črni lasje-blond prameni
Pozdravljena,
Vse je mozno, odvisno le od tebe kako zdrave lase zelis ohraniti. Barvanje iz crne na blond je zahtevnejsi postopek,saj je potrebno lase predhodno izbeliti oziroma pobrati pigment iz lasu.
Zato previdno, da ne unicis las prevec. Mogoce res tu in tam kaksen pramen in to bolj iz spodnjega oziroma srednjega predela, ne na vrhu glave, da se posveti blond ven izpod temnih las.
Srecno!
lp alenka
Spoštovana Alenka.
Ne svetujem tako drastične spremembe. Prevelika lrazlika je in vsak frizer, ki ti pove, da ti bo to naredil brez problema – nima ”blage veze” o barvanju las.
Tvoji lasje bodo preveč poškodovani, prameni ne bodo beli – ni šans, pa še celo večnost bo trajalo. Frizerji celo parkrat ponovijo postopek, ker vidijo, da željena barva ni še svetla ali bela, kar je najtežje doseči. Končna barva bo kvečjem oranžna ali rumenkasta.
Skratka ni možno iz črne v belo. Verjemi mi, ker vem kaj govorim. Pa tudi 20 let izkušenj z barvanjem las nekaj pomeni.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

pozdravljeni! imam črno barvane lase in bi rada postopoma prišla na pepelnato blond barvo las. koliko časa bom potrebovala, da mi to uspe in kak način je najboljši za to? enkrat sem probala razpigmentiranje in vipe uot, vendar sem prišla ven rumeno oranžno rdeča. to pa si ne želim….torej koliko časa se navadno porabi?
hvala za odgovore!
kokola

pozdravljeni!
tudi jaz imam problem z krep lasmi, šla sem namreč iz črne na blond in si lase na konicah čisto uničila z peroksidom in pa tudi vsakodnevnim likanjem, sedaj pa me zanima kateri bi bil najbolši preparat da si čimprej malce popravim konice?
drugače imam pa sedaj čisto bele, želim pa imeti pepelate, sem poskusila 1x in je bilo vse skupaj sivo, tako da sem isti trenutek dala peroksid čez, enostavno preveč mi je prijelo :/
Lep Pozdrav in hvala za odgovore.

zivjooo!!!!
mam eno uprasanje:Dprosm za odgovor;D
ugl.mam crne lasje(barvane)tm mau cez rame s frufrujm…mau bi si jih se pustila rast tm do polovice hrbbta se prav se ene15 cm…nvm kok cajta bi to trajal??;)
poj bi si na spodnj strani las nardila blond pramene, pa me zanima ce bi prsle vn lepo belo-rumeno…ker prevec bele nocem ker bi se prevec vidl…pa ali bi si ful lasje unicla??
pa na koliko cajta se je najbolj barvat,pa ce lahko koj z navadno barvo brez amonijaka…hvala!!!!!;)
l.p.
Draga Jasni, ali kar koli si že.
Tvoje pisanje je srakopis in ulični jezik, ki je pod vsakim nivojem. Prosim napiši še enkrat vprašanje, bolj šolsko.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

Pozdravljeni!
stara sem 16let..in se še nikoli nisem barvala,ker so mi bili moji naravni lasje čist ok!Sedaj si pa želim majhne spremembe!
Imam rjave lase,ne temne in ne presvetle,nekje vmes in bi se rada pobarvala v blond,ne rumeno ampak skoraj belo in potem bi si dala spodaj črne podaljške..zelo lepo pride,vem..ker si je prijateljica naredila podobno!..Me pa zanima,če bi blond barva vredu prijela na moje rjave lase?..če bi v prvo ratalo skoraj belo ali bi prišla ven rumeno oranžna?tega namreč ne želim!!..
Hvala za vaše odgovore in pomoč..barvam se namreč 1. in mi noben frizer ne zna svetovat,kot bi meni ustrezalo!…torej,iz rjave bi se pobarvala v belo blond in spodaj črni podaljški!Verejmite,zelo lepo pride,ampak ne vem,če mi bo blond lepo prijela?tega se najbolj bojim!!
Še 1x hvala za odgovore!
Lp,miška <3
Pozdravljena Miška.
Sodeč po opisu vaše barve las menim, da bi platinasto barvo lahko dosegli.
Tudi ideja z črnimi podaljški se mi zdi dobra. Predlagam vam, da se oglasite do mene na posvet, ogledala si bom barvo vaših las, tako vam bom najaležje svetovala kateri postopki bi bili najbolj primerni.
Lp
Naya
FRIZERSKI STUDIO NAYA
http://www.NAYA.si

pozdravljeni!
rada bi prosila za nasvet ker še sama nevem na kakšno barvo las bi si pobarvala lase.in prosim če bi mi lahko nekako pomagale mi svetovati katero barvo las si naj dam za pobarvati zdaj mam barvo las blond….zahvalila bi se rada že v naprej za dobre nasvete edino prosim za lepe odgovore in ne za grde….hvala v naprej vam bom hvaležna za vsaki odgovor.

Moje vprašanje je precej podobno ostalim; bi lase zelo poškodovalo nekaj blond pramenov? Trenutno sem pobarvana čokoladno rjavo, ki mi sicer zelo pristaja vendar si že nekaj časa želim pramene. Morda bi vseeno počakala do poletja da se mi nekoliko “razbarvajo” ker si škodljivega beljenja pri frizerju ne želim. (prejšnjo pomlad sem imela popolnoma črne lase a so se poleti spremenili nazaj v rjave, upam da bo tako tudi s čokoladno rjavo
Sicer pa je moja naravna barva lešnikovo rjava, eksperimentirala sem že precej in si ne želim novih drastičnih sprememb, le naraven in malce zanimiv videz. Hvala za odgovor
Katerina pozdravljeni.
Na vaš odgovor bi lahko odgovorila po pregeldu vaših las ter lasišča, pomembno je kdaj ste bila nazadnje barvana.
Lp
Naya

Sara pozdravljeni.
Resnično je nemogoče kvalitetno svetovati v kolikor osebe ne vidim v živo. Lahko le podam moje osebno menje oz. vam svetujem geled na moj okus.
Pika na i lepo oblikovani frizuri je igra kontrastnih barv, pri kateri pa ni nujno, da so barve drastično temnejše ali svetlejše.
Predlagam vam da za začetek poiskusite s odtenek ali deva svetlejšo barvo od trenutne.
Če želite kvalitetno svetovanje pa vas toplo vabim, da me obiščetne v studiju Evilhair, z veseljem si vzamem nekaj minutk za vas.
Lp
Naya