Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Čudežni deček Dončić le ni tako ‘čudežen’?

Čudežni deček Dončić le ni tako ‘čudežen’?

Dejta bluzit no.

Dejstvo je, da tamala tukaj študira, Luka bo pa v Teksasu. Bila je pač prva ljubav in verjetno še nezrela za kaj več – imata tako še oba vse pred seboj, prevelika razdalja, predvsem pa Luka bo sedaj garal toliko taužnt kilometrov daleč in kaj naj mlad fant tako vzdržuje vezo na daljavo -pa seksa enkrat na pol leta? Ljudje, to ni zveza, to je čustveni zapor…. Bolje biti brez ali si na lokaciji najti novo.
[/quote]
Zakaj pa Kopitarja punca iz vseh teh razlogov, kot jih navajaš ni zapustila in sta sedaj srečno poročena? Pa sta začela še mlajša ?

Zakaj pa Kopitarja punca iz vseh teh razlogov, kot jih navajaš ni zapustila in sta sedaj srečno poročena? Pa sta začela še mlajša ?
[/quote]
zakaj si pa ti pri petdesetih še koj samski in se spotikaš ob to, ali ima en najstnik punco ali ne?

Smešno je že to, da te NBA rookije to be spremljajo mamice. Ni to opazka zgolj na račun ‘ćudotvornega’ Dončića.
[/quote]

Ne vem, a si najstnik al te mama ni marala, da take floskas?

Točno tako, gre za odvračanje pozornosti od resnih tem ki bodo še kako vplivale na naše življenje. Medtem ko dončičevi uspehi/neuspehi ne bodo niti najmanj. Sicer je pa cel vrhunski šport temu namenjen.

Smešno je že to, da te NBA rookije to be spremljajo mamice. Ni to opazka zgolj na račun ‘ćudotvornega’ Dončića.
[/quote]

Zakaj je smešno?
Smešno ker bo edini član družine lahko familijo iz bede potegnil (v mnogih primerih je tako
)? Smešno ker gre za izjemen dosežek in ga je treba kot takega prepoznat? 300 milijonov ljudi v USA, v tisto sobo je bilo povabljenih 30. To je velika čast za vse igralce, black tie event, razumljivo je da bodo koga imeli sabo.

Ampak vem da je tebi smešno, ti si en od tistih ki cel svet krivi za svoje minuse, večno ciničen, nesposoben bit vesel za koga drugega ker je v pri vrsti v tvoji glavi “kaj pa jaz”… zato tudi trivialni komentarji tipa “smešno je” Ni ti Dončič kriv, če si ti tako malo dosegel v življenju.

Ker če je to smešno… zakaj pa pri nas delamo bedne maturantske plese na katere pride cela familija pa še sosed? Samo zato ker ljudje dokončajo SŠ? A maturanci pa niso smešni? Pa darila za diplome?

Ne bi mogu bit bolj salty, če bi se potrudil. 🙂

[/quote]

Dončič in njegova sta še vedno skupaj, kar je vidno tudi na instagramu.
Lahko da sta šla vmes narazen, lahko da ne… konec koncov je bil lahko vse tudi PR move, začasno odstranit določene kontakte, da se ne spotikajo vsi v to.

nimam nič proti njemu ampak tudi meni gre na živce to poimenovanje “čudežni deček”. S košarko se je ukvarjal že od malega, če ima fotra v teh vodah, deček pri svojih 19 pa tud več ni!

Za te stvari ni kriv Dončič, tako da ne vem zakaj napadaš njega in govoriš o tem kako je smešno, ker na family event pride z mamo.

Če te trači motijo, če te pisanje medijev moti… imajo vsi svoje FB strani, večina Twitter, email kontakte. Izvoli in piši njim, če te moti vsebina na njihovih straneh.

Ampak kot tipičen Slovenc lajaš in lajaš, tja nekam v prazno, da bi tekel k točki problema pa ne.

nickname wonder boy je dobil še kot deček v španiji
zdaj ga pač še vedno uporabljajo
ni si sam tega izbral, verjetno tudi sebe ne doživlja kot fanta

Lukov oče je doma objokaval poraz Desusa na volitvah, skupaj z Vilfanom,
[/quote]

Moogče je pa šel na draft z ladjo (kot je genialno svetoval navijačem 2 dni pred finalom EP v Istanbulu) in je zamudil… 😀

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Zakaj je smešno?
Smešno ker bo edini član družine lahko familijo iz bede potegnil (v mnogih primerih je tako
)? Smešno ker gre za izjemen dosežek in ga je treba kot takega prepoznat? 300 milijonov ljudi v USA, v tisto sobo je bilo povabljenih 30. To je velika čast za vse igralce, black tie event, razumljivo je da bodo koga imeli sabo.

Ampak vem da je tebi smešno, ti si en od tistih ki cel svet krivi za svoje minuse, večno ciničen, nesposoben bit vesel za koga drugega ker je v pri vrsti v tvoji glavi “kaj pa jaz”… zato tudi trivialni komentarji tipa “smešno je” Ni ti Dončič kriv, če si ti tako malo dosegel v življenju.

Ker če je to smešno… zakaj pa pri nas delamo bedne maturantske plese na katere pride cela familija pa še sosed? Samo zato ker ljudje dokončajo SŠ? A maturanci pa niso smešni? Pa darila za diplome?

Ne bi mogu bit bolj salty, če bi se potrudil. 🙂
[/quote]

Nekdo je napisal, da pridejo z nekom ‘gor’, ponavadi z mamo. Meni je to pač smešno. In ja, tudi razni maturanci so mi nadvse smešni, krohotam pa se, ko na fax skupaj s sinčkom/hčerkico pride na vpis kak oček ali mamek.

Ker sem malo bolj starejše sorte in v angleškem jeziku prebiram predvsem tekste, ki zadevjo bojno tehniko, mi uporaba besede ‘salty’ ni preveč jasna. Ok, Spyderco je njega dni naredil nož z imenom ‘Pacific salt’, samo se mi zdi, da to nima zveze ali pač?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Nekdo je napisal, da pridejo z nekom ‘gor’, ponavadi z mamo. Meni je to pač smešno. In ja, tudi razni maturanci so mi nadvse smešni, krohotam pa se, ko na fax skupaj s sinčkom/hčerkico pride na vpis kak oček ali mamek.

Ker sem malo bolj starejše sorte in v angleškem jeziku prebiram predvsem tekste, ki zadevjo bojno tehniko, mi uporaba besede ‘salty’ ni preveč jasna. Ok, Spyderco je njega dni naredil nož z imenom ‘Pacific salt’, samo se mi zdi, da to nima zveze ali pač?
[/quote]

“Salty” žargonsko pomeni, da si tečen ko driska….

“Salty” žargonsko pomeni, da si tečen ko driska….
[/quote]

Torej so mediji, ki nas vsakodnevno ‘posiljujejo’ s ‘čudežnim dečkom’, salty kot Mrtvo morje? 😀

Torej so mediji, ki nas vsakodnevno ‘posiljujejo’ s ‘čudežnim dečkom’, salty kot Mrtvo morje? 😀
[/quote]

Tebi je nekdo napisal, da si “salty”……

Gospod oče so bili v času, ko je Luka najbolj poteboval (lik) očeta precej luftarski, neodgovorni, nezreli. So sami priznali, da je imel Luka v določenih letih zelo malo od njega… Tudi mama je bila še mlada, neizdelan takat. in hvalabogu, da je bila tukaj še njena babica.

Mama je dozorela, dorasla in se zavedla, kakšenga talenta ima. Se je vzela v roke. ( tudi s pomočjo svoje mame).
[/quote]

Mama ga je rodila pri 25, tako da ni bila rosno mlada ali kaksna najstnica. Sploh pa ne tako mlada, da bi bilo to kaksno opravicilo za nesposobnost za skrbet otroka..Verjetno pa res neodgovorna in ji je slo vse drugo po glavi. .Se dobro da je fant tak kot je, oziroma odlicno.

Mama ga je rodila pri 25, tako da ni bila rosno mlada ali kaksna najstnica. Sploh pa ne tako mlada, da bi bilo to kaksno opravicilo za nesposobnost za skrbet otroka..Verjetno pa res neodgovorna in ji je slo vse drugo po glavi. .Se dobro da je fant tak kot je, oziroma odlicno.
[/quote]

Ni bila rosno mlada, je pa bila očitno takrat še precej nezrela ali pa vodljiva. Enako, kot je bil nezrel stari Dončić takrat. Je pa z leti dozorela. Izhaja pa iz frizerske družine. In fino je to, ker vsa njuna kalvarija na Luki ni pustila nobenih posledic – nasprtono – fant se je še bolj zaradi vsega tega zagrizel in oprijel priložnosti, trdega dela. To so borci za preživetje….

Dončič in njegova sta še vedno skupaj, kar je vidno tudi na instagramu.
Lahko da sta šla vmes narazen, lahko da ne… konec koncov je bil lahko vse tudi PR move, začasno odstranit določene kontakte, da se ne spotikajo vsi v to.
[/quote]

O čem TI to? Saša Dončič ima že nekaj časa novo partnerko, eno Hrvatico Nikolino, s katero ima od lani hčerkico Tijano. Torej ima Luka dobro leto dni staro polsestro.
Mama je pa s svojim partnerjem itak bila tudi na draftu.

si
prepričan….. debata je bila o mlajšem dončiču.

O draftu in NBA pač nimaš pojma. Ne smeši se.

Lahko se razpocis, ampak on je čisti Slovenec. Kakšne korenine ima kdo od prednikov sploh ni pomembno.
Boli, a ne, ker se ni odlocil za srbsko reprezentanco? :)))

če bi slovenija vedela, da efektivno pomeni to, da bo dončič nehal igrat za reprezentanco, ne bi tako skakala v luft…

NBA igralci po novem zaradi novega kvalifikacijskega sistema ne bodo več mogli nastopati na reprezentančnih tekmah

https://www.dnevnik.si/1042720612
[/quote]

Težave z branjem? Ali razumevanjem prebranega?

Težave z branjem? Ali razumevanjem prebranega?
[/quote]

Haha, predhodni avtor pripopa prastar clanek,. Koliko ima pojma o košarki je jasno, saj očitno ne ve, da je Dragić (NBA) tudi po tem članku še vedno igral za reprezentanco.

Haha, predhodni avtor pripopa prastar clanek,. Koliko ima pojma o košarki je jasno, saj očitno ne ve, da je Dragić (NBA) tudi po tem članku še vedno igral za reprezentanco.
[/quote]
spremembe so bile napovedane za po evropskem prvenstvu. zato kokoškova in dragiča v novem ciklu kvalifikacij ne bo več, doncica pa tudi verjetno ne. katere tekme pa je reprezentanca po finalu ep že odigrala?

isto je v nhl. kopitar zato ne nastopa več za reprezentanco.

spremembe so bile napovedane za po evropskem prvenstvu. zato kokoškova in dragiča v novem ciklu kvalifikacij ne bo več, doncica pa tudi verjetno ne. katere tekme pa je reprezentanca po finalu ep že odigrala?

isto je v nhl. kopitar zato ne nastopa več za reprezentanco.
[/quote]

Ne bo držalo. Beri še kaj drugega kot Dnevnik iz leta 2017.

Doncicu nihče ne bo prepovedal igrati na tehle dveh rep.tekmah, mu bodo pa to verjetno odsvetovali. In ker je ravno prišel v klub, bo nasvet seveda upošteval.
Ne pomeni pa to, da nikoli več ne bo v reprezentanci.

Ne bo držalo. Beri še kaj drugega kot Dnevnik iz leta 2017.

Doncicu nihče ne bo prepovedal igrati na tehle dveh rep.tekmah, mu bodo pa to verjetno odsvetovali. In ker je ravno prišel v klub, bo nasvet seveda upošteval.
Ne pomeni pa to, da nikoli več ne bo v reprezentanci.
[/quote]
živi bili in videli

New Report

Close