Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek cuckold

cuckold

ženske povejte kako bi oz. ste odreagirale če vam bi partner ali mož rekel da se želi it cuckold. Torej da on gleda kako spite z nekom drugim.

Meni je predlagal, ker je videl, da sem nesrečna. Mož je po prometni nesreči invalid. Ker se ljubiva, me je vedno poskušal zadovoljiti na različne načine, vendar je vedel, da mi manjka pravi spolni odnos. Po vstopu v meno sem postala čisto divja in vedno bolj nezadovoljna, nepotešena, zato je predlagal, da si najdem moškega, ki bi bil pripravljen seksati z mano v njegovi prisotnosti. Tako se je pred kakšnim letom zgodilo prvič in od tedaj še velikokrat. Seksava sicer tudi, ko moža ni poleg, ker sva se odlično ujela, oba uživava. Je poročen inimamo pač poseben, diskreten odnos. Moški je seveda plačan za usluge (torej za seks z mano), ko je moj mož poleg, ko sva sama pa ne. Cena je bolj simbolične narave.

aha lepo super hvala za izkušnjo.
Pri meni bo tole malo težje. Vidva sta imela nek motiv za tole.

Pozdravljen.
Kako dolgo pa sta vidva že skupaj da rabiš nekaj drugega kot sex z njo?
Oziroma ko tako slike ponujaš, kaj pa ona pravi na to?
Archangel

Be the change you want to see in the world!

Že ene 16ta varianta iste teme..

De omnibus disputandum..

Par11, vse lepo in prav… lahko še malo bolj natančno poveš kako je bilo v prvo, verjetno malo z zadržkom? Ali je šlo za znanca, prijatelja, dvomim da je bil neznanec in za vajina samska srečanja mož verjetno ne ve…. upam, da nisem preveč zvedav. l. p.

No bom odgovorila na tvoje zvedavo vprašanje, ki pa me nič ne moti. V bistvu je to le ena izkušnja v življenju. Na spletu sva poiskala moškega, ki je iskal popestritev v zakonu. Ko sva našla primernega sogovornika, smo predebatirali situacijo in je bil takoj za, sploh glede na najine razmere. Prvič smo se dobili na obali, torej izven domačega okolja, nekaj pojedli in popili, se družili, spoznavali, to je bilo to. Ko smo vso zadevo nekoliko prespali vsak zase, smo se odločili, da smo vsi za in smo se dobili v toplicah, kjer smo se družili čez dan v bazenu, savni, jacuzziju… Zvečer smo po dobri večerji in nekaj kozarčkih bili že dodobra ogreti in smo se dobili v najini sobi. Ni bilo čisto nobenih neprijetnosti, saj sva bila z moškim že v savni gola, pa tudi v jakuzziju sva imela stike, tako, da je vse potekalo čisto naravno. Bilo je zelo zadovojivo, saj je bil to moj pravi seks po sedmih letih. Sedaj se dobivamo enkrat mesečno, midva z moškim pa še približno 2x mesečno sama. Mož za te zmenke ne ve in mu tudi ne nameravam povedati. Še vedno pa ljubim moža in on mene. Ta moški je pa zelo privlačen, vendar razumsko pristopamo k zadevi, tako mi, kot on, ki ne želi ločitve ali kaj podobnega. Upam, da sem vsaj delno potešila radovednost.

No bom odgovorila na tvoje zvedavo vprašanje, ki pa me nič ne moti. V bistvu je to le ena izkušnja v življenju. Na spletu sva poiskala moškega, ki je iskal popestritev v zakonu. Ko sva našla primernega sogovornika, smo predebatirali situacijo in je bil takoj za, sploh glede na najine razmere. Prvič smo se dobili na obali, torej izven domačega okolja, nekaj pojedli in popili, se družili, spoznavali, to je bilo to. Ko smo vso zadevo nekoliko prespali vsak zase, smo se odločili, da smo vsi za in smo se dobili v toplicah, kjer smo se družili čez dan v bazenu, savni, jacuzziju… Zvečer smo po dobri večerji in nekaj kozarčkih bili že dodobra ogreti in smo se dobili v najini sobi. Ni bilo čisto nobenih neprijetnosti, saj sva bila z moškim že v savni gola, pa tudi v jakuzziju sva imela stike, tako, da je vse potekalo čisto naravno. Bilo je zelo zadovojivo, saj je bil to moj pravi seks po sedmih letih. Sedaj se dobivamo enkrat mesečno, midva z moškim pa še približno 2x mesečno sama. Mož za te zmenke ne ve in mu tudi ne nameravam povedati. Še vedno pa ljubim moža in on mene. Ta moški je pa zelo privlačen, vendar razumsko pristopamo k zadevi, tako mi, kot on, ki ne želi ločitve ali kaj podobnega. Upam, da sem vsaj delno potešila radovednost.
[/quote]

Pa te ni nič sram, da s poročenim kavsaš?

Pa te ni nič sram, da s poročenim kavsaš?
[/quote]

Pa tebe, da se tako grdo izražaš in gojiš neko zamero do moških? A te je kateri prevaral, zapustil? Morda pa zato, ker nosiš v sebi tolk jeze, da širiš samo negativno energijo okrog sebe. Morda pa si posesivna in si lastiš vse, tudi ljudi zase.

Pa tebe, da se tako grdo izražaš in gojiš neko zamero do moških? A te je kateri prevaral, zapustil? Morda pa zato, ker nosiš v sebi tolk jeze, da širiš samo negativno energijo okrog sebe. Morda pa si posesivna in si lastiš vse, tudi ljudi zase.
[/quote]

Nič od navedenega. Ne vidim nobene povezave z zamero do moških, posesivnostjo, jezo itd. in s tem da si ena ne more dobit samskega in kavsa s poročenim.

Nič od navedenega. Ne vidim nobene povezave z zamero do moških, posesivnostjo, jezo itd. in s tem da si ena ne more dobit samskega in kavsa s poročenim.
[/quote]

Pa saj je poročenemu ravno to manjkalo, seks z drugo žensko, ker mu je žena dolgočasna, zato se je prijavil na spletni strani za zmenke. Kaj mene obtožuješ, saj ga nisem posilila. Sicer pa sem opisala zgoraj.

Hvala na odgovoru, zvedav sem bil pač zato ker sem tudi sam v podobni situaciji le, da traja pol manj kot pri tebi. l. p.

Pa saj je poročenemu ravno to manjkalo, seks z drugo žensko, ker mu je žena dolgočasna, zato se je prijavil na spletni strani za zmenke. Kaj mene obtožuješ, saj ga nisem posilila. Sicer pa sem opisala zgoraj.
[/quote]

Vprašanje postavljeno drugače.. začevši z ugotovitvijo psihiatrov in kliničnih psihologov: “V seksu je prav tisto, s čimer se VSI strinjajo.”

V omenjeni zgodbici se žena moškega ni mogla strinjati.

V nadaljevanju zgodbice pa se seveda niti vaš mož ne more.

Oboje sevda nakazuje, da gre za “zgodbico”. Fake news.. kjer je namen stereotipno deskreditirati ne-vanilijasto populacijo.
Ker tudi swingerji, svingajo tako, da se vsi vpleteni strinjajo. Nihče ne vara, nihče ne molči.. prikriva resnico.

Slovenceljnu je težko dojeti, da so tam zunaj tudi ljudje, ki ne samo da radi seksajo, temveč tudi, da nič pri tem ne skrivajo, niti ne potrebujejo lagati ali varati.

De omnibus disputandum..

Vprašanje postavljeno drugače.. začevši z ugotovitvijo psihiatrov in kliničnih psihologov: “V seksu je prav tisto, s čimer se VSI strinjajo.”

V omenjeni zgodbici se žena moškega ni mogla strinjati.

V nadaljevanju zgodbice pa se seveda niti vaš mož ne more.

Oboje sevda nakazuje, da gre za “zgodbico”. Fake news.. kjer je namen stereotipno deskreditirati ne-vanilijasto populacijo.
Ker tudi swingerji, svingajo tako, da se vsi vpleteni strinjajo. Nihče ne vara, nihče ne molči.. prikriva resnico.

Slovenceljnu je težko dojeti, da so tam zunaj tudi ljudje, ki ne samo da radi seksajo, temveč tudi, da nič pri tem ne skrivajo, niti ne potrebujejo lagati ali varati.
[/quote]

Lahko seveda začnemo tudi pri vprašanju, kaj je varanje? Zakaj se to vprašanje pojavi samo pri problemu seksa? Ali res žena invalidnega moža ne sme nikoli več v svojem življenju doživeti normalnega seksa? In ali res mlad moški, katerega žena se je po porodu odločila, da se bo zanemarila do nenormalne debelosti in ji večjo radost kot ljubezenski akt s svojim možem pomeni pojesti kilogram napolitank ob gledanju najljubše turške nadaljevanke? Prosim, ljubi Slovenci, kar na plan z odgovori. Še posebej obsojajoča Viki.

Lahko seveda začnemo tudi pri vprašanju, kaj je varanje? Zakaj se to vprašanje pojavi samo pri problemu seksa? Ali res žena invalidnega moža ne sme nikoli več v svojem življenju doživeti normalnega seksa? In ali res mlad moški, katerega žena se je po porodu odločila, da se bo zanemarila do nenormalne debelosti in ji večjo radost kot ljubezenski akt s svojim možem pomeni pojesti kilogram napolitank ob gledanju najljubše turške nadaljevanke? Prosim, ljubi Slovenci, kar na plan z odgovori. Še posebej obsojajoča Viki.
[/quote]

O varanju sem že (pre)večkrat.. da je mnogo vrst nezvestobe (ljudje pa upoštevajo licemerno le seksualno), sem tu: Zvestoba (v digitalnem in siceršnjem svetu)

Sam itak na večih mestih tudi ugotavljam, da je monogamija dokaj človeku neprilagojen koncept. Nekateri jo dosežejo in iskreno zadržujejo.. a z veliko dela in muke.. plus zelo malo jih je.

LJudje smo bolj poliamoriji naklonjeni in če bi si to smeli priznati, večino vaših vprašanj ne bi bilo.
Tako kot ne komuniciramo zgolj z zakonskim partnerjem, je tako tudi seksualnost ne potrebuje nujno biti le stvar dveh.
To je imelo smisel, dokler je bila ženska lastnina moškega (po religijah, še vedno je).. ker pač moški ni vedel ali investira v svoje potomstvo ali tuje (otrok je vedno od ženske).

Tudi evolucijsko je bolje, če ima ženska otroke z različnimi partnerji, ker to pomeni bolj različne imunske sisteme, kar pomeni večja možnost preživetja genov v primeru epidemije. Prav tako moškemu, ki ima otroke z več žena, to predstavlja evolucijsko prednost.

V sodobnem svetu, kjer je moč točno določiti očetovstvo, so skrbi pradavnine odveč. S tem se tudi seksualnost lahko osvobodi reproduktivnega namena.
No, saj tega se je že s tem, ko smo si izmislili različne oblike zaščite pred zanositvijo in seveda tudi seksualno prenosljivimi boleznimi.

Tehnološko in kulturno smo torej sposobni poliamorije.. pa tudi zgodovina človeštva to dokazuje.. da smo pa visoko seksualne živali, pa dokazujejo tudi oni ostanki neandertlacev, denisovancev in ostalih v naši DNK kodi (rasisti pa v jok).

Tako kot smemo iti s pripadnikom drugega spola na različne zunanje dogodke, kot tudi po opravkih.. bi torej tudi seksualnost lahko bila temu primerno odprta.
Swingerji so dokaz, da se da.. tudi poliamoristi.., če se oredotočimo na skupine, kjer sta spola enakopravna.. saj pri poligamijah ponavadi pomeni, da enakopravnosti ni in ima pri poliginiji en moški več žena.. (miuslimanski svet, židje pa tudi kristjani do 11. Stoletja = glej staro zavezo) ter redkeje poliandrija: ena ženska več moških, je redkeje (Nepal)

“Oko za oko.. “ je dokaj napačen izrek.. ker, če nas partner “vara z napolitankami”, mi pa njega s seksom.. pravzaprav kaže na čisto beden odnos.. in prevarni z napolitankami bi ta odnos lahko mirno zapustil..
Ampak je lažje lagati, goljufati, varati.. kot pokazati, kdo smo.

Potemkinova vas kvazi monogmanih “srečnih” družin.. z napolitankami in turškimi nadaljevankami ali ne.

Pri invalidni osebi gre sicer za drug problem.. glede na osnovno temo.. CUCKOLDING se dogaja ob strinjaju VSEH vpletenih strani.
Invalid ni sam privolil v invalidnost, torej tega ni izbral. V to je potisnjen.

Posledično ni govora o CUCKOLDINGU.. temveč enostransko odprtem zakonu, če jo je invalidna oseba sposobna ponudtii.. racionalno smo gotovo to sposobni pomisliti, čustveno je druga pesem.
A vseeno, bolje je vedeti resnico.. bazirati odnos na iskrenosti, kot na laži.. pa naj bo še tako pocukrana in zadovoljujoča.. uspavanka za celo vas.. Potemkinovo vas fejkičev.

Kvaliteten odnos pa neglede na okoliščine torej zahteva eno samo stvar: ODKRITOST.

De omnibus disputandum..

Par11, dobr si tole napisala s politankami. Jaz ne vidim v tvojem primeru nobenega varanja, če ste se vsi strinjali je zadeva jasna, si pa seveda normalna oseba z normalnimi potrebami po sexu in zakaj bi bila prikrajšana. Ne vidim razloga, da bi trpela, poleg tega pa je life tako kratek. Seveda pa se najdejo tu gor konzervativni osebki , ki to zaznajo kot največjo krivico v zakonu, ko pa se vleže v posteljo pa si jo prijetno ” mane” in si misli ko bi tudi jaz imela priložnost it z drugim. Sicer se stereotipi podirajo vendar bo potrebno počakat še kakšno generacijo, da bo pogled na sex postal bolj liberalen. Upam, da uživaš v sexu kot vse ostale zdrave dekline.

…Sedaj se dobivamo enkrat mesečno, midva z moškim pa še približno 2x mesečno sama. Mož za te zmenke ne ve in mu tudi ne nameravam povedati

Kot rečeno, tu ni govora o Cuckoldingu, temveč varanju. Mož je invalid in se ni prostovoljno odločil niti za tisto 1x mesečno.. za 2/3 seksa pa sploh ne ve in je prevaran.

De omnibus disputandum..

Jaz sem mojo sam pripravil do tega, tri leta sem jo fehtal, zdaj pa redno to počnena. Znama ločit sex in ljubezen. On je pač kot pripomoček. Oba uživava v tem
Poročene moške pa zato, ker so bolj diskretni, tud izkušeni in po večini normalni.
Za to je treba imet jajca in popolno zaupanje med partnerjema
Večina tega nima, velik moških sanjari o tem kako bi dva eno, svojo pa nebi delil zaradi ljubosumja
Takim se pa itak ponavadi skurba z hrbtom
Saj vete : jej vsak dan zelje…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close