CSD bi moral kaznovati starše, ki otrokom ne dovolijo nositi maske in ogrožajo zdravje svojih in tujih!
moj sonček v šoli ne nosi maske (9 razred), ker mu jaz ne dovolim. Ne dovolim in basta, zato, ker je škodljivo. Sončku sem razložila kaj je dobro in kaj je slabo za njega, če diha svoj CO2 nazaj in vse popolnoma razume. Sem pa vložila pritožbo tako na ravnateljico kot na ministrstvo za šolstvo, da moj sonček sedi v razredu skupaj z eno punco, ki nosi masko, ampak ko je vprašana tako globoko diha pod masko, da se moj sonček boji, da se bo onesvestila, da bo hiper ventilirala. Zdaj me pa zanima, kaj mi bodo odgovorili.
Dej nekam se zabakadiri pa mir dej.
Haha, glih prej v bloku, čakam na dvigalo, seveda brez maske, pride dvigalo, jst pa še en tip brez maske lepo notr, 2 pa se pred liftom kr neki gledata a bi šla notr al ne 🙂 sm sam čakala da bo kdo kej pisnu, pa ni 🙂
Je.bale vas maske, covid….
[/quote]
Pa še smešno se ti zdi. Karma is bitch.
Pa še smešno se ti zdi. Karma is bitch.
[/quote]
Dobr da priznaš da imaš kratko pamet pa da si neodgovorno hahaha
Itak da mi je blo smešn. Sej sta vidla da 2 čakava na lift brez maske. Glih sm že skor sama usta odprla da naj se že odločta al gresta notr al ne, no pa sta vstopla oba. Ponavad tist folk ki noče notr če gre kdo pred njim brez maske, že takoj reče kr pejte.