Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Cruel intentions

Cruel intentions

Govorim o prvem delu…kaksen se vam zdi? Vreden nakupa ( v obliki Dvd-ja). Igralska zasedba mi je ze vsec.
Ce ima kdo kaksno mnenje, naj pove!
Elle

A prvi del je tist k igrajo Buffy,pa Reese W?????, pa njen zdajšnji mož Ryan ???
Je kr kul film,žalosten konec :((

Ja to je tist film ja….sam pr tem filmu sem jaz blazno pristranska ( mi gre na otrocje), ker mi je vsec Ryan:)

Če si že gledala Dangerous Liaisions od Frearsa pa Valmont od Formana, pol že veš, zakaj se gre. 🙂
Meni je bil prvi del Cruel Intentions zelo všeč, saj nimam rad osladnih in pocukranih koncev. V moji os. videoteki bi vsekakor našel svoj prostor.

Se pa strinjam, da je Cruel Intentions 2 čist mim…

to je bila največja oslarija kar sem jo gledala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Natalija Verboten ( mimogrede, zakaj taksen nick?:))), a oslarija je bila Cruel intentions, ali film, ki ga je imenil Vito? Sicer pa zakaj je bila oslarija? Ker se ne konca pocukrano, in je malo bolj evil?

Eh, ne sekiraj se kaj ta dečva bluzi – sicer pa, rdeč Ferrari v garaži čaka jo :))))))

Čuj štorkljica, če bi vedela, koliko truda, organizacije,….je potrebno, da narediš film, ne bi tako blesavo in omejeno govorila. Mater mi prideš naprej kot kak zapet kritik, ki nima pojma o nastajanju filma. Najlažje je spljuvat – pa utemelji, zakaj ti je film tako slab, zakaj je taka oslarija??? ;))

Elle zato imam tak nik ker mi ga je tvoja matka dala!!!!

Samo preprosto vprasanje je bilo. Ce bi ti mene vprasal o mojem nicku, bi ti rade volje razlozila. Zakaj je pa film oslarija pa vseeno ne znas povedat, kar je v bistvu zalostno. Zakaj zalostno? Ker izgubljam cas s komentarji, kot so tvoji! Zanimalo me je pa le utemeljeno mnenje o filmu.
Zalostno.

Elle,zakaj maš tak nick?
🙂 ne,ma resno me zanima.

Je nick, ki ga redko zasledis, ni obicajno ime pa se vsec mi je.
Sicer pa obstaja ameriska revija Elle, ki mi je padla v oci.
Pozdravcek

No jaz sem ta film kupila, pogledala lihkar in mi je ful usec, igralska zasedba je super:) mi ni zal, pa tudi ostale stvari sem pogledala, ki so na dvdju kako so snemal pa to:)
res mi ni zal, ni lih tipicni najstniski film, zanimivo pa je, da mi niti glavna junakinja ( kathryn – sarah michelle) ni bila zoprna, ceprav je res cruel:)

New Report

Close