Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek crocsi-ipd.

crocsi-ipd.

Sem mislila, da bi 5 letnici za na morje kupila nekaj ala croksi, mislim, da imajo ravnokar v Sparu ene ugodne-jasno da niso original. Jih je kdo kupil, so v redu, kakšna je cena?

Cena malo manj kot 5 eur, pa mi je žal, ker takooooo smrdijo (po tisti kitajski gumi). Kljub pranju in enotedenskem luftanju na terasi, je vonj še vedno prisoten.

Naša jih bo imela izključno za na morje, za vsak dan okoli hiše me je kar strah uporabljat to kemijo

vsi imamo crokse iz super nove in so super.jaz imam še ene za v službo.stanejo 9,90.

Kaj je to 🙂

Crocsi pa ne stanejo 9,90 evra, če so seveda pravi. Cena otroških do št. 35 so 29,90 ne glede kje jih kupiš, odraslih pa 39,90 evra.

So pa zeloooo dobri in še moj mož, ki se jih je branil z vsemi 4 je več kot zadovoljen. Jih ima pa za okoli skakat, seveda ne za v službo.

A v supernovi v tisti mali trgovini (crosci) imajo original al ne?

ja original imajo.

v supernovi imajo original crokse sp.desno za 39,90,v intersportu imajo ene full grde za 29,90,v I nad pa v eni trgovini na D(neznam napisat sorry) pa smo jih kupili mi,so super 9,90 pa je cena.

In kje se da prebrat ta test, da je plastika v vročini boljša od usnja? Oz ali ga je izvedla neodvisna agencija?

Je to Deichman?

Pri originalih ni plastika, ampak guma.

Plastika ali guma, poanta oastaja.

kje ste ble punce? v hervisu je bilo do 14.4. akcija plačaš 2 dobiš 3. jaz sem vzela mali kolo, pa sebi original crocse, za tamalo pa so bili zastojn original crocsi.
in tapravi ne smrdijo po gumi, so zelo fajn. tamali sem vzela še tiste jibiz ali kako se napiše , rožice pa metuljče , ki okrasijo te crocse in je zelo lepo. tamala je v njih prav luškana in so ji tud za hodit zelo všeč, čeprav sem se na začetku bala kako bo.

Pri originalih ni plastika, ampak guma.[/quote]

Moj mož. 🙂 Ni primerjave.

ja befka prav imaš

New Report

Close