Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu čudno…

čudno…

Povejte fantje, je možno, da se fantu ne da seksat večrat kot 2x na teden?

Pravi, da enostavno tak je…meni pa je to tako nemogoče…

Ni normalno.Je pa možno.

hja, to pa dela globalizacija;)
Včas je ata, fant pokosil gmajno, nafutral krave, pometel po štali in šel na večerjo, pol pa nategnil mamco….pa je blo tudi otrok več, k ni blo še kondomov pa tabletk, mama je pa “dala” sam da je imela mir.
Potem so pršli časi, ko so ženske dobile več pravic, kontracepcijo, aspirine in so moški izvedeli, da ima vsaka ženska enkrat na mesec vsaj en teden “čiščo” ali “dopust”….pa so medtem prišle ven kake vroče revije in možakarji so začeli drkat, seveda so hodili tudi v službo, ki je trajala tam od 6-7 zjutraj in točno do 14-15 popoldne. Tako sta imela vsak svoje pravice in navade, in že mu je bilo vseeno, če kdaj žena noče.

Zdaj pa je tako, da smo postale ženske osveščene, da vemo, da ne pomeni SEXATI to, da njemu pride po minuti misjonarskega položaja….ko vemo, kaj rabimo ženske, ko vemo, da je normalno doživljati celo več orgazmov zaporedoma….ko so pripomočki, zaščita in velike možnosti…..ni pa več časa:) Oz. v službah smo od 8-18, zjutraj moramo opraviti še toliko za čez dan, da na sex še pomisliti ni časa, vračamo se utrujeni in sodoben moški je v službi zelo obremenjen, okoli njega se cel dan sučejo dame v oprijetih oblačilih, štiklicah in odpetih gumbkih, naličene, depilirane, nadišavljene….hotne in pohotne in on, revež cel dan to samo gleda in rešuje poslovne probleme….zvečer, ko se vrne domov, pa hoče njegova zdolgočasena gospa, v trenerki, z masko za napeto kožo na obrazu, z vatkami med prsti, ko si suši lak…..ona hoče….sexati….kar pa po tako utrudljivem dnevu ne znese….in mora ona počakati na weekend, ko bo lahko šel na odbojko, kolesarjenje in golf in potem zvečer, ko se bo naličila za gledališče….jo bo mogoče v kopalnici….končno, na hitro….nategnil;)

hehe

to ni moja zgodba, za vse alenke in ostale bralke:))))

Lp,M**

Veš, kaj je pri vsej stvari najbolj žalostno?

TO, DA MAŠ PRAV!!!!!!!

Zdaj, ko “smo postale ženske osveščene, da vemo, da ne pomeni SEXATI to, da njemu pride po minuti misjonarskega položaja”, zdaj so se pa dedci usrali!
Se jim ne da “delat” pol ure al pa uro… hočejo nazaj svojo “minuto”!
In v končni fazi so jo dobili…. ko v soboto pred gledališčem na hitro nategnejo ženo v kopalnici, ja….

Babe, se bo treba organizirat!

hehehehe, kot vedno:-)))

Tudi meni se zdi nemogoče. No ja, sto ljudi sto čudi

hehe Lunči, mogoče se pa kakšen še ni usral:-)))

Ja, ampak ste v manjšini, veš….
Se pupe precej pritožujejo nad dedci!

Tebe bomo pa itak morale sprobat… da vidimo, ali je to zlato samo premaz ali si pa v resnici zlat!

ja, sam da ne boš govorila da je baker:-))

Hja, baker je pa za žlebove dober… naj bo, baker še gre skoz….

Samo nebi posploševal – tule na forumu so pač v množini le taki in podobni primeri 😉

Hm, meni tudi zveni nemogoče… si prepričana, da si napisala “teden” in ne “dan”?

Ampak, ljudje smo si različni in to je treba spoštovati… ali pa si poiskati primernejšega partnerja, če ti seks veliko pomeni in si ga želiš bolj pogosto. Drugače bo prej ko slej prišlo do nejevolje, krega in prevare. Žal.

mozno,je mozno.morda se mu pa ne da s tabo,morda pa pricakuje vec in mu je eno in isto vsakokrat dolgocasno i si ga raje zdrka.verjemi da ni samo pri tebi tako…

Ni nemogoče, če precej fizično dela ali je zelo obremenjen nasploh ali kaj podobnega.

Tistim, ki pišejo o ženskih pravicah in organiziranju in podobnem, pa predlagam naj tudi same malce pomigajo z ritkami, predlagajo partnerjem kaj novega, tudi same naredijo kaj novega in ne ležijo le kot hlodi..

.. pa bo interes precej večji.

točno tako….ne samo vprašat……
…. zapeljuj…osvajaj…pa bo drugače! 🙂

2x na teden sexasti je očitno premalo.Vzrokov je lahko več.Ohladitev odnosov med partnerjema,zamere ali pa tudi pomanjkanje časa,utrujenost in monotonost odnosa.

New Report

Close