Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Crocs

Crocs

Veliko hvalijo originalno Crosc obutev. Bi jih kupila pa ne vem, ce so vredne svojega denarja. Na izgled mi niso vau ampak so pa verjetno bolj udobne kot kaksne druge coklje ali natikaci. Kaj menite?

Če do leta 2022 še niti nisi sprobala kroksic, zakaj bi jih zdaj?

Imam Nike natikace, mehke tako, da jih sezujem samo, ko moram. So bile pa cez 40€, na znizanju malo cez 20. Moz ima enako mehke Adidas natikace, cena podobna.

Ce hoces mehke, je cena taka, ce rabis pa samo natikace, so ok tudi tiste s stanta na morju.

Kupi jih pa je

Največji plus crocsov pred ponaredki je po mojih izkušnjah v tem, da ne drsijo na mokri podlagi. Sama jih nosim v hiši namesto copat, pa imamo talno gretje. Meni so preprosto zakon.

Jaz jih nosim in so udobni.

Jaz imam njihove japonke in so super. Tistih “cokel” nisem nikoli niti probala, ker so mi nagravzne.

Meni so ful udobne. Za doma v službo so kul. Res pa da niso ravno lepe.

Odgovor na objavo uporabnika
Crocs da, 27.04.2022 ob 22:54

Največji plus crocsov pred ponaredki je po mojih izkušnjah v tem, da ne drsijo na mokri podlagi. Sama jih nosim v hiši namesto copat, pa imamo talno gretje. Meni so preprosto zakon.

Imam original in fejk, fejk imajo bolj robusten podplat, sem oboje probala na morju, za v vodo po skalah, so se fejk bolj obnesle, manj drsijo.

Imela sem tudi ene fejk z bolj gladkim podplatom, trde, cista plastika, drsele so ze na suhem, te sem stran vrgla.

Najboljši natikači in prijazni nogam so leseni cokli ne drsijo in so zelo udobni so za dolge sprehode za vse nnamene cokle zakon.

New Report

Close