csd subvencija najemnine
Pozdravljeni!
Dne 16.06. 2014 sem oddal vloga na csd za subvencionirano najemnino. Do danes dne 09.09.2014 še vedno nisem prejel odgovora. Vmes sem tudi klical in so rekli da bo, vendar do danes še nobenega odgovora. Na kateri pristojni organ se lahko obrnem?
Najlepša hvala za odgovor!
Spoštovani,
Kadar se začne postopek na zahtevo stranke oziroma po uradni dolžnosti, če je to v interesu stranke, pa pred odločitvijo ni potreben poseben ugotovitveni postopek, mora pristojni organ izdati odločbo in jo vročiti stranki čimprej, najpozneje pa v enem mesecu od dneva, ko je prejel popolno vlogo za začetek postopka, oziroma od dneva, ko je bil začet postopek po uradni dolžnosti. V drugih primerih, ko se začne postopek na zahtevo stranke oziroma po uradni dolžnosti, če je to v interesu stranke, mora pristojni organ izdati odločbo in jo vročiti stranki najpozneje v dveh mesecih.
Če pristojni organ, zoper katerega odločbo je dovoljena pritožba, ne izda odločbe in je ne vroči stranki v predpisanem roku, ima stranka pravico do pritožbe, kot da bi bil njen zahtevek zavrnjen.
S spoštovanjem!
c
Sramota za našo državo!
Danes sem dobila novo odločbo o subvenciji najemnine neprofitnega stanovanje.Prejšnja leta niso med prihodki upoštevali dodatek za nego,tokrat polovico zneska.zato vprašam ali je sprejet nov zakon v vezi tega.?hvala
Spoštovani,
v skladu z Zakonom o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev se upoštevajo tudi sredstva za nego in pomoč ter druge oblike denarnih nadomestil, ki jih prejema oseba, za katero skrbi oseba, ki se upošteva pri ugotavljanju materialnega položaja, razen če stranka dokaže drugače, v polovični višini prejetih sredstev.
S spoštovanjem!
Forum je zaprt za komentiranje.