Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čudežna krema Lefery – v GB 40, pri nas 67 evrov

Čudežna krema Lefery – v GB 40, pri nas 67 evrov

Je že katera probala kremico znamke Lefery? Reklama se je nekaj tednov pojavljala povsod na spletu, tudi jaz sem ji nasedla. 67 evrov za lonček 50 gramov. Posebna dostava na dom, telefonsko preverjanje, kako sem zadovoljna. Obstaja forum uporabnic, ki jo hvalijo do neba. Forum je moderiran, najbrž zato moje kritike niso objavili.

Kot sem v naslovu povedala, je razlika v oglaševani ceni med Veliko Britanijo in Slovenijo nesorazmerna. Sploh če primerjaš kupno moč tam in pri nas. In 49 funtov je v oglasih v GB cena na drobno. Koliko je grosistična, ne vem, in koliko naši wannabe podjetniki potegnejo iz tega, si ne znam izračunat, sem prebutasta.Mislim, da nimajo ravno izgube …….

Aja, učinek kreme pa je srednja žalost, niti približno opazen. Razmislite, bodoče kupke.

Lep pozdrav od Nategnjene

no vidiš, pa te je vsaj nekdo dobro nategnil 😀

Čez Lidlovo je ni!

Eh, Lidlova je prav tako eno sranje. Sem jo kupila prav zato, ker ste jo tukaj tako opevale. Razen tega, da so me od nje pekle oči, če sem se preblizu namazala, ni nič.
p.s. je šla v smeti

Zdaj vsaj končno veš, kaj moraš narediti, če želiš biti n…. 😀

Zdaj vsaj končno veš, kaj moraš narediti, če želiš biti n…. :D[/quote]

hvala bogu, da berem mon 😀

Zdaj vsaj končno veš, kaj moraš narediti, če želiš biti n…. :D[/quote]

hvala bogu, da berem mon :D[/quote]

Nič hvala bogu, hvala tisti, ki te razsvetlila 🙂
si ji dolžna čokolado 😛

Komentarji spodaj pod takimi čudežnimi izdelki so zrežirani, nimaš možnosti povedati svojega mnenja. Nobena krema ne more delati čudežev. Meni osebno so najboljša olja, ki so tudi ugodna.To da nekdo zaračuna za kremo 50 EUR, je čisti nateg. Je pa žalostno, da naša tržna inšpekcija nima moči nad takim oglaševanjem. Te firme zakupijo oglase, se nekaj časa pojavljajo vsepovsod, potem pa mrknejo.

49 funtov??? potem je razlika samo 5€+ poštnina in si tam tam. Če si tako nerazumno spisala objavo za forum se ne čudim, da so ti jo zbrisali.

49 funtov??? potem je razlika samo 5€+ poštnina in si tam tam. Če si tako nerazumno spisala objavo za forum se ne čudim, da so ti jo zbrisali.[/quote]
Ne ni res. Avtorica ima prav. Nimaš možnosti pisanja komentarjev oz. komentarje nikoli ne objavijo. Objavljajo le svoje komentarje,ki so jih napisali sebi v prid. Tega je polno, raznih neverjetnih pripomočkov za hujšanje, kreme… Zelo agresivni so bili z oglasi za nižjo elektriko, ki j bila čist natega. Firme so tuje..

Čudežev ni, ampak krema je resnično dobra, sem sprobala na lastni koži in mi zeloo odgovarja. še nisem tako dobre imela.

Pa nehajte že s to inšpekcijo, kar je točno narobe s tem, da je nekaj drago? Po moje je ta krema vredna vsakega centa, tudi, če je čez 50 eur.

Zakaj pa nisi reklamirala? Saj ponujajo to možnost.

Jaz sem jo tudi kupila in ce ne bo res vidnih rezultatov jo bom zagotovo vrnila.
Ce bom dobila naslov kam naj jo posljem seveda.
Ali bom v resnici dobila nazaj tudi denar je pa drugo vprasanje. Vsekakor porocam�

Ojla, glede reklame o Lefery kremi:izumil naj bi jo dr. Lefery, slikica priložena zraven besedila, njegova biografija tudi, pa cel članek kako temelji krema na znanstvenih odkritjih nobelovih nagrajencev za kemijo. Škoda le, da ko začneš iskat podatke o znamenitem doktorju ugotoviš, da sploh ne obstaja. Zadeva je montaža zato previdno pri nakupu.

Ja seveda je izmišljeno, en velik nateg. Vedno se je potrebno pred takšnimi nakupi prepričat, kaj je res, kaj ne. Če gledaš komentarje, vidiš da je vedno enako, danes, včeraj,…če pa klikneš na obrazec za naročilo se ti v malem okencu spodaj izpiše:” pred trenutkom je naročila gospa Marija iz Tržiča.” Zapreš klikneš ponovno, izpiše se drugo ime in tako se ponavlja,….in potem vse od začetka gospa Marija iz Tržiča.
Eni pač na račun nevednežev služijo. sprašujem se pa zakaj so takšne stvari dovoljene in tu država ne ukrepa.

In cena je danes 29€.

Pa toliko slovenskih krem obstaja… Tudi za 50 evrov in vec ce ima katera/i na en toliko zapravit za kreme.

Pa toliko slovenskih krem obstaja… Tudi za 50 evrov in vec ce ima katera/i namen toliko zapravit za kreme.

No moram povedati da so mi po enem mesecu res vrnili denar.Malo sem dvomila, zato sem res zadovoljna.

No posteno moram povedati da so mi vrnili denar ker pac ni bilo nobenih rezultatov. Pohvalno vsaj to.

Res je sama prevara. Naročila sem po promocijski ceni veliko pakiranje in dobila malo pakiranje po ceni 67. Eur, ko sem drugič naročila. Potrditveni gmail nisem dobila, so me pa kar naprej nadlegovali in s promocijskim izdelkom. Ko sem poklicala, da naročeno v resnici nisem dobila je bil operater nesramen in aroganten. Podala bom prijavo na tržno inšpekccijo in na varstvo potrošnikov. Na embalaži ni bila označena teža pakiranega izdelka.

Ma kakšna čudežna krema , lari fari. Ko pokličeš, da v resnici nisi dobil to kar si naročil , od operaterja , ki te pusti na čakanju češ , da je linija zasedena, ne dobiš ne naslova in ne pojasnila, razen nesramnosti in arogance.

jaz pravkar pisem dopis za vracilo denarja, kupila mami in ni vidnih spremeb

Pozdravljene,

tudi sama sem naredila veliko napako in kremo naročila. Že ko prejmeš paket ni nobenega naslova kdo jo pošilja. Na obrazu so se mi pojavili rdeči madeži kot bi bila opečena, koža pa me je neverjetno srbela. Želela sem jo vrniti pa ne gre, ker se enostavno na moje prošnje da mi sporočijo naslov ne odzivajo. Po telefonu pa te na hitro odpravijo.Vse skupaj je en velik nateg.

zanimivo, moji mami nobena krema ne odgovarja za kozo, se ji naredijo maadezi kot vam po tej, ampakt ta ji je, vendar sprememb ni bilo taksnih kot jih navajajo. denar so mi nakazali v 14 dnevih,m vendar 29 in ne 39 tako da me zanima , tiste ki ste dobile denar kaksen znesek ste dobile???

New Report

Close