Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Croks

Croks

Zivjo!
Videla sem,da prodajajo coklje CROKS v Hervisu-nimajo pa belih-mogoce veste kje se jih dobi?Jih kupujete se kje drugje?Hvala!Caja

La scarpa za 5€ mogoče

Sem sla pogledat, kaj je to. Sicer se jim rece Crocs. Videla sem, da so jih oglasevali na bilbordih. Kakor, zelo ugodno, dobis tri za 19.99. Ta rec pol evra ni vredna. Predvidevam, da jih za toliko Kitajci prodajajo po Evropi. Potem pa marze in … Razumem, da je to postala moda, ampak … Si predstavljate, da bi pred tremi leti nekdo hodil okoli v tem? Bi ga zmerjati s kmetom. Danes pa … Cel dan hoditi okoli v plastiki ni zdravo. Sama oblika … Ja, fajn za otroke za na plazo, sicer pa … Moje mnenje. Se opravicujem tistim, ki se jim zdijo lepi in jih nosijo.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Imajo originalne crokse kje znižane?

originalne sem do sedaj videla le v hervisu.
stali so 40 €, zdaj pa imajo nek popust in pridejo 31 ali 32 €.

ma,Zogica…ti predvidevas????in to cele dneve…na vse teme…
a si bila obuta v crokse?ne verjamem!glavno,da ti nekaj predvidevas!
ustavi konje!

Hvala, liloooo, bom pogledala!

Saj vidim ljudi, kako racajo z njimi okoli. In ne, ni videti, da bi se jim zadeva prilegala na nogo. Imam pravico do svojega mnenja? Da se mi zdi to predrago za kos plastike? Menda imam. In to cele dneve … Moja stvar. Jaz razpolagam s svojim casom, ti s svojim.[/quote]

Ma že milijontič, ni plastika!! Toliko kot je bilo že menjava mod zadnje čase, od japonk, balerink, kar je meni osebno vse zelo grdo, zakaj se ravno v crocse tako vtikate? Ja, vam je grdo, pa kaj? Zakaj je treba zganjati tak cirkus in odpirati debate na to temo? A vam je to res tako pomembno?

bilabong!point je v temu,da Zogica na vse odgovarja,ona ima svoje mnenje….in to kr neki….sam,da odgovarja…

Hehehe, pa kaj ste nore? 40 evrov za take kmečke cokle? Sem mislila, da stane nekje 15 evrov, kar je še vedno preveč, ampak 40???? Mater, kaj dela čredni nagon. Pa seveda je jasno, da morajo biti take bedarije drage, ker če bi stale kolikor so vredne, jih taki snobi kot ste nekateri tukaj, itak ne bi kupovali. Potem bi večina teh, ki sedaj hodite v njih, govorili, da so cenena roba za tiste, ki nimajo denarja.

In ja, sem jih imela obute. Pa še vedno trdim, da so moje no name šlape za na plažo veliko bolj udobne, veliko lepše in veliko cenejše kot tale obutev za na njivo. Ene bi pa res vsak škart nase navlekle, samo da bi zgledale “in”.:))

No, sama sem opazila, da pogosto odira noved teme s tematiko “nekaj iz strani rtv ali 24ur”, pokomentira in povabi h komentarjem še druge.
Menda ima pravico, ne?

No, sama sem opazila, da pogosto odira noved teme s tematiko “nekaj iz strani rtv ali 24ur”, pokomentira in povabi h komentarjem še druge.
Menda ima pravico, ne?[/quote]

Menda res imam pravico.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Ja, dragi so, meni predragi, zato jih (še) nisem kupila.
Sem pa ih imela na nogah – božansko!
Če bi sama čredni nagon upoštevala, jih niti pogledala ne bi, saj so v moji okolici zelo nezaželjeni – vsem po vrsti so grdi in nihče jih ne mara. Meni pa so svetovni!

Ja, če bi čredni nagon deloval v tem primeru, bi jaz pljuvala po njih, kot vsi tule. Kamorkoli pridem, me gledajo v noge in se ‘čudijo’. Na kateri strani je potem čredni nagon, če nas te ‘šlape’ nosi samo peščica, medtem ko se ‘čreda’ zgraža?

Nak, ni samo peščica. Tako deluje tukaj na forumu, ko vedno ene in iste govorimo proti tem kroksom. Samo poglej, koliko je odprtih tem v zvezi z njimi in odpirajo jih tisti, ki jih hočejo kupiti.

Pa poglej tole temo. Kje vidiš, da smo tisti, ki jih ne maramo v večini? Samo dve (jaz in Žogica) govoriva v tej temi proti tej obutvi, vsaj šest pa vas je, ki ste za. In tako je v vsaki drugi temi o tem. Pa tudi ko gledaš kje po trgovinah, jih ima veliko ljudi na nogah te grdobe tudi v nakupovalnih centrih, plažah, v mestih…

Od kod ti torej ideja, da so večini neprebavljivi. Sem pa v eni prejšnjih tem prebrala, da je ta obutev grda celo tistim, ki jih nosijo. Tega pa res ne razumem. Da bi si oblekla ali obula nekaj, kar mi je grdo, samo zato ker je kao udobno. Ma dajte no! Danes pa ja dobiš toliko udobne in dobre obutve in oblačil, da ti res ni treba nositi nečesa, kar se ti zdi grdo. Razen če nosiš zato, da si “in”.

Meni so grde. Ampak vseeno lepše kot kakšne balerinke – teh ne prenesem. Jah, vsak ima svoj okus, ne?

Tukaj malo preglej, mogoče ti pošljejo!?

Frca, če bi me poznala osebno, bi vedela, da nisem tip človeka, ki bi oblekel ali obul nekaj, ker je in. Konec koncev smo cela desetletja nosili Kopitarnine cokle, pa so daleč od pojma lepote. So pač praktični, ker se hitro obujejo in sezujejo. Niso udobni, niso lepi, pa jih je kljub temu nosila vsaj četrtina Slovencev. Ne razumem, zakaj vam gredo ravno Crocksi tako v nos. Ker so pisani? ‘Grde’ obutve je na trgu na tone, pa se nihče ne obrega. Marsikomu so grde tudi teve.

Saj ne govorim o tebi osebno. Poglej si prejšnje teme o kroksih, pa boš videla, da je veliko ljudi, ki jih nosi, čeprav so jim grde. Cokle so enkrat propagirali, ker naj bi trd podplat dobro vplival na noge, se pravi naj bi odpravljal ploske noge. Sedaj so to ovrgli. Poleg tega klasični leseni cokli niso grdi, so samo neudobni nevajenim nogam. Spodaj les, zgoraj usnje, ni grdo. Jaz jih sicer nikoli nisem nosila, ker so mi bile pretrde. Če si jih ti nosila, pa razumem, da so se ti ob drugi – udobni- obutvi odkrila nova obzorja.:) Poleg tega so leseni cokli stara obutev, teli kroksi pa neka noviteta. Niso mi grdi, ker so različnih barv, ampak je sama oblika in videz cenene plastike tisto, kar me odvrača. Grde obutve je verjetno res na tone, vendar ni nobene blagovne znamke, ki bi toliko stala in hkrati bila tako grda na pogled, bi pa vseeno privlekla ogromno ljudi.

Pa še nekaj, veliko ljudi je že reklo, da praktično ni razlike med “originalnimi” kroksi in med ponaredki. Da zgledajo enako, so iz enakega materiala, ne drsijo ipd. Pa ljudje vseeno hočejo prav originale. Zakaj že? Ker originali stanejo več in ker si samo v originalu “in”.

No, jaz imam originale, pa mi ponaredki ne izgledajo enako. Verjamem pa, da jih marsikdo kupi zaradi cene. Po ceni 40 eur jih tudi jaz ne bi kupila, ker se mi zdi pošteno navita. Pač visoka cena za majhen trg. Ampak ljudje še kar kupujejo. V Ameriki, recimo, pa je tam bistveno višji standard, so crocsi cenejši. Zato se tudi množično nosijo.

Pa tudi modeli se pri nas prodajajo najgrši.

Ma s temi kroksi je sedaj enako kot je bilo pred leti – samo romi so nosli zlate čeveljsc e in vse nafrfuljene pičoke so se zfražale, kako se romkinje oblačijo … akako kmečko in kaj vsem kaj vse… sedaj pa ne dajo na tačko čeveljca če nima vsaj malega zaltega fleka ne njem… bedno oz. super bedno!!!

********************************************* We all know that cats rule the world!

? zaltega fleka? Zlatega fleka? Nisem še videla čevljev z zlatimi fleki.

:))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Noo, da se ne bomo spotikali ob besede “flekov”!

********************************************* We all know that cats rule the world!

New Report

Close