Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek croks

croks

No, pa so navdušile tudi nas. Ker pa ima original malo previsoko ceno, sem gledala še ostale, cene so od 5-12eur, kakšne imate izkušnje s ponaredki, so res toliko slabši; v trgovini na Vrhniki sem videla krasne marmorirane.

joj, v teh ponaredkih se potiš, ko bi mel navadno plastiko na nogah

A v originalnih se pa ne a ni tudi plastika? Ker mene tudi zanimajo. So mi zelo simpatični samo cena ta dražjih je pa še enkrat več tko da… Še kdo naj napiše kakšne ima izkušnje z njimi.

Ja, razlika je v plastiki. In to ogromna.
Ta originalni imajo neko posebno celično strukturo, tako da se ti noga čim manj poti, ponaredki so pa plastik-fantastik.
Mi imamo originalne. Smo jih kupili pred prvim majem v Hervisu ko so imeli 3 za 2 akcijo.
Na boso nogo in če je vroče, se noga poti, ne sicer pretirano. Na nogavice so pa super.

Se pravi, če se ti noga bolj poti, na boso nogo tudi original odpade.Pozna kdo te Vrhniške.

Hvala za mnenja

pri ponaredkih je tako, kot da bi si hotel kupit BMWja, pa si ga ne bi mogel privoščit in bi namontiral njegovo karoserijo na nek poceni avto.

drugi sicer mislijo, da se voziš v super avtu, ampak ti pa od tega nimaš nič.

Ampak ali na nogavice ne izgleda bolj bljak?

Meni se noga poti, tako da glede napisano si jih ne bom kupila, čeprav sem razmišljala, da bi reskirala in dala toliko. Tako pa….ne hvala.

Niti ne. Zadnjič smo bili na urgenci, pol osebja jih nosi in izgleda čisto OK.

Ja, pa si predstavljaš kratke hlače pa nogavice in te gumjaste cokle.Bljak.
Sicer pa, tudi pri nas jih nosi pol bolnice (mislim da so ponaredkina) ampak jaz dam raši malo več pa mam prave usnjene se noga nič ne poti v njih.

Enkrat na leto je dovoljeno noreti.

New Report

Close