Črtne kode čajev – zbiram
Prijateljici bi rada podarila nahrbtnik, ki je v nagradni igri Droge. Zato lepo prosim, če ima kdo prazno embalažo katerega od naslednjih čajev Droge in je ne rabi, da mi pošlje spodnjo stranico:
planinski čaj 44 g,
šipek 66 g,
hibiskus 40 g,
jagoda-vanilija 54 g,
gozdni sadeži 50 g,
marelica-marakuja 54 g,
zeleni čaj 36 g,
rooibos 40 g in
rooibos s pomarančo 36 g.
Za naslov mi lahko pišete na [email protected]
Možna je tudi menjava za Mercatorjeve pike!
Hvala.
Samo namig. Za nahrbtnik boš plačala dohodnino :((( Meni je sicer zelo všeč in ga veselo uporabljamo, me je pa ne malo presenetilo, da plačam skoraj 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vrednosti nahrbtnika. Torej, če bo za darilo ga napiši nase, ker drugače bo prijateljica dobila obvestilo o dohodnini. Da ne govorim, da sem skoraj 3 leta zbirala znakce :(((
Naslednjič si bom raje kupila sama kakšen nahrbtnik.
Nahrbtnik je kao vreden okoli 2600 sit in zato sem plačala nekaj čez 800 sit dohodnine. Sem mislila, da za tako nizka darila ni dohodnine, zato sem bila toliko bolj presenečena :(((
Ko sem jaz pošiljala so se zbirali ski pool znakci, kaj točno pa se zdaj zbira (črtna koda?).
Pogledala v omari in imam eno škatlo planinskega čaja. To pa je žal tudi vse. Šipek kupujemo mercatorjev, ker je bistveno cenejši. Me pa jezi, da ne pridejo v poštev vsi drogini čaji, saj mi zelo veliko popijemo limone. Drugih žal ne maramo. Sporoči mi kaj točno ti moram poslati, da ne bi glih cele škatle pošiljala.
Imaš mail.