Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Crocs / razlika med originali in imitacijami

Crocs / razlika med originali in imitacijami

Kot v naslovu.
A je sploh kaka razlika?

Če dobim en res dober ponaredek….

Moj ima Crocse original, pa se mu ful koža lupi in poti not,
jaz imam japonke Crokce original, so zračne in res ful dobre, le na začetku ko jih začneš nosit te ožulijo.

če pa bi se morda odločila, za nakup imitacije za doma, zakaj ne imitacijo in zakaj original?

Meni je pa tako razmišljanje mimo: za doma so lahko falš, za ven, ko te ljudje vidijo pa original? meni so vsi crocsi nagravžni in jih nimam.

Do pred nekaj leti bi se nad crocsi zgražala, zdaj pa vidim, da res niso slabi. Eno zame pomembo razliko med ponaredki in originalom vedno opažam na morju: originalni na mokrih ploščicah ne drsijo, s ponaredki pa jih je že nešteto v našem kampu padlo.

Osebno mi ni najbolj všeč klasična oblika crosov, vsaj ne za sebe, zato si vedno naročim kak drug model. Eni izgledajo fantastično in mi je poleti potem super, da lahko s crocsi, ki izgledajo kot kak lep poletni čevelj ali sandal grem brze pomisleka tudi v vodo oz. jih zmočim. Prav zanimivo mi je tudi, koliko malih otrok tako stabilno hodi z njimi (v bistvu eni od trenutka, ko shodijo) – spet tu je praktično, da res ne drsijo.

Letos sem si kupila tudi zimske tople škornje in jih ne prodam za nič – so izredno topli, ne premočijo in zanemarljivo malo drsijo (le na čistem ledu):) Aja: pa ne delam za to firmo, samo res so mi postali všeč (ponavljam: ne ravno klasični modeli, kot se dobijo pri nas).

Glavna in nadvse pomembna razlika je v materialu. Original je iz gume, ponaredki pa iz plastike.

Baje je razlika v materialu.
No men so grdi tako ponaredki kot originali…

Ogabno plus nateg pri ceni. Da ne govorim o “slavnih” uggicah – za v hlev, brezoblično, brezčasno. Vi ste pa ovce, ki to kupujete.

Še ena ovca tu, ki bi rada crocse, pa za original ni denarja. Kateri ponaredki so dobri?

Mi imamo vsi ponaredke, ki smo jih kupili ene na morju na štantih, ene v Šparu, ene v Hoferju, ene v Bosni, pač kjer smo naleteli, ko smo jih rabili. Mož jih zelo malo nosi in itak ni primeren za oceno, midva s sinom jih pa nosiva durh marš, pozimi doma za copate, poleti zunaj, perem jih vsaj 2x na mesec, sezujem jih samo za spat, pa so po nekaj letih (ene 3-4 leta) še vsi ok, razen enih, na katerih je ratala spredaj na prstu tista luknja večja, kot je bila original, ampak te so sinu itak za 2 št. premajhni, tako da to luknjo ne štejem pod napake.
Sem pa kupila ene v Bosni, ki so malo drugačne in je tudi material drugačen in jih imam samo poleti za zunaj.

mi vsi nosim crocse – originale. Poleti jih ne menjam za nobene druge. imamo pa cokle, japonke, športne (teniske),…
so super. Ne drsijo na mokrem, so udobni, mehki,…

Imela sem tudi ponaredek, pa ni primerjave.

Kupujem jih pa večina v akciji na njihovi spletni strani, tam so tudi akcije (tudi zdaj jih je kar nekaj)
(crocs.eu)

Grozno je ze to, da nosite Crocse..se veliko huje pa, da nimate za original in nato ponaredke kupujete , ki so iz ciste plastike kjer noga spet zasmrdi. He he kje ke torej icinek teh Crocsov , ce niso original. ??? Ne mores verjet.

Ne zmišljuj si! Mi imamo vsi ponaredke in nobenemu ne zasmrdijo noge! Čeprav ima mož težave s smrdečimi nogami, mu v ponaredkih ne smrdijo. To je popolna izmišljotina, da ti v ponaredkih noge smrdijo.

Glede denarja pa: nekateri smo smotrni in delamo z denarjem racionalno – zakaj bi kupila ene natikače za 40€, ko jih lahko kupim za 5€? Če ne bi razmišljala tako, ne bi imela, kar imam! Večina mojih prijateljev in znancev razmišlja podobno, pa govorim o ljudeh, ki zaslužijo 50.000€ + (nekateri 100.000+) letno!

Odgovor na objavo uporabnika
imamo ponaredke, 12.01.2013 ob 09:28

Ne zmišljuj si! Mi imamo vsi ponaredke in nobenemu ne zasmrdijo noge! Čeprav ima mož težave s smrdečimi nogami, mu v ponaredkih ne smrdijo. To je popolna izmišljotina, da ti v ponaredkih noge smrdijo.

Glede denarja pa: nekateri smo smotrni in delamo z denarjem racionalno – zakaj bi kupila ene natikače za 40€, ko jih lahko kupim za 5€? Če ne bi razmišljala tako, ne bi imela, kar imam! Večina mojih prijateljev in znancev razmišlja podobno, pa govorim o ljudeh, ki zaslužijo 50.000€ + (nekateri 100.000+) letno!

a to prav ponaredke te znamke misliš ali generične podobne izdelke?

New Report

Close