čudaške zahteve partnerja med rjuhami
Nič od tega.[/quote]
Če si zadnje čase brala mon, potem veš, da je bilo tole zgoraj ful smešno. Kar se tvojega problem atiče, je pa tako, da je težko ugotoviti, kaj je res in kaj provokacija. Tole, kar si napisala zgoraj, je tako surrealno, da hudo diši po provokaciji.[/quote]
Nič ni surrealno – kar preberi, kakšni izprijenci živijo med nami od spravljanja na kobile naprej….
Avtorica, verjetno se je tale tvoj z namenom prej veliko zadrževal okrog predelov, kjer so pujski, pa počel morda celoostudne stvari – zoofilija, pa to…. prdenje, riganje, kruljenje….verjetno ga to edinole vzburi glede na predhodnje izkušnje.
Človek bi si mislil, da imaš kaj več izkušenj za sabo na sex področju. Vsaj tak občutek sem dobila, ko sem te brala. Očitno si bolj kamilica. Kaj naj ti rečem… To se dogaja, ne samo meni, tudi drugim. So takšni in drugačni ljudje s potrebami. Nobenega ne silim, da mi verjame, ker mi dol visi, če ne.
Človek bi si mislil, da imaš kaj več izkušenj za sabo na sex področju. Vsaj tak občutek sem dobila, ko sem te brala. Očitno si bolj kamilica. Kaj naj ti rečem… To se dogaja, ne samo meni, tudi drugim. So takšni in drugačni ljudje s potrebami. Nobenega ne silim, da mi verjame, ker mi dol visi, če ne.[/quote]
Ja, lej, moje merilo v sexu je trd qurac in vlažna vagina, osnova je seveda psihična in telesna privlačnost, vse anomalije so mi nenaravne in ne trzam na neumnost, ker me prej odbijejo kot pritegnejo. Torej sem raj kamilca kot prvi jebač sveta, če me nekdo vpraša o nekih normah v sexu.
Bom pa vseeno še pokomentiral nekaj. Recimo, nisem ljubitelj analnega sexa ampak en primer je, ko sem začutil žensko res v nulo in sem si jo želel tud analno obdelat, to pa zato, ker je bila psihofizično tako čista in vrhunska ženska, da sem si želel prodreti v vse odprtine njenega telesa v njeno notranjost.
Torej po tej logiki, ko se spomnim svojga filinga do te moje partnerice in tega kar si ti opisala, če je to res, ima ta tvoj partner res tako močna čustva do tebe, da si želi to, za kar te je prosil, da mu narediš. Pa srečno, če se premisliš, hehe, jst kot sem rekel ,raj ostanem kamilica v takem primeru.
No ja, saj ne rečem, da ne drži delno. Če želiš po nekom srati, je res dobro, da si na visokem položaju. Nimamo pa vsi takih ekstremnih želja in tudi vsi na visokih položajih jih nimajo.
Ti mu kar spakiraj kovčke, če ti že zdaj zvonijo opozorilni zvončki! Stvar ti nikoli ne bo bolj pri srcu, s časom boš opazila še cel kup drugih napak, sedaj še nisi tolk navezana nanj, da te bi dolgo bolelo…..Ne moreš živet z moškim, ki tebe ne spoštuje kot ženske! Hja, ti se samo vprašaj zakaj ga je bivša skenslala???
Ne verjamem ti, no! Jezi me to laganje. Ker ti je rekel, da med seksom na glas prdi, le kako lahko kdorkorkoli prdi na glas, zavestno, med seksom, ko ni kontrole, ni oblasti? Kdor ima vetrove zaradi kronicne bolezni, da! Sicer ne. In ze tu si me zmotila. Potem pa stopnjujes perverzijo, vse do sranja… Ce pa je res, pa se ti ne bom smejala, le zakaj, smilis se mi![/quote]
Joj kako si ti zatežena!!! Eni se ne znate nič pohecat, pa tudi, če se je zlagala, mene je nasmejala.
Prvo a nam lahko prosim poveš koliko si stara? Ker, da nekdo piše o zaljubljenosti je lahko star tam okrog 20.!
Torej zakaj si z njim? Ker ti nudi ugodje?
Zdej pa pozorno preberi kar ti bom napisala!
On je tak kot je! To je del njegove osebnosti in ti ga ne moreš spremenit! Sej veš tisti pregovor volk dlako menja, osebnosti ne!
On pač bo iskal tak tip ženske, ki mu bo to lahko nudila, kar si bo zaželel! Ne bom razpravljala, a je to ponižujoče al ne, ker to je stvar vsakega posameznika koliko je pripravljen ”popustit – se strinjat v teh stvareh”!
V tvojem primeru je očitno to šlo preko meje, a ne zaradi njega, ker je njemu to nekaj normalnega, ampak tvoje meje. Draga moja že to, da ti nekdo REČE sredi sexa, da nekaj bizarnega in nenavadnega napravi, brez, da se o tem predhodno pogovorite, kaže tudi na tvojo nezrelo samozavest! To, da je tip šel dlje in si upal čedalje več pa si si SAMA kriva!!!! Ker ga ti že pri prvi njegovi bizarni zadevi nisi ustavila in je logično da si bo upal čedalje več in več! Potem se pa tle zgražaš.
ZA tvoje dobro, ti svetujem, da si prebereš eno knjigo FORMULE LJUBEZNI od dr. Zorana Milivojeviča, se boš dobila tam noter, verjemi!
Ne glede na “resničnost” zapisanega.. V seksu velja preprosto pravilo: “Prav je vse tisto, kar je obema (oz. vsem) partnerjema všeč oz. sprejemljivo.”
Pri različnosti pa gre seveda za veliko podtonov:
– gre za fetiš? (potreba po objektu, ne človeku samemu)
– je to nekaj brez česar človek ne more ali pač lahko drugi sprejme mejo prvega?
Odgovori na tovrstna vprašanja pa podajo seveda odgovor na to o kakšnem partnerstvu pravzaprav gre.. dvoje enakovrednih recipročno se priznavajočih se svobod.. ali omejevanje enega ali drugega?
Poanto vsega pa je že Woody Allen ujel v svojem filmu Shadows and fog – http://www.imdb.com/title/tt0105378/. V sceni se prostitutke v bordelu sprašujejo, kaj je to resnična ljubezen.. prostitutke igrajo: Lily Tomlin, Kathy Bates, Jodie Foster, Madona, Anne Lange.. Takole gre:
Where would you say love came in?
Jodie Foster: There’s only one kind of love that lasts – unrequited love. lt stays with you for ever.
– You take it from me.
– Oh, Dorry! You’re pitiful.
– You don’t mean that.
– l do.
– She’s just bitter about marriage.
– I am not bitter.
– Yeah, you are!
Kathy Bates: Marriage. Let me tell you gals somethin’ about marriage. You gotta work at marriage, like anything else. A good marriage takes a lot of work.
– When it starts feeling like work, it’s over.
Lily Tomlin: lt’s all luck.
– l hope not.
Lily Tomlin: lt’s all luck. We’re all so dependent on luck.
– l would rather not admit that, if you don’t mind.
– How can it all be luck?
Lily Tomlin: Well, let’s say this guy likes to be sat on – ..l’m serious – and ridden around the room by a naked woman… who keeps digging her spurs into his… into his side.
– Yeah, Dorry. Show her your spurs, Dorry.
Lily Tomlin: He meets maybe women and when he tells them, they faint or they laugh.
– Or both.
– (Dorry) And then they die.
Lily Tomlin: Maybe a few good sports do it just to please him,… but sooner or later they say: “What the hell is this?”
“I’m riding around on a man’s back.”
“This is insane.”
“And my spurs are getting, you know, blunt.”
And then one day he meets a woman who gets her own erotic pleasure… by putting on spurs and riding men around. lt’s a marriage made in heaven.
Sheer bliss.
Aja, film, ki poseže tudi na to področje je “Movie 43” – http://www.imdb.com/title/tt1333125/
Samo vloga je obrnjena in ima vlogo “srajca” Chris Pratt (Guardiana of the Galaxy, Jurassic World….in potem kako se s tem spoprijeti se vse izve iz filma :)))
Pred cca letom dni, ga je predvajala tudi naša televizija… minibus 10 plus zabavno bizarnih zgodbic.. toliko bolj, ko zveš, da so film snemali 10 let in da so se igralci poizkušali izmuzniti ven iz pogodbe, ko si izvedeli za vsebino (Richard Gere).. po drugi strani je pa Hugh Jackman med prvimi posnel svoj del.. prostovoljno.. brez upiranja