Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čudaški par

Čudaški par

Živimo v bloku, ki je v obliki črke U in imamo kar precej stika s sosedi. Večina jih je ok, z nekaterimi se celo družimo (imamo otroke podobne starosti). Ta en par v bloku pa mi res ni jasen. On je veliko starejši od nje, ona po obraznih potezah spominja na otroka. Rulete in zavese imata vedno odprte, tudi ko sta med rjuhami in posteljnini aktivnostmi se očitno rada pokažeta. Videli smo, da imata v spalnici štango za ples. Ona se kurbiš oblači, tudi v prozornih petah s platformo jo vidiš v trgovini. Njuni neposredni sosedje so povedali, da ona med seksom kriči tako, da ni za verjeti. Pa taka nežna ženska deluje na prvi pogled. Ko je bilo še topleje, se je na balkonu sončila brez modrca, njen stari se ji pa je ulegel z glavo na prsi in jo občasno tudi lizal.

Hudo je, ko greš z njima v dvigalo, ona dva se pa zalizujeta. Prav nagravžno. Pa nič ju ne zmoti, če imaš s sabo otroka.

Rulete? Polpismena ovca si.

Pa dober, saj še ni vikend. Dobra zgodbica.

Majboljš da začnete trimčkat po stengah namest z liftom in začnete polkna in greste pol še v naravo trimčkat za boljše spanje brez sosedskih travm. ☺️☺️☺️.

zagrnete polkna*

Odgovor na objavo uporabnika
kaj prebereš, 28.02.2023 ob 16:39

Rulete? Polpismena ovca si.

si ti pol pismen če še nisi slišal za narečja.

V bistvu vam zastojn animacijo nudita. Mogoče bi se tem svojim travmiranim zaradi poljuba otrokom raje posvetila namesto da na oknu visiš. Pa svoje rulete daj dol 🙂

Mater imate pestro, jaz vidim samo cesto, avtomobile, morda kako srno ali merjasca. Pa nobene akcije. Čista depra. Razmišljam, da bi si nabavila vsaj štango, da mi bo moj mladenič plesal, haha.

…zavese imata odprte….  🙂

Odgovor na objavo uporabnika
sosedje, 28.02.2023 ob 16:32

Živimo v bloku, ki je v obliki črke U in imamo kar precej stika s sosedi. Večina jih je ok, z nekaterimi se celo družimo (imamo otroke podobne starosti). Ta en par v bloku pa mi res ni jasen. On je veliko starejši od nje, ona po obraznih potezah spominja na otroka. Rulete in zavese imata vedno odprte, tudi ko sta med rjuhami in posteljnini aktivnostmi se očitno rada pokažeta. Videli smo, da imata v spalnici štango za ples. Ona se kurbiš oblači, tudi v prozornih petah s platformo jo vidiš v trgovini. Njuni neposredni sosedje so povedali, da ona med seksom kriči tako, da ni za verjeti. Pa taka nežna ženska deluje na prvi pogled. Ko je bilo še topleje, se je na balkonu sončila brez modrca, njen stari se ji pa je ulegel z glavo na prsi in jo občasno tudi lizal.

Hudo je, ko greš z njima v dvigalo, ona dva se pa zalizujeta. Prav nagravžno. Pa nič ju ne zmoti, če imaš s sabo otroka.

Zivim v bloku na crmo U…pri nas se ne druzimo …se samo s sosedi pozdravimo….nas blok ima vsaj 9 vhodov…kaj se dogaja na balkonih drugih me ne zanima…se manj za steklom…

To da se kao v dvigalo naskakujeti soseda…bi rekla da me moti in naj pocneta za svojimi vrati kar ju veseli…nas druge njuno intimno zivljenje ne zanima in se naj vsaj malo ozirata na sopotnike…..ostalo te naj ne briga…ni tvoja stvar…ce se sonci naga na balkonu

In kako ti to vse veš?

Ka pa ce bi se za sebe brigala?

Svet bo veliko lepsi, pa se motil te nebo kdo 😉

Nekomu pa ti greš na kurac. To je lajf. Aja pa zase se brigaj. Očitno te noben ne liže, da si tako naprdnjena.

New Report

Close