Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “Čudne” navade

“Čudne” navade

JAAAAAAAAAAAAA! Obstaja stvar, ki me obvezno spravi skoraj v slabo voljo – nezaprte ali slabo zaprte omare in predali. Groza, kar stemni se mi pred očmi.

Ostala šlamparija moža in otrok pa sodi že med klasiko, ampak ob tem ne poskočim, pač pa “povzročitelja” vztrajno iščem in poskušam “vzgajati” :))) (cunje poleg ali na košu za umazano perilo, nerecikliranje odpadkov, smeti na kuhinjskem pultu namesto pod njim – v smeteh seveda, prazne rolce WC papirja poleg školjke, ali še huje prazna rolca WC papirja tam, kjer bi morala biti polna, …)

No ja, pa vseeno mislim, da mi do Monka manjka vesolje :)))

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

Ha,ha, to pa moja hči dela.Je čisto alergična, če je narobe obrnjen.

Enako! Ponorim, ko vidim, da ga je mož zopet narobe obrnil!

Jaz pa ne morem spat v pižami, ampak samo v spalni srajci. Moja hči pa ravno obratno – ne prenese spalne srajce. Poleg tega morajo biti pri njej rokavi in hlačnice široki, da je nič ne veže po rokah in nogah.

No, sem vedela, da jih je še kar nekaj na zalogi! ;))
Pod točke 1, 2, in 5 se podpišem tudi jaz! In tole bom dala za prebrat sigurno še kakšnemu od naših, da bodo videli, da nisem edina in mogoče vseeno ne tako čudna! ;))
Včasih sem se že sama spraševala če morda pa vseeno z mano ni kaj narobe! :))
Očitno NE! Jupi!!
V.!

Jaz pa se tuširam zelo dolgo. Namilim in sperem se v dveh minutkah, potem pa sedim v banji, curek tuša si usmerim v usta in pustim, da mi voda teče po bradi in ob tem meditiram. Neznansko se sprostim. Včasih pa si usta napolnim z vodo in potem usmerim curek iz ust v luknjico na robu banje. To sem v stanju delati tudi 10 minut. Mož se je na začetku prav norca delal iz mene, sedaj sem ga pa zalotila, da on počne isto.

jaz ne! Nikakor ne morem spati v spodnjem perilu! No, ja, razem med M.!

Še ena “moška”: kadar delam “inventuro” v hladilniku, vedno naletim na vsaj tri lepo zapakirane v vrečko krajčke salame, ki so debeli kvečjemu 0,5 cm.

Enako.

ne vpraš jest vedno vse štejem….se mi zdi da sem včas že mal obsedena s tem

enako

aaaaaaaaaaa, ta je tudi moja! Ampak jaz to naredim iz prepričanja, da je tista salama sigurno že stara in bi se zastrupila.

Tudi jaz se tuširam zelooooo dolgo in s tako vročo vodo, da je, po moje, ne bi preneslo nobeno normalno živo bitje.

Lahko spim v gatah, vendar le,ce so v stilu Brigid Jones :))))

Ja jaz pa ko se tuširam pijem toplo vodo iz tuša,možu se pa kozla zraven….

Še ena. Naša kopalnica je potem tako v sopari, da se sploh ne vidim v ogledalo.

Pri meni je ravno obratno, odkar sem dobila 1. menstruacijo, ne spim več brez gat, ne vem.. navadla sem se
Lp

Ups…Bridget Jones style….ma sem zbegana dones :))))

Aja, še ena od mojih. Nikoli ne nosim žab pod hlačami, pa tudi če je – 20.

Ko bi ve vedele, kako se režim, ko tole berem. saj komu je mogoče neumno, ampak jaz tudi (ali predvsem:) zaradi takih tem rada pridem brat na forum…
Tale s papirjem je super, je ne “uporabljam”, ampak bom sprobala ob prvi priliki. Sicer pa: kovter mora biti pri meni obrnjen tako, da se zapenja pri nogah – zgoraj, prej je mož imel vedno navzdol – ker lepše izgleda, pa še po nogi se je lahko popraskal kar z gumbom!, škatel z enim ali pol piškota sploh ne štejemo, stopnice štejem tudi jaz – navzgor ali navzdol, včasih štejem tudi na WC-ju – da mi ni dolgčas, občasno tudi kaj preberem tam. Spim brez pižame, največja muka mi je med menstruacijo imeti sp. hlačke oblečene celo noč…, mož ima tudi v najhujši vročini pižamo – po možnosti frotirasto – ker dobro vpija pot…
Aja – nič kaj dosti ne likamo, v glavnem vse zlagamo. Zložiti mi ni problem, to ponavadi naredim na zakonski postelji, kjer je plac, potem pa pustim tam – lepo po kupčkih in mož raznosi po sobah – k temu se sama res težko pripravim, ne vem zakaj.
Rolica se mora tudi pri meni od zgoraj odvijat… pa ziher je še kaj.
Po moje sem največji Monk – sem se spomnila, da včasih hodim po ploščicah okoli hiše in pazim, da ne stopim “na črto”…

Sovražim, res SOVRAŽIM brisanje prahu s pohištva. Ni mi teško spucat celo stanovanje, tla zglancat, zribat WC školjko, ampak ta prah…
Uf, pa še ena od mojega možeka, ki mi vsako jutro dvigne pritisk: potem, ko je že oblečen v jakno in obut, mora obvezno skočiti še v kopalnico, da si popravi laske, jaz pa potem pi$dim in pometam koščke posušenega blata in pesek, ki mu pade s čevljev.

Tudi nasa kopalnica je cist v sopari,kadar sem jaz notri :)))

Evo se ena…sovrazim zabe…

hahaha…..dobro, da je moj že bolj na koncu z lasmi :))))))))))

ko smo imela bano, nobeden ni mogel vsaj še kakšno uro noge not namočit, ker sem imela tak vročo vodo. Uživam v vroči vodi!

New Report

Close