Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “Čudne” navade

“Čudne” navade

jaz pa sem nora na žabe – evo, še ena moja – ne morem mimo štacune z nogavicami (hlačnimi), če si enih ne kupim :))))))
T.

tud jest ne, jih ne prenesem

Jaz se tusiram z vroco vodo tudi poleti,ko je zunaj vrocina…

obvezno!

Uf, jaz sem misla, da sem edina, ki je alergična na umazano posodo v koritu. Tudi jaz vsako žličko sproti umijem in tudi jaz ne morem jest, če ni vse ostalo, kar sem rabila pri kuhanju pomito in pospravljeno.

Tudi prevleka za odejo mora imeti gumbe spodaj.

Ja, pa tudi kuhinjsko korito zvečer do suhega obrišem.

Lp, Maja

Jaz imam trojne različne kljukice za obešanje perila. In zmeraj ko obešam perilo izbiram kljukice po barvah, najprej porabim zelene, nato sive in nazadnje oranžne 😀
Nimam pooojma zakaj to počnem, ampak enostavno ne morem drugače.

Kar zadeva kovtre smo pri nas isti – gumbi pri nogah.

V dnevni imamo eno toplo deko s karirastim vzorcem in grozno me moti ker nikoli ne vem kako naj jo obrnem ko se pokrijem – kaj pa če sem imela prejšnjič ko sem bila pokrita tisti del ki ga imam danes pri glavi, pri nogah :-s
Vedno pravim, da moram kupiti takšno potiskano, da bom vedela kje je glava in kje noge :-))

V kuhinji imamo tisti obešalnik za folije in brisačke in če mož menja pap. brisačke obrne pač kakor mu pride. Jaz potem stalno popravljam, da se brisačka rola od zgoraj in se spodaj.

Pa še bi se našlo …. :-))

Tudi jaz štejem na Wc-ju.
Kljukice pa imam na štriku vedno zložene izmenično. Ena rumena in ena bela.

Še nekaj glede umazanije in mikrobov:
jaz strogo ločim “mojo” oz. “našo domačo” umazanijo/mikrobe od “tujih”. “Naše” vsekakor toleriram, nekje v tujem stanovanju pa ne bi mogla čistiti, ga ni denarja.

Pod 1 in 3 se podpišem.

jaz pa vedno berem na WC, če nimam s sabo revije se mi zdi kar škoda zapravljenega časa.. neumno, a???

jaaaaaa, branje na stranišču IN v banji, kako sem lahko pozabila. POtem, če je kaj pametnega, pustim obrnjeno na stran in pomenljivo na pralnem stroju, da se moško oko prebere tako hudo pomembne reči 🙂
T.

Ta je tudi moja. :)))

hehe, Tinkara, tole z žabami imata s sestrico verjetno kar skupno točko :)) Sem jo videla zadnjič skupaj s fantom, pa je verjetno sploh ne bi opazila, ampak mi je padla v oči, ker je imela take divje oranžne žabe :))

Nič ne neumno, jaz isto. Vsak trenutek je treba izkoristit.

s fantom? Kakšnim fantom? Nič ne vem :))) vidim, da jo bo treba zaslišati :)))) žabe pa je ziher od mene v dar dobila :))) zalagam tiste, ki jih hočejo – če nimajo moje velikosti, imajo pa za sestrico :)))))

OOOO, kljukce!!!! Jaz imam v 8 različnih barvah in če obešam, recimo, sivo majico, bom vzela dve violični kljukci t.j. za vsako cunjo taki kljukci, ki se s cunjo barvno ujemajo. Čist sem prtegnjena 🙂

Hehehe, punce kapo dol! Prebiram vaše odgovore in se tule režim kot počena lubenica :)))
… in naj še kdo reče, da ne znamo biti samokritične 😉

hehe, Tinkara, ne me zdaj potunkat :)) Skoraj zagotovo bi lahko trdila, da je bil njen fant. Pa še izredno fleten 🙂 Pravzaprav sta bila kar oba :))

jaz se tud režim, imamo danes službeno prednovoletno/predknjižnosejemsko žurko in so šle vse bejbe k frizerju, pa smo preostali (tisti, ki si samo lase umijemo 🙂 privili muziko, pa je s tem sončkom zunaj celo prijetno :))))
T.

moja sestra se brani obtožb, prosi za datum in uro in kraj ter druge podrobnosti, da bo obramba še bolj uspešna 🙂

Noro, tečej mi solze. Pa ne od posmehovanja – od zadovoljstva, da nisem edina, taka, malo bolj “čudna”

*če nimam ničesar drugega zlikanega, je važno, da imam zlikane kuhinsjke krpe (ne prenesem umazanih krp – takoj, ko je malo mokra pristane v kopalnici) in plenice

*uživam v obešanju perila: perilo mora biti obešno po določenem vrstnem redu, pa tudi ščipalke so primerno organizirane.

*mož je “alergičen”, če zobna pasta ni pravilno zaprta in ni postavljena v določen kot na omarici v kopalnici

*luči: nonstop ugašam luči

*vedno kaj pozabim. Oče mi večkrat reče: ali nisi že rekla adijo? Si pa hitro nazaj! Ko sem že v avto se spomnim na kakšno stvar

*v službi pa so moja šibka stran ključi. Že kar nekajkrat sem jih zaklenila v omaro

*obvezno spim v sp.hlačah. “Nočne” sp.hlače menjam npr.na 2 dni, pižamo pa imam 1x teden

*obožujem čokolino.

Hvala vsem za polepšan dan.

Hhihihihih

kaksne so pa res smesne:) Cestitam nekaterim, da se vam da tolk casa porabit za pucanje, nadzorovanje…

ej, jest se pa CIST nic ne obremenjujem. Danes sem posesala… po ne vem kok dolgem casu. Ampak je tamal dobil vrocino in sem ostala doma. Celo prah sem pobrisala…
Pa skuhala sem nama…. uf luksus….
Posoda je lahko nepomita, me ne moti, ze pomije tist k kej rabi…

Alergicna sem na lase v umivalniku, ja…
skret papirja pa ne mecem not, ampak ga drzim tko, da ne more spricnit… hahaha

ej…

kr nadaljujte, je fajn ctivo tole…

Tanja

Še ena čist odbita: mene že vse življenje kar naprej zebe, vroče mi je samo takrat, ko se ornk najem, pol me pa kuha dve uri, nato sem spet mrzla kot žaba, pokvarjen termostat imam :-). Da ne staknem ozebljin, se preoblačim kar se da hitro, tako, recimo, da istočasno slečem pulover in spodnjo majico, ki potem skupaj tvorita nekakšen “oklep”. Prav tako imam v zgornjem delu pižame že prištimano vstavljeno majico, da ni treba vsake stvari posebej oblačiti. Podobno je tudi s hlačami: pridem domov, na en mah slečem kavbojke, žabe, ki so pod njimi, pa še štumfe.
No, in enkrat se je zgodilo tole: greva z dragim čez Staro Ljubljano, on se zadrži pri eni izložbi, nato me dohiti in pravi “Kaj pa maš tam dol zadaj na nogah ene bule????????????” Obrnem se – in res: malo nižje od kolen sta dve ogromni buli (pa se mi je zdelo, da nekaj ne štima). Verjetno se vam že svita, kaj je to bilo – noter v kavbojkah, ki sem jih oblekla, so že bile žabe z debelimi štumfi na koncih. Mater, sva se režala! Pol sva šla do najbližje veže, pa sva vsaj tiste štumfe ven zbezala :-)))))

Kok je fino k si se spomnla tako temo. Res smo druga drugi dan polepšale.
Lp
Ursa

Joj, sem se spomnila ene hude. Mojega bivšega frajerja je vedno zeblo v noge ponoči. In mu je mama (pa sinček edinček je bil) na vse prevleke na spodnjo stran zašila po 2 žepka . Tako je lahko vsako nogo vtaknil v en žepek in ga ni zeblo. Jaz sem skor crknla od smeha, ko sem to vidla.

New Report

Close