Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Croks

Croks

Verjetno si mislila na to, da so vcasih samo ciganke nosile zlate cevljce, v zadnjih nekaj letih pa jih je bila Ljubljana polna.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Točno tako – prav tako Maribor…. Najprej pa so se vsi norca delali.

Ma en je vse to smešno!!!

čet čas bomo oz. bodo hodili v “ibercugih”!! Pa bo coool na1x 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Mašina, še dobro, da pridem na MON, tukaj sem izvedela:

-kaj crocsi sploh so
-iz kakega materiala so
-kolko so udobni
-kolko so praktični
-cena in kje so znižani
-kje jih prodajajo
-zakaj so grdi
-zakaj so lepi
-v njih ne drsi
-noga se ne poti
-pa še kaj bi se našlo

Za kos obutve je pa to že kar veliko. Škoda, da še katere druge obutve tako temeljito ne obdelamo. :)) Bi mi prišlo prav.:)

Mah, jaz še vedno pravim, komur so všeč, naj si jih kupi in nosi. Amen.

Meni niso in si jih ne bom. Če bi mi bili, bi jih sigurno kupila, pa če bi bila največja ovca tega sveta.

Bom pa jih kupila ta malemu za na plažo. :)))

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

V skandinaviji jih nosijo že kar lep čas.Pa tudi v ameriki niso neznanka..
pri nas pa je tako kot z špičaki.. Ko sem jaz prvič videla to gorzoto od špičakov sem mislila, da je svet znorel in kaj čez nekaj mesecev so pa tudi mene žulili na nogi.
Za crocse pa še zbiram pogum,
lp

Pa se zmerej ne vem,kje jih kupujete…????Vse drugo ste napisale:)Caja

Pokec, samo v svarilo.

Sem gledala originalne v Hervisu, pa so otroške iz drugega materiala kot odrasle. Odrasle so iz fajn mase, medtem ko otroške iz veliko bolj plastike. Tako da mislim, da pri otroških nategujejo.

Drugače pa so vse okoli res ponaredki in ti so iz plastike ali gume bolje rečeno. Tudi v Massu imajo žal kr neki.

V Hervis nisem šla, a če bi jih imeli v Massu bi jih oni dan privoščila svojim bogim nogicam, tako pa sem kupila Merrell-ke, ki so bile znižane iz 90 na slabih 60 EUR. V službi so bile punce mnenja, da sem se odločila za boljši nakup, ampak jaz pa še vedno ostajam z željo po Crocs-kah.

Bilabong-kje si jih pa ti kupila?Lp!Caja

So mi jih kupili v Ameriki, tako da ti žal ne morem pomagati. Otroški so iz enakega materiala, samo na manjši površini mogoče malo drugače deluje. V Hervisu in Massu jih pa nisem gledala, tako da ne vem. Bi šlo mogoče prek interneta na njihovi originalni strani?

Lesene cokle so zakon uprbljaš jih za delat in druge namene pa še udobni so navadit se moraš lahko si bos al pa v nogavicah v njih.

New Report

Close