Čudežni deček Dončić le ni tako ‘čudežen’?
Kot prvo, proti njemu nimam čisto nič. Prav nasprotno, po moje je res vrhunski igralec.
kar me je zmotilo, je pa sledeče – slovenski mediji, nekako je prednjačila komercialna tv, so nas tedne in tedne, če ne mesece, čisto v vsakih poročilih ‘posiljevali’ s ‘čudežnim dečkom’, če ni bila ta fraza uporabljena v vsakem prispevku vsaj dvakrat, naj me koklja brcne. Če bi bila polovica hvalospevov resnična, bi bil izbran kot prvi na draftu, tretji izbor je pa hladen tuš. Pa ne za njega, ampak za novinarčke pisunčke, ki izven meja vsakega dobrega okusa napihujejo določene zadeve.
Čudežne dečve slovenskega novinarstva (ženski spol je uporabljen v nevtralni obliki v skladu z najnovejšimi smernicami Filozofske fakultete) pač. :))))
Žvim v Avstriji in dnevno berem v naših cajtngih o Luki. Tko da je verjetn tut za Avstrijce čudežni. Ne vem kaj pravzaprav tebe mot
Zaupaš še nam kaj kroži?
Miličič je bil 33 izbor.
[/quote]
lol
ne marko miličić, ampak
https://en.wikipedia.org/wiki/Darko_Mili%C4%8Di%C4%87
Miličič je bil 33 izbor.
[/quote]
Drugače je Milič, razen če je še kak Miličič, ki ga ne poznam.
Bi dejal, da so na MON ljudje nekoliko nadpovprečno brihtni, izobraženi in funkcionalno pismeni. Pa vseeno ne razumejo pointa mojega pisanja. Bi se vprašal, kakšno je šele stanje v splošni populaciji.
Torej, ‘veleumi’, niti ne pišem o samem Dončiću, ampak o Slo medijih, ki so furali pred in po EP večtedensko kampanjo, v kateri si dobil vtis, da je Dončića za avtogram prosil sam Jordan, Dončićev poster pa krasi spalnico Juliusa Ervinga.