Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čudežna krema proti gubicam haha

Čudežna krema proti gubicam haha

Kako pa vi kaj verjamete reklamam?
Tale gospa na sliki, imenovana bojda Maria Lagrend, šteje menda rosnih 72 let. A ker uporablja neko čudežno kremo, se ji ta leta seveda SKORAJ ne poznajo. Kaj pravite, jo sprejmemo v klub popolnih mon?….če verjameš.

[img]http://shrani.si/f/1j/Sb/z3oGoFE/maria-lagrend.jpg[/img]

V glavnem ne nasedam reklamam. Predvsem tistim ne, ki ponujajo nekaj drastičnega. Z malo zdrave pameti se ve, da je natega ;).

Takemu videzu pripomore tudi rastni hormon.Res da se ga iz leta v leto manj izloča v telesu,ampak je ogromo ostalih hranil,ki pripomoreju k večjemu proizvajanju.

Je pa luškana ta gospa zelo.

Malo geni, malo zdrava prehrana, nobenega kajenja, veliko vode, biti na svežem zraku, brez stresa in skrbi … No, pa si lahko pri 70-ih skoraj tak, kot je ta ženska … 🙂

Hahha, očitno ste med tistimi, ki nasedajo.
Pa saj menda ne verjamete, da je ženska na fotki res stara 72 let?
Potem verjamete tudi fotografijam, ki kažejo ženske pred in po hujšanju? ojoj no….marketing dela čudeže…

Hvala bogu, še je zdrava pamet !;)

jaffica, verjemi mi, da so nekatere res neverjetne. Ja, tudi jaz v te čudežne kreme (npr. sedaj popularni Undo) ne verjamem …

Kaj praviš na te ženske (na tisti spodnji je stara čez 80 let)?

[img]http://julesorganicliving.files.wordpress.com/2012/04/1206731_annette-larkins-veganka.jpg[/img]

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/05/29/article-1392076-0C5286BF00000578-745_306x462.jpg[/img]

[img]http://yvhm.com/wp-content/uploads/2014/01/lesley-blume-the-world-most-beautiful-older-women-50187.jpg[/img]

Ne nasedam reklamam. Za obraz uporabljam arganovo olje, še najbolj zgladi gube:) Nobene kreme proti gubam ne uporabljam, mi arganovo zadostuje, pa sem stara 45 let in imam gladko kožo. Vse to je eno samo pretiravanje in morale bi obstajati neke institucije, ki bi take izjave regulirale. Ne pa da vsak lahko napiše čudežno 🙂
Na vse te reklame o čudežnih kremicah, pa čudežne nogavice ki odstranijo trdo kožo, pa razni čudežni prehranski dodatki, ki celo raka zdravijo, pa čudežni modrčki itd itd… nikoli nisem na to padala in teh izdelkov nisem kupovala. Če že proizvajalci in distributerji nimajo meje in napišejo razna zavajanja v želji po večji prodaji, moramo potrošniki ohraniti zdravo pamet in ne kupovati…

webb, se strinjam, tudi jaz ne verjamem v te pravljice o čudežnih zadevah … Tako da je tudi moja denarnica vedno zaprta pred takimi trgovci. 😀

Se iz aviona vidi, da je bila popravljena. Takega nosu pri 80 enostavno ne more imeti;)). Kreme ga pa tudi ne pričarajo. Gospa je fajn popravljena, lepo popravljena, a za reklamo o čudežni kremi res ni.
Nategujejo nas. Pravzaprav, pustimo se nategovati;). Osebno ne nasedam tem rečem, poznam jih veliko, ki verjamejo.

Ne verjamem. Niti pod razno.

Edino, kar lahko pomaga, da nimaš gub je operacija ali botox. Samo to koži ne povrne mladost ampak samo prikrije gube.
Ženska ali moški zaradi operacije ali botoxsa ne izgleda nič mlajši/a, samo “lepša koža”.

Edino, kar zdaj pomladuje 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je obdelava fotk 🙂 in predstavljanje 15,16 letnice za 30,45. In 30,45 letnice za 60,70,80 letnice. Kot je dokaz prva slika. In kar se dogaja v reklamah za celolit, kjer od moje prijateljice hčerka v tujini nastopa stara 14 let. :-). Ženske pri 25,30,40 letih pa še vedno nasedajo kremam.

Za temnopolte pa je itak značilno, da zelo dobro skrivajo svojo starost predvsem takrat, ko so urejeni in da vsaj malo skrbijo za sebe. Belci leta bolj kažemo ne glede na vse.

Nič ne verjamem, predvsem pa tudi zaradi tega ne, ker sem malo raziskala na netu: ta gospa obstaja samo v kontekstu reklamnih internetnih strani. Predstavljajo jo za bivšo manekenko, od nje pa je vidna na CELEM NETU le ena sama samcata slikca: ta, ki jo je avtorica objavila zgoraj.

Ta ženska sploh ne obstaja. V čudežne preparate imam pa predvsem v kozmetiki tako malo zaupanja, da se raje zatečem v naravno kozmetiko, ki jo dobim ali na vrtu ali v naravi.

Vidim da je še vedno nekaj naivnežev, ki verjamejo pravljicam o tej kremi- res je, da ta ženska Maria ne obstaja, komentarji pod reklamo so tako osladno bedasti, da se ve, kdo jih piše, ma dajte no, staro babo lahko popravi samo kirurg, pa še ta zanič, treba se je pač sprijazniti z gubami in pozitivno misliti, pa je!

Jasno, da je reklama, kot povsod… jaz sem pa kupila, malo za hec, in je res v redu, ne morem rečt, da ne.

Meni je bila v redu, naročila sem sprva 1 pakiranje, ker sem bila skeptična, ampak so me pozitivno presenetili.

Jah…Kaj pa vem… Sama sem prisegala na domačo kremico z bio kokosovim oljem, maslom itn… A me je ta reklama ta teden zapeljala (lagrend cosmetic nočna)… Ko sem jo prvič nanesla na kožo (prej utrujena, izčrpana, navkljub dejstvu, da sem redno nanašala domačo kremco na obraz) se je po kaki minuti spremenila v gladko, nežno…. Niti kake alergije ni bilo (imam izjemno občutljivo kožo in sem dejansko na veliko večino preparatov alergična)…. Meni paše, za gubice pa se niti ne sekiram in ne spremljam (čeprav priznam, da sem jo kupila ravno z upanjem, da mogoče pa minimalna sprememba bo…. Lahko mi pa pošljete kako osebo, da bo z mikroskopom spremljala razlike, hihihihi…

Je pa res, da sama H. kislina ni dosti raziskana in da ni potrjeno iz strani neodvisnih laboratorijev. Kolagen ne spomnim se- vem da nekaj veže, kar posledično vpliva na struktiro kože. več si loh na Wikipediji pogledate posamezne vsebine.

https://www.zps.si/index.php/osebna-nega-sp-654302282/higiena-in-kozmetika/7580-posebna-stevilka-zpstest-zanjo

brezplačno in imate vmes tudi različne kremce podobnih oglasov, Na splošno pa sem z zgoraj omenjeno kremo izjemno zadovoljna. Prej sem uporabljala domače kremice iz “kao bio sestavin”, ki jih izdeluje moja mama (pred tem pa izključno iz sensiolaba za občutljivo kožo (zaradi alergije, izpuščaji rdečica, ni da ni), oz. olivno olje).

Krema mi pa je v primerjavi z domačimi dala občutek “nahranjene” kože, in večjo voljnost. Zaradi gub se niti ne obremenjujem preveč, čeprav sem jo “zaradi firbca” naročila (se mi uspešno mudi proti 40-timi 😉 ). Sicer je bila res cena 30 za dve (kar je sicer veliko, a po drugi strani…), a imam še eno nezapakirano, tako da trenutno ne razmišljam o ponovnem nakupu.

Samo moja izkušnja.

New Report

Close