Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čudež na reki Hudson

Čudež na reki Hudson

Zanima me čisto ženski vidik o tem filmu. Ste ga že gledale, mnenja? 🙂
Videla sem predfilm, kar obetajoče zgleda. In mož si ga želi videt. Ali je res tak, z dobro zgodbo, ali ne bo nič hudega, če ga preskočim (preveč akcije …)?

Verjetno malo umetniske svobode, zgodba pa po resnicnem dogodku, ki se je srecno koncal.

Ja, ravno tako si ga predstavljam tudi jaz. Ti ga (še) nisi gledala?
Ravno zaradi predfilma in obetajoče zgodbe me zanima, kako je celoten film napleten. Rada imam dobre filme, zvrst mi ni toliko pomembna. Ampak glede na režiserja in glavnega igralca bi tole znalo biti čisto OK, dovolj močno.

Ne, nisem ga gledala

Dobra zasedba- režija, igra…..bo treba pogladat.

Bila z možem ravno včeraj.
Super film, odlična igra Hanksa in režija Eastwooda.
Soliden film, nobene patetike, pretirane drame in vsiljevanja patriotizma.
Top.

Hvala za mnenje iz prve roke! 🙂

Malo?? film je ameriški torej se ve, svetovna katastrofa, ki jo reši ena oseba, ki pa v tem filmu ni Rambo.

Malo?? film je ameriški torej se ve, svetovna katastrofa, ki jo reši ena oseba, ki pa v tem filmu ni Rambo.[/quote]

Glede na to, da je posneto po resnicnih dogodkih, da price ze zivijo, da od tega ni tako zelo dolgo nazaj, veliko ne morejo spreminjati.

Gledala včeraj. Zelo gledljivo. Niti ni kaj dosti akcije, spominja na dokumentarce “Air crash investigation”. Dosledna pripoved o nesreči in o preiskavi, ki je dokazala, kako fenomenalno odločitev je pilot sprejel v zgolj nekaj sekundah in kako neverjetno jo je izpeljal.

New Report

Close