Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Csd in socialna inspekcija

Csd in socialna inspekcija

Mene zanima a so lezbike, a se grejo grupnega, al so umsko prizadete, al so veštice na kupu…???

Ker toliko nepravilnosti nikoli ne ugotovijo da glava pece

Zlorabe v dso, oni nic ne ugotovijo..

Zlorabe in nepravilnosti drugod, oni nic ne ugotovijo…

Slovenija je revna z razlogom.

Si pozabila vzet tablete?

Si spet najbolj pametna …

A mamo si dala v DSO?

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 04.11.2024 ob 07:56

Mene zanima a so lezbike, a se grejo grupnega, al so umsko prizadete, al so veštice na kupu…???

Ker toliko nepravilnosti nikoli ne ugotovijo da glava pece

Zlorabe v dso, oni nic ne ugotovijo..

Zlorabe in nepravilnosti drugod, oni nic ne ugotovijo…

O, lej,no, lej!

Spet lep prikaz Šnelčine krščanskosti, sprejemanja soljudi in prijaznosti.

Odgovor na objavo uporabnika
krof701, 04.11.2024 ob 10:15

O, lej,no, lej!

Spet lep prikaz Šnelčine krščanskosti, sprejemanja soljudi in prijaznosti.

Ma niti enkrat da bi se teme držala!!!

Za take hudobe kot si ti, tako kot si ti izkrivljena pa one ni opravičil. Ravno tu je postenost in pravicnost krscanska vrlina.

Ker si vecno pogubljena zate resitve ni, le da stalno pod xyz imeni se oglasas v mojih temah!

Zate mesta v nebesih pac ni.

Res ne najdem razlage, kot to kar pišem. Ker če se npr gre za nasilje v dso, pa soc.inšekcija ne ugotovi nič, pomeni da je tako nora kot soc.delavka v domu. Isto na csd, če počenjajo hude kršitve in nekdo to obelodani, pa spet soc.inšpekcija ne zazna kršitev, je očitno razlog da se je baba iz inš zatrapala v soc.delavko na csdju. Drugače se ne da razumet!!!! To da so tam babe zlobne je res, ampak da tako držijo skupaj je očitno vmes lezbična simpatija.

Hahahaha za krepat  Šnelca  hahahaha kake pišeš

Meni je noro pri CSD, da nič ne preverjajo. Osebno poznam primer, ko ima tri otroke z istim moškim, živita skupaj, otroci imajo njen priimek , on uradno ni priznal otrok, pri krstu v cerkvi je zapisan kot oče. Ima brezposelna, dobivala Max socialne transferje. Živela sta v novi hiši ki je bila napisana na njegovega očeta. Avta na leasing, novejši, avti srednjega in višjega cenovnega razreda.

Ko so otroci postali polnoletni in končali študij, sta se pa poročilaker ni bilo več socialnih transferjev . Moja hči je pa morala vračati štipendijo z zamudnimi obrestmi !!! , ker se je premislila glede študija. Pri CSD pa daš lažne podatke in nihče ne preverja ali to drži ali ne. Nihče ti ne zaračuna zamudne obresti. Zato je toliko zlorab, ker nihče ne odgovarja, tudi za lažne podatke

New Report

Close