Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Črne maske s kiji nad geje

Črne maske s kiji nad geje

V središču Ljubljane se je zgodil organiziran napad na lezbični lokal v času literarnega večera.

V četrtek zvečer so neznaci brutalno vdrli na literarni večer gejevske in lezbične literature v lokalu Open. Pod udarci tropa zamaskirah nestrpnežev je eden od udeležencev – po naših zanesljivih informacij gre za znanega borca za pravice istospolno umerjenih Mitjo Blažiča – obležal v mlaki krvi, rešilec pa ga je odpeljal v Klinični center.

http://www.zurnal24.si/cms/novice/crnakronika/index.html?id=117786#comments

Nisem vedela, da imamo tudi slo ku klux klan.

Se morajo pod maskami skrivati, kot to počnejo roparji, kriminalci, ugrabitelji, eksekutorji … in vse to tudi so.

Drhal.

In sramota. Za vse.

Sredstva javnega dezinformiranja pa o zadevi molčijo. Sram jih bilo!

To je bil verjetno odgovor na vsakodnevno izzivanje, ki ga izvajajo ti t.i. mavričasti ritopiki.

Sicer pa a ni zanimivo? Samo ljudje bi morali tolerirati ritopike? Drugače smo takoj homofobi. Ste že kdaj videli, da v divjini lev naskakuje leva? Ali pa v hlevu konj konja? Jaz ne, mogoče ste vi imeli to srečo?!
Zbudite se že enkrat zagovorniki ritopikov. Za reprodukcijo sta potrebna dva in sicer samec-samica in ne samec-samec!

Strpnost je povezana z izobrazbo, tudi samoizobrazbo.

Tako da, daj, preseneti samega sebe, pa vtipkaj v google homoseksualnost pri živalih, pa debelo glej, koliko linkov se bo prikazalo!

Za začetek pa osnove kar tukaj (ima zelo kratko poglavje tudi o homoseksualnosti in naravi, tudi živalih … in poglej hudiča, omenja ravno kralja živali, ki se požvižga na tvoj predsodek):

http://sl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualnost

Drugače pa: jebo te razmnoževanje! Na zahodu bo biomedicinska pomoč kmalu postala splošna praksa, sicer pa je ljudi na zemlji že krepko preveč. Dokler se ne začnemo seliti na druge planete, bi z zakonom prepovedala razmnoževanje vsem mogočim fobom! Ker ko je gneča, so ti zdraharji taprvi, ki so odveč!

Ja, jaz sem pa nestrpna do nestrpnih.

ha ha ha dobro si opisal, sam kaj ko enim ne kapne….kot sem že enkrat tule napisal pa bom ponovil, čeprav vem da bo Primož brisal:-)

Naj si tile zagovorniki ritopikcev peljejo enega domov, ga spustijo v sinovo sobo in se preprosto zabavo ob misli kako mi ga pikec zariva tja kjer mu ni mesto!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Perverznjak. A ti tud, ko pri kakšni tetki srebaš čajček, razmišljaš kam vse ji ga striček … Kaj te k** briga, kaj ljudje počnejo v svojih spalnicah.

Res si rožle! … mu je kekec lepo rekel: Rožle, ti s cepec! :))))

ups, si zapisal: ‘kako MI ga pikec zariva …’

je to lapsuz?

pa veš kaj pravi stroka (od freuda dalje) za lapsuze?

torej le si latenten in od tu tvoja fobija :)))))))))))

ne-dam-se, to pa v celoti podpišem. Ni kaj dodati.

Kadar zmanjka argumentov pa napademo z vsemi sredstvi?

Joj, slučajno si našel enega leva, ki ima slabo samopodobo in se zato “spravlja” na drugega leva.

P.S. Me pa tudi zanima, kdo je avtor tega prispevka o homoseksualnosti na Wikipediji? Podpisan ni nihče. Tako da je to lahko vsakdo, tudi “njihov”!

Prišlo je do tiskarske napake…se čisto po ZARESovskem opravičujem:-)

Naj si tile zagovorniki ritopikcev peljejo enega domov, ga spustijo v sinovo sobo in se preprosto zabavo ob misli kako MU ga pikec zariva tja kjer mu ni mesto!

No da ne bi kdo kaj narobe mislil ob teh nestrpnežih, ki še celo mene ljubitelja žensk porivajo tja med pedre…

Tvoje pisanje frančišek, ne samo, da je skrajno primitivno, je predvsem neetično in nekulturno in odraža tvoj dejanski JAZ.
Tukaj pa zopet napišem, pa naj bralci sami presodijo.

saj te nihče ne poriva med pedre, s svojo izjavo si se sam porinil tja…očitno imaš rtes dolgega in lahk sam sebe pikaš z njim v rit))
res si latenten))

Dolgega imam ravno dovolj za pravi ženski užitek…

Frančišek, a veš kako gre tisti rek? Lastna hvala dolžina tvoja je mala.

in to ti je povedal kdo? glas v tvoji glavi?))) al tvoja prostata ko si jo potipaš))

Kdo pa govori o dolžini…vidim da ste levakarji postali že jasnovidci:-)

Jezus frančišek, ti pa sploh ne veš več, kaj pišeš. O dolžini si govoril ti. Pa si preberi. Vidiš, ko te ujamemo, pa začneš z žalitvami, levakarji …. ej frančišek, boš še mogel nekaj žgancev popati.

napisal frančišek.

“Dolgega imam ravno dovolj za pravi ženski užitek…” –

Pretiravati pa spet ni treba 🙂

ti si se pa malce zalepil name hpvx, ljubi jezus, pa še en, ki je že na črni listi vpisan.

Pa jasno, leva roka je povezana z desno možgansko poloblo, tam je pa res doma intuicija (in jasnovidnost) :)))

Menda, da so jim že na sledi:

http://www.rtvslo.si/slovenija/video-imamo-vec-dobrih-sledi/206198

Kje je pa center za spolno usmeritev? V lokalu Open?

Ja, pa potegni vodo, ko boš na Closed!

Sem ženska, pa se mi gnusiš!

New Report

Close