Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Cuden odnos!

Cuden odnos!

No to se moram strinjati s tabo zmeraj bolj se zavedam, da sem en velik cepec… Hebi ga tudi taksni moramo ziveti!

je mogoče brezposelna? Če je, si gotovo želi posvetiti temu, da bi uspela najti službo prej, potem šele ljubezen pride na vrsto, ko je konec skrbi-

Ona je samo napisala, da želi pavzo, sedaj je na tebi, da nekaj ukreneš. A si a nisi? Če si, potem ji povej, da si, če nisi, potem upoštevaj pavzo.

Nič ni narobe z njo, le boji se veze s tabo, ker meni, da je samo ona zaljubljena.

Kaj res ne razumete ženske duše?

Jaz pa ne razumem tebe. Dobil si SMS, ker ti očitno ne more povedat v obraz. In ti – a se boš takoj sprijaznil al kaj? Najslabše je to, da ne veš. POKLIČI JO TI in jo vprašaj direktno ali pa najbolje se zmeniš za eno srečanje. Karte na mizo na obeh straneh, pogledaš kaj in zakaj je do tega prišlo, si želiš isto kot si želi ona in potem vidiš. Pa saj ne morem verjet, kakšni brezjajčniki. Pol boš pa jokcal, kako jo pogrešaš pa take štose. Če ti kaj pomeni, ji to tudi pokaži!!! Sooči se s situacijo, no. Boš vsaj vedel. Ti se pa tudi vprašaj, če bi samo skakal v vodo, moker pa ne bi bil…

Ni mi jasno. A ona se je vate zaljubila? Če ja, potem jo razumem. Normalno, da zrela ženska hrepeni po resnem odnosu, v katerem se bo počutila varno, ljubljeno in vse kar spada v trdno zvezo. Verjetno si tudi v prihodnosti želi družino in kako si jo naj ustvari z nekom, ki pravzprav ne ve kaj čuti.

Vzemi si čas in razmisli, če vaju vidiš v dobrem in slabem, v nasprotnem primeru pa jo pusti, da je srečna z drugim. Ampak v tem primeru imej toliko jaza, da se ne boš vračal in oviral njene sreče.

Zapomni si, redko kdo te ima resnično rad in pa šele, ko izgubimo ljubljeno osebo, se zavemo, kaj smo pravzaprav imeli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close