Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Crnilne bombice

Crnilne bombice

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 13.04.2022 ob 12:49

a veš da, 13.04.2022 ob 12:45

Šnelca_783, 13.04.2022 ob 12:27

ahaha904, 13.04.2022 ob 11:28

Šnelca_783, 13.04.2022 ob 10:51

Hvala za ideje. Nimam idej ko je treba vrnit in bit hudoben.

Bi pa rada da mu crnilo ostane na rokah oz prstih.

Pa da ga vidimo potem kako cvili ” nisam bio ja”. Ko crnilo ne bo mogel dol sprat.

Samo njihova oblacila so se vceraj susila na terasi, poleg mojih.

Mislim da v trgovini ko gres v garderobo pise ” kraja se ne izplaca in je na oblacilih tisto crnilo”

Jst bi pa da je v taki vrecki kot je prasek za robo oz gel, ko bo preluknjal bluzo oz prerezal bo se razlilo. Zato bo kupila par bluz temnih barv oz pisane vzorce, da ni opazno. Obesila pa kot obicajno.

Volno. Ne upam. Zaradi sebe.

ja pa še ti mu pejt mal njegove cote porezat, pa s črnilom pošpricat. Pol pa če ti kdo pride težit, rec, da nisi bila ti, da si reva, da se boš obesla 🙂 uporabi njegove metode in njegove besede 🙂

pa ko z njim komuniciraš, vse posnemi, saj maš fon. Sploh tiste dele, da lahko dela kar hoče, ker ma potrvdu.

mater, kakšen folk. To še za v štalo ni, ne za med ljudi. Me zanima, kje je prej gnil…

Prej je bil podnajemnik. 2x izseljen iz dveh razlicnih blokov.

To sem tu ze pisala. Pa bom skrajsala, se mi ne da se enkrat vsega pisat.

Prvic ko sem sla na policijo, me je sprejel oz ze zunaj povabil na pogovor en kriminalist. Zunaj je kadil cigaret, sem ravno prihajala in ko me je vprasal s kakim namenom prihajam. Sem mu povedala, da bi se rada pogovorila s kakim kriminalistom glede enega problema. Je ugasnil cigareto in me takoj notri povabil. Ni me vprasal ne kdo sem, niti za osebno. Vprasal me je kje je problem. Sem mu povedala da imam problematicnega zgornjega soseda ki mi ponoci ne da miru za spat, saj mece neke kljuce, verige v loncu oz neke take zvoke. On se je prijel za glavo in mi rekel “ga poznam”. Iz dveh stanovanj so ga ze izselili, ker je nagajal vedno spodnjemu sosedu. Vprasal me je zakaj v bloku ne stopijo skupaj menii v bran in se ga izseli. Sem mu povedala da je kupil to stanovanje. Pod pretvezo. Na ogled in nakup je poslal enega fakultetnega predavatelja, saj je vedel da to stanovanje prodaja policist.

In ta kriminalist mi rece ” logicno, policist mu ga ne bi prodal, torej je kupil pod pretvezo…

No in ta ga je neko noc ko sem jih klicala prisel. In se je zgovarjal “nisam bio ja”. Kriminalist mu je rekel ” v prostoru nad njeno spalnico nimas kaj za iskat med 22 in 6 uro. Ti lazes da beres tiho knjigo ponoci. Dobro te poznam kaj si mucil v dveh blokih ljudi”… on spet ” nisam bio ja, to je moje stanovanje, moja pravila, kaj bo meni neka luda baba komandirala. Da nije allaha ja je ubije za tren”

Kriminalist je nanj tako zjal, da sem se od strahu cela tresla. Vse se je slisalo dol k meni.

Potem so padali udarci. Uni je tulil in prosil da naj ga ne tepe.

Kriminalist mu je rekel, zenska dela tam kjer moj sin hodi v solo, zmatrana je, sin mi je rekel da ji je bilo veckrat slabo v sluzbi od izcrpanosti, enkrat je zlezla skupaj. Ti bos nabijal “nisam bio ja in da je bos se ubil, njenim starsem tudi grozis in da bos vrgel stanovanje ji v zrak”.

Tri dni je pomagalo. Potem je spet  miroljubni zarukanec v imenu allaha ropotal naprej.

Pomoje sta on in zena iz popravnega doma, iz Bih usla.

Tam imajo vse finte nagajanja, so zverzirani.

Komaj cakam dan da jih ne vidim vec.

Ne verjamem temu, kar si napisala

Kriminalist je nanj tako zjal, da sem se od strahu cela tresla. Vse se je slisalo dol k meni.

Potem so padali udarci. Uni je tulil in prosil da naj ga ne tepe.

Vse se je slisalo.

A si bila poleg, da trdis nekaj v prazno??

Ta kriminalist ga je imel vrh glave.

Skoda ker je po tem sel stran v drug kraj in nisem vec nasla nikogar njemu podobnega.

Seveda nisem bila zraven, ampak policist se zaveda, da če bi pretepal v takem primeru, bi v primeru odkritja tega izgubil službo!

Senza736, 13.04.2022 ob 13:10

Kupiš črnilo za štampiljke (večina papirnic) in majhne zip vrečke (tehnične štacune), potem pa sama nafilaš.

Hvala za idejo. Bom res se usmerila v to.

Meni je glavno da mu/ji ostane sled na rokah.

Potem naj se z njimi ukvarja kriminalist, oni so inteligentni v primerjavi z navadnimi policisti.

Jst zbiram oblacila. Vsa preluknjana. Je par vrec tega.

Ko grem od tu stran bom dala v medije kaj sem prezivljala vse z miroljubnezi.

Tam kjer mama zivi je tudi ena norica iz njihovih vrst.

Mami je kradla ko se je roba na terasi susila modrce in gate.

Oce jo je napadel naj neha. In je norela ” da je robo poslala v Bosno ter da mu zeli smrt zene”.

Mama je imela res pred leti rak dojke. Ziva pa je ostala. Prej bi jo kemoterapija pobrala kot sam rak.

Tako da to njihovo odtujevanje oblacil in rezanje, ni nedolzno.

Mamina soseda je enemu cevlje kradla in posiljala v Bih. Vedno je vzela mu levi cevelj. In ta clovek je po 2 letih na zelo nenavaden nacin ostal brez leve noge.

Tudi ce ne verjames, se zamislis da hodze in bih ni nedolzno.

New Report

Close