Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “Čudne” navade

“Čudne” navade

Acjom je žal že umrla.

Hvala tistemu, ki je privlekel temo gor, da se vidi koliko različnih super ljudi je bilo gor in kako so se zabavali. To so morali biti fajn časi.
Danes pa Trolandija koromandija in samo tekmujejo, kdo bo napisal kaj gršega in bolj brutalnega. 😡

Ko kuham si potem roko s katero solim splahnem pod vodo. Ampak ne morem samo ene, če zmočim desno moram tudi levo.
Če se pri zalivanju vrta po nesreči zmočim ali pošpricam po nogi, moram potem zmočiti še drugo. Če je moker samo en ud mi gre na živce, če sta oba je ok.

Pri vhodnih vratih imam eno ogromno ogledalo, v katero se moram obvezno še enkrat pogledati preden zapustim hišo. Pa se prečekiram že v spalnici, ko se oblačim. Če slučajno pozabim, moram nazaj, četudi že sedim pripeta v avtu.

Kot kadilka moram imet na lagerju vedno eno celo škatlo cigaret, čeprav ne kadim toliko. Sem sposobna ob 10 zvečer na Petrol po novo škatlo, pa čeprav jih imam v odprti še 15 in bom enega prižgala še pred spanjem, drugega zjutraj pri kavi potem grem pa v službo.

Po veliki potrebi, si rit očistim ne samo z papirjem, ampak tudi z vodo in milom.

Hm

Super tema, se najdem marsikje.
Kaj lahko še novega dodam: mi je prišlo v navado da se (doma) pogovarjam sama s sabo oz. razmišljam na glas. Potem se kdaj spozabim in ugotovim, da to počnem tudi v javnosti, npr. v trgovini, pred samopostrežno blagajno 🙂
Aja, pa vedno ko se mi naredi kakšna krasta, pa tudi če ne srbi, jo moram spraskat oz. odtrgat dol, včasih podzavestno, pa se potem celi dvakrat dlje.

Pred leti so znali še normalno komunicirat, danes pa….

Ko sem doma v stanovanju, vedno, ko grem mimo vhodnih vrat, preverim, če so zaklenjena. To je lahko 20x na dan!

New Report

Close