CSD Škofja Loka
si centri dovolijo. Imajo preveč pooblastil! Tam je vojska češpljevega drevoreda,
vse nekam na hitro študirane z dipl .naslovi kot naša premierka, ki ima celo mag /magister/
glave pa prazne….Ti centri so postali nevarni!!!Delajo po navodilih rdeče klike, v narodu delati
nezadovoljstvo,potem oni lažje kradejo… Kaj jih še niste dojeli??
In s čim sta jih po tvoje bičala? Pa kva kr udrihate, pa ne veste vsega ozadja.[/quote]
A ti pa veš ozadje?
Jaz menim da nihče, ampak nihče, normalen, anonimen in nevpleten ne bi nikoli na tako blesav načih apriori zagovarjal teh dveh norcev (poimenovala sem ju tako izključno zaradi besed ki padajo iz njunih lastnih ust!) – razen onadva sama. Je preveč očitno. Očitno le nista brez interneta.
Vkolikor se ta zadeva še zapleta, bi bilo pametno s strani CSD na podlagi omaloževanja javne ustanove, zahtevati razkritje podatkov o IP pišočega “jst100”
In s čim sta jih po tvoje bičala? Pa kva kr udrihate, pa ne veste vsega ozadja.[/quote]
S konjskim bičem. In kar nekaj drugih dokazov je bilo v bajturini, ki sta jih seveda uničila. Noja, un, tazgornji naj bi jih, hahahahah.
PFUUUUUUJJJJJJ![/quote]
Ej ej stari ustav svoje konje. A si bil zraven? In ti svojo jasnovidnost pr seb uveljavljaj.
Ker so pripovedovali tudi o fizičnem kaznovanju, je policija oktobra preiskala njihovo stanovanje – iskali so »konjski bič«, s katerim da so bili pogosto tepeni, in zvezek krivic, v katerega so otroci zapisovali vse žal stvari, ki sta jim jih povzročala starša. »Za zvezek nisva vedela, je pa Gospod potrdil, da je obstajal in da ga je tudi on vzel. Policija ga namreč ni našla,« je povedal Marjan.
Gospod je potrdil obstoj žal zvezka? In on ga je vzel, da ga policija ni našla? Ma veš, kaj, stari norec, a ni lagati greh? Jasno kot beli dan je, da sta zvezek uničila onadva. Mi pa si lahko predstavljamo, kaj je noter pisalo, da sta ga morala uničiti.
ZAKAJ STA ZVEZEK SKRILA, UNIČILA, ČE NIČ NE SKRIVATA? KER NE, BOG GA NI VZEL, KOT PRAVI PSIHOPATSKI OČE.
A ti pa veš ozadje?
Jaz menim da nihče, ampak nihče, normalen, anonimen in nevpleten ne bi nikoli na tako blesav načih apriori zagovarjal teh dveh norcev (poimenovala sem ju tako izključno zaradi besed ki padajo iz njunih lastnih ust!) – razen onadva sama. Je preveč očitno. Očitno le nista brez interneta.
Vkolikor se ta zadeva še zapleta, bi bilo pametno s strani CSD na podlagi omaloževanja javne ustanove, zahtevati razkritje podatkov o IP pišočega “jst100”[/quote]
Ta je pa dobra – omaloževanje javne ustanove. A ti imaš pa potrdilo da nisi norec, ko tako vehementno mahaš s temi besedami. Ja in tudi tvoj IP bi bil več kot primeren za obdelavo na višji ravni.
Danes je direktorica poskusala zavesti ljudi . In sicer je nedelovanje svojega CSD skusala prikriti tako, da je manipulativno cisto drugace predstavila problem, ces, kot da bi bil sporen sam odvzem otrok in ne prepozno delovanje. In sicer ona javno po TV laze, da ‘se ne boji inspekcijske sluzbe, saj da je bil odvzem otrok edini pravilen ukrep’. Vpletla se je tudi varuhinja clovekovih pravic, pa isto narobe predstavila problem, ces da bodo pregledali, ali je bil odzvem res zakonit ali ne. Vsi se torej nekaj pretvarjajo v nekaksnem strahu pred zaljenjem verskih custev vernikov, otroci pa, kot da na zadnjem mestu, CSD pa se zdaj narobe predstavlja celo kot neki junak! Slo je za kruto nasilje v druzini in prepozni odvzem, saj so ti otroci bili na vse nacine zlorabljani. Lacni, saj mati ni hotela niti kuhat normalno, pa z bozjo kaznijo ustrahovani in fizicno ustrahovani, nezadosti obleceni, brez pravice do normalnega solanja in z vrzelmi v znanju, s preprecenim obiskovanjem drugih dejavnosti in preprecevanjem razvoja normalne osebnosti. Med najhujsimi je tudi preprecevanje dostopa do zdravnika in do zdravil v primeru bolezni, ki so jo morali vsako preboleti cisto sami do konca brez zdravljenja, ces da molitev prezene bolezen. Celo zivali se pelje k veterinarju in se ji pomaga, ce je bolna. Ti starsi pa se javno hvalijo, da otroke redno samo peljejo na sistematske preglede in da je to dokaz, da je z otroci vse vredu. Prav tako se je mati hvalila, da je bil konjski bic ovit v blago, kot da je zato pomen manjsi.
Zdaj zbirajo celo neke podpise v podporo druzini… Pa dajte zbudite se Skofjelocani, menda niste do kraja zmesani, na otroke pomislite in zbirajte podpise rajsi, da se otrok nikoli ne vrne tem norcem nazaj.
A ti pa veš ozadje?
Vkolikor se ta zadeva še zapleta, bi bilo pametno s strani CSD na podlagi omaloževanja javne ustanove, zahtevati razkritje podatkov o IP pišočega “jst100”[/quote]
Ta je pa dobra – omaloževanje javne ustanove. A ti imaš pa potrdilo da nisi norec, ko tako vehementno mahaš s temi besedami. Ja in tudi tvoj IP bi bil več kot primeren za obdelavo na višji ravni.[/quote]
Al pa tvoj…. Podgana psihopatska pokvarjena!
Ta je pa dobra – omaloževanje javne ustanove. A ti imaš pa potrdilo da nisi norec, ko tako vehementno mahaš s temi besedami. Ja in tudi tvoj IP bi bil več kot primeren za obdelavo na višji ravni.[/quote]
Al pa tvoj…. Podgana psihopatska pokvarjena![/quote]
Tvoje obnašanje je pa že zrelo za psihiatrijo in pa razkritje IP-ja.
Ne gre prejudicirat zadeve, a obstaja utemeljen sum, da se je za zidovi dogajalo tudi kaj, kar zahteva resno obravnavo. Ne pozabimo, da sosedje in someščani tudi v znanih primerih hudih zlorab (Fritzl itd.) o storilcih niso imeli slabega mnenja. Šele ko so dokazi prišli na dan, so se jim odprle oči in zavezali jeziki.
Tvoje obnašanje je pa že zrelo za psihiatrijo in pa razkritje IP-ja.[/quote]
Si se mal umiril, te je gajžla dosegla, al kaj?
Po KZ-1 je napeljevalec k dejanju kaznovan isto kot storilec. Da ne govorimo da so otroci deležni posebne zaščite.[/quote]
Pa dej nehej težit. Pejt spat, pa svojmu dedu tež, al pa bab.. Kolk ste moni pametni za druge. Če bi se še zase tolk brigal, bi bila Slovenija idealna dežela.
Tvoje obnašanje je pa že zrelo za psihiatrijo in pa razkritje IP-ja.[/quote]
Po KZ-1 je napeljevalec k dejanju kaznovan isto kot storilec. Da ne govorimo da so otroci deležni posebne zaščite.[/quote]
Aja, pa razkritje mojega IP bi imel? Zakaj? Ker me je strah za otroke – kot ostale pol Slovenije? Ali zakaj, vendar? Mi groziš? Kdo si, da tako vneto, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in nekritično zagovarjaš sume maltretiranja otrok? Če nič drugega se iz tvojih postov vidi da zagovarjaš morebitna mučenja otrok. Celo napeljuješ ljudi k temu. Si vpleten v to zgodbo? Zgodba je vroča, razkritje tvoje identitete bi utegnilo biti za uradne organe koristno.
Aja, pa razkritje mojega IP bi imel? Zakaj? Ker me je strah za otroke – kot ostale pol Slovenije? Ali zakaj, vendar? Mi groziš? Kdo si, da tako vneto, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in nekritično zagovarjaš sume maltretiranja otrok? Če nič drugega se iz tvojih postov vidi da zagovarjaš morebitna mučenja otrok. Celo napeljuješ ljudi k temu. Si vpleten v to zgodbo? Zgodba je vroča, razkritje tvoje identitete bi utegnilo biti za uradne organe koristno.[/quote]
Orko dijo zdej pa resno. Spel se z mojga posta drgač ukrepam dalje. Tvoje razmišljanje je zboljeno in škodljivo.
Zakaj ta nesposobni CSD ni nič reagiral leta 2007, ko je babica prijavila zakonca Šavli zarad fizičnega mučenja najstarejše, danes 13 letne hčerke?? TI, KI GOVORIŠ O SUMU MUČENJA : MUČENJE SE JE REDNO IZVAJALO, AMPAK ZADNJE ČASE MANJ, JE REKEL JAVNO CELO OČE! To pomeni, da so vseskozi bili tepeni in ustrahovani, ne sam z vero, ampak splošno. Oče sam priznava,da sta uporabljala telesno kaznovanje !
CSD Škofja Loka, gospa direktorica je vedela vse, vendar se v družino ni vtikala in javno povedala celo, da ni bilo nikoli nobene prijave.
Vsen bolje pozno kot nikoli, vendar bi morali najstarejšo hčer takoj takrat umaknit l. 2007 iz družine in dati v rejo.