čudna sta
Če samo pogledamo njun nastop oz. obnašanje po nastopu, lahko ugotovimo, da se tako obnašajo samo ljudje, ki nimajo nobenih čustev. Vse kar naredita je zaigrano. Večina izmed nas je vsaj enkrat v življenju stopila na oder (in verjetno se ne da primerjati z Evrovizijskim). Se spomnite občutkov takrat? Jaz se. Adrenalin, mravljinci, po nastopu pa se spomnim kako smo izmenjavali mnenja in bili v nekem evforičnem stanju. Niti sledu o utrujenosti. Zato se sprašujem kaj je narobe s tema dvema, mlada sta še, morala bi prekipevati od življenja. Nič nimam proti njunemu stilu oblačenja, ampak vseeno – zmečkana majica (Gašper) za pred novinarje?? Resno? S tem kažeta nespoštovanje do vseh. Vesela sem, da nista načičkana in umetna, ampak zlikana oblačila so pa vendar neka osnova.
Kolikor vem, je Tel Aviv 1 uro naprej, kar pomeni, da so z Eurosongom začeli po lokalnem času šele ob 10h zvečer! Pevca sta bila menda do začetka prireditve v dvorani že 13 ur, zato me res ne preseneča, da sta bila po nastopu utrujena. Najbrž sta tudi ena redkih, ki se ne spravljata v ekstazo z razno raznimi poživili, kot je to značilno za večino popularnih pevcev, tako da bi bila na njunem mestu utrujena tudi jaz. Sicer pa naj bi bilo to tekmovanje popevk, ne pa tekmovanje v tem, kdo boljše odgovarja na novinarska vprašanja in kdo ima lepšo obleko.
Drugi pa misliš, da niso bili utrujeni? Samo ti dve primadoni? Da o zaposlenih ne govorimo.
[/quote]
Z amfetamini in podobnimi substancami si lahko zelo hitro pri sebi. Zaposleni pa so bili najbrž prav tako utrujeni, le da jim ni bilo treba dajati intervjujev, kako so vzhičeni, ker jih čaka še en večer tega matranja.
Meni je ta šov čist mim, ampak letos pa prav nalašč spremljam. Namreč, njuna pesem mi je čist grozna. Me je pa pritegnila njuna drugačnost, pa če sta še tako “čudna”, morda morbidna, naveličana, odštekana itd. Interpretacij je za en ocean. V glavnem, nista kot vse ovce, sta drugačna in to je tisto, kar ju res razlikuje od drugih. Itak že dolgo vemo, da najboljše pesmi niso merilo za zmago. Drugačnost je.
Po drugi strani si nikakor niti v sanjah ne želim, da bi zmagala, da si nakopljemo še ta evro šov na glavo.
Slovenskim novicam in našim novinarjem pa je res za verjeti. Haha,…. Obrni se malo na tuje intervjuje in medije, vsi o njima pišejo pozitivno. Sramota, da Slovenec Slovencu jamo koplje.
[/quote]
Slovenskim novicam in našim novinarjem pa je res za verjeti. Haha,…. Obrni se malo na tuje intervjuje in medije, vsi o njima pišejo pozitivno. Sramota, da Slovenec Slovencu jamo koplje.
[/quote]
Ni čudno, da vsi slovenski talenti zbežijo živeti in ustvarjati ven iz Slovenije, saj jih slovenska zavist in negativizem drugače uničita. Depresivna Slovenija žal. Škoda, tako lepa dežela, ljudje pa ….