Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CSD Škofja Loka

CSD Škofja Loka

Aja, pa razkritje mojega IP bi imel? Zakaj? Ker me je strah za otroke – kot ostale pol Slovenije? Ali zakaj, vendar? Mi groziš? Kdo si, da tako vneto, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in nekritično zagovarjaš sume maltretiranja otrok? Če nič drugega se iz tvojih postov vidi da zagovarjaš morebitna mučenja otrok. Celo napeljuješ ljudi k temu. Si vpleten v to zgodbo? Zgodba je vroča, razkritje tvoje identitete bi utegnilo biti za uradne organe koristno.[/quote]

Orko dijo zdej pa resno. Spel se z mojga posta drgač ukrepam dalje. Tvoje razmišljanje je zboljeno in škodljivo.[/quote]

nč orko dijo, ne matraj se z ukrepanjem dalje, tudi grozil mi ne boš – še najmanj po vsem kar je danes od tebe moral prenesti MON (pa ne vemo še niti koliko je postov pod drugim nickom) – bom jaz posredovala tvoje- najino pisarjenje naprej. Fino, ane, intenet si zapomni vse.

pa sicer: tvoj post? Kaj je tu tvojga? Kaj je s tabo? Kdo je tu zblojen?

kdaj se je to pravzaprav zgodilo, ker v žurnalu piše iz leta 2007, samo kaj je pa sedaj, kje je to blo, a je bilo danes mogoče to kje na tv ju 24ur tudi, al kje drugod, ima kdo ta članek od sedaj…

Orko dijo zdej pa resno. Spel se z mojga posta drgač ukrepam dalje. Tvoje razmišljanje je zboljeno in škodljivo.[/quote]

nč orko dijo, ne matraj se z ukrepanjem dalje, tudi grozil mi ne boš – še najmanj po vsem kar je danes od tebe moral prenesti MON (pa ne vemo še niti koliko je postov pod drugim nickom) – bom jaz posredovala tvoje- najino pisarjenje naprej. Fino, ane, intenet si zapomni vse.

pa sicer: tvoj post? Kaj je tu tvojga? Kaj je s tabo? Kdo je tu zblojen?[/quote]

Veš kaj draga moja – adijo pamet.

Ko začnejo fanatični moški po temle babjem čveku urejat stvari, je stanje v državi in v glavah ljudi zaskrbljujoče! Takile so nevarni, ko so versko blazni in se jim za povrh še rdeča barva prikazuje! A so vse iz zaprtih oddelkov za praznike spustili!

kaj še sploh čakajo, ta dva zblojenca takoj privest na policijo, potem na obravnavo na psihiatrijo, celo bajto okrog obrnit, preiskat, poiskat doma vse sumljive stvari, po moje, če bi se ornk lotili preiskave doma, bi tam našle take stvari, da glava peče…šok za šokom…da ne bo prepozno..knjiga, bič, ne vem kaj še vse, je ziher doma skrito..če ni seveda res bog k sebi vzel:-)

New Report

Close