Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cuden odnos!

Cuden odnos!

Kaj si misliti, ce po nekajmesecnem res intenzivnem odnosu, dobis sms, da bi naredila parmesecno pavzo, ker se je zaljubila jaz pa naj bi na vse skupaj gledal nedolzno po njenem.
Meni to deluje dokaj neresno,kot gluma… in sploh ne vem,kaj odgovoriti…

Od*ebi jo 🙂

Zadeva ni nedolžna, še zdaleč ne. Le dokazuje kako enaki ptiči skupaj letate. Psihopatka in naivnež, en drugega rabita…

Modra beseda. 🙂

Ona si je našla sebi “primernega” za njen nivo, ti pa pamet v roke, potegni kakšen nauk iz te zveze in z novimi izkušnjami naprej v lov.Zaslužiš si boljšo.

------------------------------------------------------------------------- Zmanjšajmo izpust toplogrednih plinov. Namesto govedine, si raje privoščite svinjino ali perutnino.

Ona se je kao zaljubila vame in zdej bi naredila pavzo. Se nisva prav dosti direktno pogovarjala o custvih. Sva pa oba podobna ptica to se pa strinjam.
Ne morem jo odjebati zal kaksne resne zveze me je pa tudi strah.

Zakaj naivnez? Je pa res da mi bo teska brez nje tolk sorodne duse ze dolgo nisem srecal.

Zakaj naivnez? Je pa res da mi bo teska brez nje tolk sorodne duse ze dolgo nisem srecal.[/quote]

sorodnih duš ni

zaljubljenost je samo projekcija tvojih želj in predstav na drugo osebo…. je pa fajn…

slej ko prej boš spet zaljubljen… samo ne se obesit nanjo.

Ja pac hoce vezo iz gleda z doticnim. Kaj bos ti nic saj sta iskrena drug do drugega. Strah pa ne vem zakaj te je strah cloveka.

V bistvu je že ona njega, sam na tak mal bolj fin način.

Zakaj naivnez? Je pa res da mi bo teska brez nje tolk sorodne duse ze dolgo nisem srecal.[/quote]

sorodnih duš ni

zaljubljenost je samo projekcija tvojih želj in predstav na drugo osebo…. je pa fajn…

slej ko prej boš spet zaljubljen… samo ne se obesit nanjo.[/quote]

Sem bil ze velikokrat zaljubljen : ) ampak nikoli na taksen in tako intenzivno tako da bom cist bogi ce bo slo navzdol tole . znam kar prebolevat tole ceprav je bilo kratko ampak sladko:)
Imava zelo podoben pogled na svet in podoben lifestyle.

sorodnih duš ni

slej ko prej boš spet zaljubljen… samo ne se obesit nanjo.[/quote]

Sem bil ze velikokrat zaljubljen : ) ampak nikoli na taksen in tako intenzivno tako da bom cist bogi ce bo slo navzdol tole . znam kar prebolevat tole ceprav je bilo kratko ampak sladko:)
Imava zelo podoben pogled na svet in podoben lifestyle.[/quote]

Potem naredi isto…zaljubi se v eno drugo.

Imava zelo podoben pogled na svet in podoben lifestyle.[/quote]

Potem naredi isto…zaljubi se v eno drugo.[/quote]

Zakaj naj se zaljubi v drugo? Ona je zaljubljena v njega, ker pa ima občutek, da on vanjo ni, želi prekinitev (če sem jaz tole zmedo pravilno razumela). Ne bi bil boljši nasvet, naj se še on zaljubi vanjo?

katera triada OŠ sta … lahko imata tudi desetletno pavzo

Glede na to, da te je strah resne zveze, te je dala na čevelj. Konec koncev, kaj naj počne z nekom, ki je reva?

A to se je ona kao v tebe zaljubila, istočasno pa dvomi v tebe, da se ti v njo nisi tako kot je pričakovala. Kakorkoli obrneš nista več na isti valovni dolžini. Očltno se zavedaš, da boš izgubil nekaj dobrega, torej reši situacijo, kaj imaš za študirat.

Normalna ženska bi pač imela resno zvezo, a ker ti za to nisi, te je pač tkole z lepimi besedami odj…

Pavza= konec

Naj ima tisto pavzo, ampak potem je nikar ne vzemi več nazaj.

Zakaj bi pa sploh hotela nazaj k nekomu, ki bi samo malo seksal, resne zveze se pa boji?

če reče PAVZA, pomeni KONEC

Imata kakšne plane za Silvestra?

Spoštuj njeno željo glede pavze. Koristilo bo obema, da med pavzo ugotovita kaj drug drugemu sploh pomenita. To o pavzi lahko pomeni, da se tako, kot ti boji resne zveze ali pa, da jo moti, ker čuti, da ti nisi resen. Lahko pa tudi, da je spoznala drugega. Nima smisla ugibati, saj to ve samo ona.

Če hoče pavzo, nekaj ne štima … Vprašanje pa je, kaj bo v tej pavzi delala: se srečevala z drugimi moškimi, preverjala, če čustva do tebe res obstajajo ipd. ali bo resno razmislila, če sta za skupaj (ker verjetno tega ne čuti). Kaj narediti?
Času daj čas, pusti, da premisli, vendar živi zraven … Pa ne bodi preveč vsiljiv, včasih ženske samo rabijo vedeti, da nisi bebec, ki bi se plazil za njo ne glede na vse … Ostani samozavesten in jo več kot 1 x na teden ne pokliči, dokler se je izjasni.

Misli si, da ona ne more nadaljevati neresega odnosa a tabo, ker ji začenja škoditi. Ali poišči jajca in ji dokaži, da si resen in vreden, ali jo pusti na miru za vedno. In se sprijazni, da si cepec. No, to boš kasneje spoznal.

Saj nisem vsiljiv.. Moj sms ok. jaz lahko pocakam pa naj se lepo ima. no kaksna copata res nisem hehe to ji je jasno pomoje je tudi to eden od vzrokov,ker cisto si pa ne bom prilagodil zivljenja, tako kot bo ona zelela. Imam svoboden poklic sem veliko naokoli ,ceprav sem zvest zmeraj bil in zmeraj bom… Je pa ona csutveno bolj nedostopna kot jaz…
Vseeno mi ni samo imam se zmeraj nekaj razuma in ne bom poslusal samo srce…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close