Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Črno korito

Črno korito

Zdravo. Bom imela novo kuhinjo, svetlo pa pult lesen, napa pa kuh. plosca bosta črni, hladilnik kovinske pa barve. Mož bi zdej imel pa črno pomivalno korito. Kaj menite? Bi ve imele črno korito?

A zdaj če je to splošno sprejemljivo tule na forumu, boš možu dovolila, sicer pa ne?

Ce bo moz kuhal in ribal korizo, naj ima crnega, cr mu je to tako fajn, jaz v moji kuhinji crnega sigurno ne bi imela!

zamenjaj moža za takega, ki mu je všeč tvoja barva

Mene bi bolj skrbel lesen pult?!!!

Mi imamo belo kuhinjo s skoraj crnim pultom in skoraj crnim koritom. Zgleda zelo lepo, je pa treba korito kar naprej brisat, ker se pozna vsaka kapljica, ki se posusi.

Pa jaz ne bi nikoli imela pa črnega korita. Včasih smo pa imeli v kopalnici temno moder umivalnik, WC, pa bide… pa je bila katastrofa. Pa vsaka kapljica se je poznala, tako da pa smo potem prav kmalu vse zamenjali v pa belo.

Moja mama ga ima. Meni se ne zdi praktično. Kot da posrka vso svetlobo, prava črna luknja. Če pereš solato ne vidiš dobro, ali je voda še umazana ali ne. Sploh ne vidiš nič, kar pereš, ker ni kontrasta. Jaz ga ne bi nikoli imela, sedaj, ko sem to ugotovila.

Jaz ga imam, pa v tem ne vidim nobenega problema.

Imamo rjavega, ki se lepo dopolnjuje s kuhinjo in pultom. Je top. Precej bolj hvaležen od vsakega inoxa.

Imam temno sivega, kar je praktično črne barve in od firme Blanco. Super je, ne bi več zamenjala za inox, ki sem ga pucala kot zmešana.

New Report

Close