Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Crnilne bombice

Crnilne bombice

Ne bom dolgovezila o problematiki. Ki sem jo tu ze veckrat izpostavila.

V pond sem nakupila za 200eur spodnjih oblacil, pizam. Vceraj grem robo s skupne terase bloka pobrat, dosti tega je s “skarjami” al kaj vem s cim prerezano.

Ni prvic in ne bo zadnjic.

Imam v planu kupit poceni al znizane bluze( crne, temno modre z vzorci vrtnic, tulipanov, se pravi pisano. Oprat in z notranje strani na vec mestih prisit kake crnilne bombice. Da ko spet korajzno vse to sosed(a) zareze da ji na rokah ostane to crnilo in ne bo mogel dol sprat. To mi bo edini dokaz da je on oz zena.

Kje kupit te crnilne bombice?

Hvala.

Susenju perila in oblacil na skupni terasi, na vrhu bloka se ne mislim odpovedat. Terasa je na vrhu, odprta, ni pokrita.

Odkar zivim tu sem se odpovedala parkingu, moram parkirat drugje. Avto je bil bi cel podrsan, gume prebite. Policija je prihajala. Zapisniki. Nic od tega, vsakic ko sem pokazala s prstom kdo bi bil.

Ker nisem bila pridna, mi je ministrica Simona poslala domov položnico za 400 eur, en minister od SDS pa kazensko ovadbo.

Ker moj Veseli oče voli SDS, je Simoni nakazal 400 eurov + 100 evrov napitnine.

Ko so me na sodišču oprostili, je bil moj Veseli oče en mesec tako Žalosten, da sploh ni hotel govoriti z menoj.

Zdaj komaj čaka, da bo 24.4. in bo lahko šel še enkrat volit za SDS.

Jaz 24.4. ne bom mogla volit za opozicijo, ker bom po jutranji maši morala domov v hause arest.

Mogoče mi pa moj biološki oče Poštar Rudi na skrivaj prinesel eno glasovnico za glasovanje od doma, ker je v Sindikatu in mu ni všeč, da SDS na pošti podpira ukinjanje podeželskih poslovalnic in odpuščanje poštarjev.

Če se strinjaš z zapisanim in si tudi ti malo žalostna, mi pomagajte ta čvek razširiti še v druge teme.

Za njima dvema se mi ne da hodit. Zgleda da imata lazno psihiatrinjo oz da sta sla k njej zaradi depresije.

Zdaj mislita ker imata potrdilo od psihiatra, da lahko delata kar hoceta.

Da se jima dvigne kuracc na moja oblacila.😝😡

Jst da sem psihiater, ju lepo strpam v zavod. Pa bi se videlo al sta motena ali ne.

Ko mi je pred leti prvic polila po oknih neko gnojnico, zemljo in stresla tepih. Sem pozvonila pri njih in vprasala zakaj to pocenja in da jo opozarjam naj takoj pri prici neha

Ni se mi opravicila. Gledala me je prizadeto kot ena krava. Odgovorila je tako da me je najprej pljunila potem pa zacela kricat ” imas li ti povrdu da si luda?”. Jst jo se 1x vprasam zakaj mi svinja okna. Ona pa meni ” ce imam potvrdu da sam luda”. Ji odgovorim da nimam. Ona pa meni ” no, ja mogu da radim sta hocu, mrs svinjetinjo”.

O tu mi je dalo mislit da ima neko potrdilo da je nora.

Ampak cetudi ima, ne more delat kaj hoce. Nekje je meja.

Ko je prisla policija za njega je vedno isto trobil.

“Nisam bio ja, ja sam bogi, ona nas matretira ona si izmisljuje obesio se bom, ja sam reven, revez”

Policaji meni, naj ga pustim pri miru, ker lahko samomor naredi.

Jst pa njimi. Glumi. Ce mislite da bi zdaj samomor naredil poklicite resevalce. Pa naj ga doktor pregleda.

Nic od tega ni bilo.

Toliko o njihovem nedelu in nesposobnosti.

En kriminalist mu je edino rekel “saj si zenska ne zmisljuje ko ima avto cel porajsan, gume prebite, oblacila postrizena, saj je meni prinesla vreco spodnjega perila in diskretno pokazala razrezane dele.

En kriminalist ga je sklofal na gobec, 3 dni je bil mir. Potem pa spet.

. https://youtu.be/NJwHn2nqV1I

Absolutn jim neki nastimaj .

Sam bombice so pretrde za prerezat.

Razn ce bombice oz vsebino nekako pretocis v male vrecke in jih diht zapres.

Magat nared vrecke iz ene velike.

Zalepis pa robove tako. Da das na vrecko peki papir in z likalnikom cez. In se skupi zalepi.

Velik dela je to. Ker ena vrecka ni dovolj.

Lohka vecjo nardis. Tako podolgovato.

In jo nekak zapajsas na notranjo stran pri robu,kjer zacne rezat.

Ob sivu majce ki poteka po telesu, nalepi magar podolgovato vrecko s crnilom. Lahko das viset samo eno majcko.

Odgovor na objavo uporabnika
Wera, 13.04.2022 ob 09:23

Absolutn jim neki nastimaj .

Sam bombice so pretrde za prerezat.

Razn ce bombice oz vsebino nekako pretocis v male vrecke in jih diht zapres.

Magat nared vrecke iz ene velike.

Zalepis pa robove tako. Da das na vrecko peki papir in z likalnikom cez. In se skupi zalepi.

Velik dela je to. Ker ena vrecka ni dovolj.

Lohka vecjo nardis. Tako podolgovato.

In jo nekak zapajsas na notranjo stran pri robu,kjer zacne rezat.

Ob sivu majce ki poteka po telesu, nalepi magar podolgovato vrecko s crnilom. Lahko das viset samo eno majcko.

ALi pa eno majcko celo s lepilom namalas.

Iz tistim lepilom  k takoj prime.kako pisano majco da se lepilo cim manj vid.

Al pa nabav mal jeklene volne. In majco not povalji. In obesi.pa ko bo zagrabu jao njemu.

Sam to bi mogla bit kr previdna zarad sebe. Da ne bi na koncu ti mela te volne povsod. Ko pa bi sosedje tezil kva to je. Pa njih namocis da so zgleda majco namocil v j volno.

Mora bit se kaksna bolj elegantna resitev. Se bom probala spomnit.

Hvala za ideje. Nimam idej ko je treba vrnit in bit hudoben.

Bi pa rada da mu crnilo ostane na rokah oz prstih.

Pa da ga vidimo potem kako cvili ” nisam bio ja”. Ko crnilo ne bo mogel dol sprat.

Samo njihova oblacila so se vceraj susila na terasi, poleg mojih.

Mislim da v trgovini ko gres v garderobo pise ” kraja se ne izplaca in je na oblacilih tisto crnilo”

Jst bi pa da je v taki vrecki kot je prasek za robo oz gel, ko bo preluknjal bluzo oz prerezal bo se razlilo. Zato bo kupila par bluz temnih barv oz pisane vzorce, da ni opazno. Obesila pa kot obicajno.

Volno. Ne upam. Zaradi sebe.

Šnelca_783, 13.04.2022 ob 10:51

Hvala za ideje. Nimam idej ko je treba vrnit in bit hudoben.

Bi pa rada da mu crnilo ostane na rokah oz prstih.

Pa da ga vidimo potem kako cvili ” nisam bio ja”. Ko crnilo ne bo mogel dol sprat.

Samo njihova oblacila so se vceraj susila na terasi, poleg mojih.

Mislim da v trgovini ko gres v garderobo pise ” kraja se ne izplaca in je na oblacilih tisto crnilo”

Jst bi pa da je v taki vrecki kot je prasek za robo oz gel, ko bo preluknjal bluzo oz prerezal bo se razlilo. Zato bo kupila par bluz temnih barv oz pisane vzorce, da ni opazno. Obesila pa kot obicajno.

Volno. Ne upam. Zaradi sebe.

JA sej to vrecko k bi sama nardila

Bi tudi prerezal. Sej je ne bi videl.

Ce dobis kje ze narejenda je barva v vreckah ok.

Ce ne. Jo sama nared.

Sam ne bos sla tak dalec .

Bos odnehala .

A je mogoce ga posnet. Danes lohka kupis male kamerce in jih nekam nastimas.

Najboljs da mu na kljuko namazes drek

Pa pod predraznik kup dreka haha.

Ko se tem zgodi to s cotami.

Ti njemu na kluko drek lepilo al pac neki.

Pa kdo bo nehu prej.

Al pa po predptazniku moko posuj. Tecna ko drek spucat.

ja pa še ti mu pejt mal njegove cote porezat, pa s črnilom pošpricat. Pol pa če ti kdo pride težit, rec, da nisi bila ti, da si reva, da se boš obesla 🙂 uporabi njegove metode in njegove besede 🙂

pa ko z njim komuniciraš, vse posnemi, saj maš fon. Sploh tiste dele, da lahko dela kar hoče, ker ma potrvdu.

mater, kakšen folk. To še za v štalo ni, ne za med ljudi. Me zanima, kje je prej gnil…

ahaha904, 13.04.2022 ob 11:28

ja pa še ti mu pejt mal njegove cote porezat, pa s črnilom pošpricat. Pol pa če ti kdo pride težit, rec, da nisi bila ti, da si reva, da se boš obesla 🙂 uporabi njegove metode in njegove besede 🙂

pa ko z njim komuniciraš, vse posnemi, saj maš fon. Sploh tiste dele, da lahko dela kar hoče, ker ma potrvdu.

mater, kakšen folk. To še za v štalo ni, ne za med ljudi. Me zanima, kje je prej gnil…

Prej je bil podnajemnik. 2x izseljen iz dveh razlicnih blokov.

To sem tu ze pisala. Pa bom skrajsala, se mi ne da se enkrat vsega pisat.

Prvic ko sem sla na policijo, me je sprejel oz ze zunaj povabil na pogovor en kriminalist. Zunaj je kadil cigaret, sem ravno prihajala in ko me je vprasal s kakim namenom prihajam. Sem mu povedala, da bi se rada pogovorila s kakim kriminalistom glede enega problema. Je ugasnil cigareto in me takoj notri povabil. Ni me vprasal ne kdo sem, niti za osebno. Vprasal me je kje je problem. Sem mu povedala da imam problematicnega zgornjega soseda ki mi ponoci ne da miru za spat, saj mece neke kljuce, verige v loncu oz neke take zvoke. On se je prijel za glavo in mi rekel “ga poznam”. Iz dveh stanovanj so ga ze izselili, ker je nagajal vedno spodnjemu sosedu. Vprasal me je zakaj v bloku ne stopijo skupaj menii v bran in se ga izseli. Sem mu povedala da je kupil to stanovanje. Pod pretvezo. Na ogled in nakup je poslal enega fakultetnega predavatelja, saj je vedel da to stanovanje prodaja policist.

In ta kriminalist mi rece ” logicno, policist mu ga ne bi prodal, torej je kupil pod pretvezo…

No in ta ga je neko noc ko sem jih klicala prisel. In se je zgovarjal “nisam bio ja”. Kriminalist mu je rekel ” v prostoru nad njeno spalnico nimas kaj za iskat med 22 in 6 uro. Ti lazes da beres tiho knjigo ponoci. Dobro te poznam kaj si mucil v dveh blokih ljudi”… on spet ” nisam bio ja, to je moje stanovanje, moja pravila, kaj bo meni neka luda baba komandirala. Da nije allaha ja je ubije za tren”

Kriminalist je nanj tako zjal, da sem se od strahu cela tresla. Vse se je slisalo dol k meni.

Potem so padali udarci. Uni je tulil in prosil da naj ga ne tepe.

Kriminalist mu je rekel, zenska dela tam kjer moj sin hodi v solo, zmatrana je, sin mi je rekel da ji je bilo veckrat slabo v sluzbi od izcrpanosti, enkrat je zlezla skupaj. Ti bos nabijal “nisam bio ja in da je bos se ubil, njenim starsem tudi grozis in da bos vrgel stanovanje ji v zrak”.

Tri dni je pomagalo. Potem je spet  miroljubni zarukanec v imenu allaha ropotal naprej.

Pomoje sta on in zena iz popravnega doma, iz Bih usla.

Tam imajo vse finte nagajanja, so zverzirani.

Komaj cakam dan da jih ne vidim vec.

Ne morem jst it mu rezat oblacila. Kot on nisem prifuknjena.

Od zacetka vem, da rezanje oblacil. Pomeni da bi rad tega cloveka strgal kot divja zival. Ga ubil.

Simbolno zato reze skrajami.

Imam zgleda se sreco. Takim se utrga in res koga zrezejo.

Enkrat sem mu vrgla paradajz ponoci v avto. Joj je cvilil in hodil na policijo, kaj sem mu naredila. Unicila njegov bel avto. Da je se vedno od paradiznika flek, mu je ostal na avtu. Take bucke prodajal na policiji, so mu z rokami pokazali naj gre ven. Avto oprat in tiho bit, da ne dobi kamen ali lonec od tebe babe v glavo, pol da bo sele cvilil.😂🤣😁

* te babe

Šnelca_783, 13.04.2022 ob 12:27

Prej je bil podnajemnik. 2x izseljen iz dveh razlicnih blokov.

To sem tu ze pisala. Pa bom skrajsala, se mi ne da se enkrat vsega pisat.

Prvic ko sem sla na policijo, me je sprejel oz ze zunaj povabil na pogovor en kriminalist. Zunaj je kadil cigaret, sem ravno prihajala in ko me je vprasal s kakim namenom prihajam. Sem mu povedala, da bi se rada pogovorila s kakim kriminalistom glede enega problema. Je ugasnil cigareto in me takoj notri povabil. Ni me vprasal ne kdo sem, niti za osebno. Vprasal me je kje je problem. Sem mu povedala da imam problematicnega zgornjega soseda ki mi ponoci ne da miru za spat, saj mece neke kljuce, verige v loncu oz neke take zvoke. On se je prijel za glavo in mi rekel “ga poznam”. Iz dveh stanovanj so ga ze izselili, ker je nagajal vedno spodnjemu sosedu. Vprasal me je zakaj v bloku ne stopijo skupaj menii v bran in se ga izseli. Sem mu povedala da je kupil to stanovanje. Pod pretvezo. Na ogled in nakup je poslal enega fakultetnega predavatelja, saj je vedel da to stanovanje prodaja policist.

In ta kriminalist mi rece ” logicno, policist mu ga ne bi prodal, torej je kupil pod pretvezo…

No in ta ga je neko noc ko sem jih klicala prisel. In se je zgovarjal “nisam bio ja”. Kriminalist mu je rekel ” v prostoru nad njeno spalnico nimas kaj za iskat med 22 in 6 uro. Ti lazes da beres tiho knjigo ponoci. Dobro te poznam kaj si mucil v dveh blokih ljudi”… on spet ” nisam bio ja, to je moje stanovanje, moja pravila, kaj bo meni neka luda baba komandirala. Da nije allaha ja je ubije za tren”

Kriminalist je nanj tako zjal, da sem se od strahu cela tresla. Vse se je slisalo dol k meni.

Kriminalist mu je rekel, zenska dela tam kjer moj sin hodi v solo, zmatrana je, sin mi je rekel da ji je bilo veckrat slabo v sluzbi od izcrpanosti, enkrat je zlezla skupaj. Ti bos nabijal “nisam bio ja in da je bos se ubil, njenim starsem tudi grozis in da bos vrgel stanovanje ji v zrak”.

Tri dni je pomagalo. Potem je spet  miroljubni zarukanec v imenu allaha ropotal naprej.

Pomoje sta on in zena iz popravnega doma, iz Bih usla.

Tam imajo vse finte nagajanja, so zverzirani.

Komaj cakam dan da jih ne vidim vec.

Ne verjamem temu, kar si napisala

L239, 13.04.2022 ob 10:58

JA sej to vrecko k bi sama nardila

Bi tudi prerezal. Sej je ne bi videl.

Ce dobis kje ze narejenda je barva v vreckah ok.

Ce ne. Jo sama nared.

Sam ne bos sla tak dalec .

Bos odnehala .

A je mogoce ga posnet. Danes lohka kupis male kamerce in jih nekam nastimas.

Najboljs da mu na kljuko namazes drek

Pa pod predraznik kup dreka haha.

Ko se tem zgodi to s cotami.

Ti njemu na kluko drek lepilo al pac neki.

Pa kdo bo nehu prej.

Al pa po predptazniku moko posuj. Tecna ko drek spucat.

Hude ideje.

Drek mazat. To se ne grem.

Smo imeli tudi soseda ki je drek mazal vsem v vrsti. Na sreco meni ne. Sem vsako jutro imela tezave za it delat, saj je bila policija, resevalci, vse zaparkirano, si jih mogel cakat da te odpatkirajo. Tega ki je mazal z drekom so lovili, zdravnik odredil hospitalizacijo.

Jst bi mu v te bluze usila te bombice crnilne, kot so pralne kapsule( ki jih zmeces v boben in operejo perilo). Tako ko bi on bluzo zarezal, bi se mu crnilo polilo po rokah. In naj potem policiji trdi “nisam bio ja”🤣😂😅

Sem mislila da ve kdo kje se to kupi. Da ne hodim povsod sprasevat.

a veš da, 13.04.2022 ob 12:45

Ne verjamem temu, kar si napisala

Vse se je slisalo.

A si bila poleg, da trdis nekaj v prazno??

Ta kriminalist ga je imel vrh glave.

Skoda ker je po tem sel stran v drug kraj in nisem vec nasla nikogar njemu podobnega.

V tem smislu barvne kapsule

1649847664744

Bi jih dala znotraj bluz, ko bi s skarjami zarezal, da bi se mu polilo po skarjah in rokah. Pa da ne bi mogel z nicemer sprat, scistit dol.

Pol bi poklicala policijo in bi moral roke pokazal, al zena.

* pokazat

Šnela spet nori.

Šnelca_783, 13.04.2022 ob 13:04

V tem smislu barvne kapsule

1649847664744

Bi jih dala znotraj bluz, ko bi s skarjami zarezal, da bi se mu polilo po skarjah in rokah. Pa da ne bi mogel z nicemer sprat, scistit dol.

Pol bi poklicala policijo in bi moral roke pokazal, al zena.

TEga ne vem kje kupit

Vem pa da ce bo trda plastika ne bo nic iz tega.

Zato vera pravi,da sama naredi z vreckami ki so tanke.

Kupiš črnilo za štampiljke (večina papirnic) in majhne zip vrečke (tehnične štacune), potem pa sama nafilaš.

Šnelca_783, 13.04.2022 ob 12:39

Ne morem jst it mu rezat oblacila. Kot on nisem prifuknjena.

Od zacetka vem, da rezanje oblacil. Pomeni da bi rad tega cloveka strgal kot divja zival. Ga ubil.

Simbolno zato reze skrajami.

Imam zgleda se sreco. Takim se utrga in res koga zrezejo.

Enkrat sem mu vrgla paradajz ponoci v avto. Joj je cvilil in hodil na policijo, kaj sem mu naredila. Unicila njegov bel avto. Da je se vedno od paradiznika flek, mu je ostal na avtu. Take bucke prodajal na policiji, so mu z rokami pokazali naj gre ven. Avto oprat in tiho bit, da ne dobi kamen ali lonec od tebe babe v glavo, pol da bo sele cvilil.😂🤣😁

veš kako je – taki f*knjenci se ustrašjo samo takih, ki so večji f*knjenci kot oni sami oz. vsaj zgledajo tako 🙂

Šnelca_783, 13.04.2022 ob 08:39

Ne bom dolgovezila o problematiki. Ki sem jo tu ze veckrat izpostavila.

V pond sem nakupila za 200eur spodnjih oblacil, pizam. Vceraj grem robo s skupne terase bloka pobrat, dosti tega je s “skarjami” al kaj vem s cim prerezano.

Ni prvic in ne bo zadnjic.

Imam v planu kupit poceni al znizane bluze( crne, temno modre z vzorci vrtnic, tulipanov, se pravi pisano. Oprat in z notranje strani na vec mestih prisit kake crnilne bombice. Da ko spet korajzno vse to sosed(a) zareze da ji na rokah ostane to crnilo in ne bo mogel dol sprat. To mi bo edini dokaz da je on oz zena.

Kje kupit te crnilne bombice?

Hvala.

Mi smo take imeli v vojski. Za njimi v neposredni bližini ne ostane kaj dosti. Ne vem pa če se danes še dajo kje kupit.😁

rocna-bomba

modrivrag, 13.04.2022 ob 13:13

Mi smo take imeli v vojski. Za njimi v neposredni bližini ne ostane kaj dosti. Ne vem pa če se danes še dajo kje kupit.😁

rocna-bomba

Lol!😂Krivdo pa lh na ruse zvrneš..

New Report

Close