojke z večkratnim pranjem in likanjem ne zbledijo.

Mi peremo s tekočimi praški za temno perilo.

..pa ko jih das prat jih okol obrni…

…ko jih likaš tudi okoli obrnjene…

Pereš jih obrnjene in pri pranju uporabljaš Woolite black detergent (za črne obleke), tudi likaš jih obrnjene.
lp

če so zdaj že zbledele, je najbolje, da jih pobarvaš… v DM pa tudi Leclercu sem videla barvo, ki jo preprosto butneš v pralni stroj. ta barva res drži; jaz sem zaenkrat probala na par majicah, ki so na brzino obledele…odkar so pobarvane pa ful držijo barvo. potem pa res uporabljaj Woolite black, ful pomaga!

Lily pa stroj potem, ko doš notri drugo perilo, ne pušča barve na perilu?

Če imaš dobro barvo ni problema. Jaz vsake toliko črna oblačila obrnem v črni barvi in je super efekt. Poleg ostalega kar je že bilo napisano.

ne, čisto nič. Barva je Coloreria Italiana in je “zapakirana” veni plastični posodici, kateri prirežeš vrh. Poleg dodaš kilo soli in perilo..in zaženeš stroj. ko je oprano, še enkrat opereš pravkar obarvano perilo. In to je to. Stroj pa kot da ni bilo nič. Preverjeno!

Nisem prebrala odgovorov, zato oprosti, če bom ponavljala. Jaz vse temne hlače obrnem narobe in uporabljam prašek, ki obdrži barve in zaenkrat je še vse okej.

New Report

Close