Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Čudežni deček Dončić le ni tako ‘čudežen’?

Čudežni deček Dončić le ni tako ‘čudežen’?

Kot prvo, proti njemu nimam čisto nič. Prav nasprotno, po moje je res vrhunski igralec.

kar me je zmotilo, je pa sledeče – slovenski mediji, nekako je prednjačila komercialna tv, so nas tedne in tedne, če ne mesece, čisto v vsakih poročilih ‘posiljevali’ s ‘čudežnim dečkom’, če ni bila ta fraza uporabljena v vsakem prispevku vsaj dvakrat, naj me koklja brcne. Če bi bila polovica hvalospevov resnična, bi bil izbran kot prvi na draftu, tretji izbor je pa hladen tuš. Pa ne za njega, ampak za novinarčke pisunčke, ki izven meja vsakega dobrega okusa napihujejo določene zadeve.

Čudežne dečve slovenskega novinarstva (ženski spol je uporabljen v nevtralni obliki v skladu z najnovejšimi smernicami Filozofske fakultete) pač. :))))

ti pa nimaš kaj dosti pojma o košarki ane 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Za evropske razmere (da o naših ne govorim) je čudežen, pa če je tebi prav ali pa ne.
Tretji izbor je odličen, je treba vedeti, da sta prva dva izbranca še bolj “čudežna”. Do zdaj je igral evropsko košarko, to, da so ga izbrali kot tretjega za ameriško, pove svoje!

Koliko Evropejcev je bilo na draftu do sedaj izbranih kot prvi ali drugi izbor?

Žvim v Avstriji in dnevno berem v naših cajtngih o Luki. Tko da je verjetn tut za Avstrijce čudežni. Ne vem kaj pravzaprav tebe mot

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Slovenceljsko natolcevanje….
Ce ni prvi, ni dovolj dober za kavcarja!

Bolj me skrbi, da krožijo o njem zadeve glede punce, zakaj ga je pustila.
Kar se tiče košarke je tip top

On bo imel takih punc še malo morje…

Za avtorja pa, heh, na vseh izborih imajo prvi pik centri pri ekipah ali krila. Med beki je največja konkurenca, čeprav poba igra lahko na vseh pozicijah, neverjetno za njegova leta.

pri medijcih ne gre za to kakšna kvaliteta, presežek, čudež … je posameznik, dogodek, stvar ampak za njihovo “ven metanje” kako znajo (pre)tendenciozno o tem nakladati, lapati .. kako dolg, obsežen prispevek znajo narediti (vse za €€€ ) ☺

Tretji je bil izbran, ker managerji lažje preživijo na stolčku, če se ne obnese izbor ameriškega igralca kot evropskega. To je vse, kar je v ozadju.

Zaupaš še nam kaj kroži?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

od leta 1995 do letos je bilo 5 evropejcev izbranih od 1-3, miličić leta 2003 kot drugi izbor, in bargnani leta 2006 kot prvi.

Neki se govori da se ga rad napije pa da ga je zato una pustla.
Sam jaz ne verjamem.

od leta 1995 do letos je bilo 5 evropejcev izbranih od 1-3, miličić leta 2003 kot drugi izbor, in bargnani leta 2006 kot prvi.
[/quote]

Miličič je bil 33 izbor.

Sej ne da je Michael Jordan bil na draftu izbran kot 3. , tako kot Dončič. OP če nisi ravno brihten zadrži komentarje zase.

Miličič je bil 33 izbor.
[/quote]

lol
ne marko miličić, ampak
https://en.wikipedia.org/wiki/Darko_Mili%C4%8Di%C4%87

Miličič je bil 33 izbor.
[/quote]

Drugače je Milič, razen če je še kak Miličič, ki ga ne poznam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Miličič je bil 33 izbor.
[/quote]

😉

https://stats.nba.com/player/2545/

Cel je po fotru 😉

Avtor teme, se vidi, da nimaš pojma o košarki.
Še manj o biznisu v košarki.
Poznavalci so vedeli da bo 3. pick. Pa tudi to, da bo prišlo do zamenjave. To se je pričakovalo že odkar se ve, kakšen je vrstni red izbora, kako po vrsti izbirajo ekipe.

Najbolje bo, da si zaradi nastale sramote prrerežeš žile!

Bi dejal, da so na MON ljudje nekoliko nadpovprečno brihtni, izobraženi in funkcionalno pismeni. Pa vseeno ne razumejo pointa mojega pisanja. Bi se vprašal, kakšno je šele stanje v splošni populaciji.

Torej, ‘veleumi’, niti ne pišem o samem Dončiću, ampak o Slo medijih, ki so furali pred in po EP večtedensko kampanjo, v kateri si dobil vtis, da je Dončića za avtogram prosil sam Jordan, Dončićev poster pa krasi spalnico Juliusa Ervinga.

ne podtikaj drugim svojih nebuloz … in kar prebereš ni niti plesniv kruh — se pa medijci prodajajo za to, da imajo kaj iz riti iztisniti … vsaj občasno ☺

Ja un? Kaj te moti? Mi vecjega kosarkarskega cudeza nismo se imeli!
Za nas je mali Doncic enako kot Jordan!

Zakaj ti gre to tako v nos?

Dončić ni čistokrvni Slovenec, tako da se slovenčki nimate kaj z njim postavljat. Lahko opevate Bojana Križaja.

New Report

Close