Čufti v paradižnikovi omaki
Niso drobtine tiste, ki vežejo. Vežejo jajca, pa tudi premešati je potrebno dobro.
… tako je… poglej link dan ali dva nazaj… meni še nikoli niso razpadle in jih niti ne popečem pred kuhanjem, kar nekateri delajo tudi zato, da ne bi razpadle. Bistvo je, da meso dobro, dobro premešaš z jajcem, soljo in drugimi začimbami, da postane VLAKNASTO (jaz “premečkam” kar z rokami) in šele potem dodaš riž.
Vladka
ni nujno da daš jajce, jaz dam olje, ker jajc hči ne sme. so pa zato malo bolj trdi, kot bi bili sicer. jih pa obvezno popečem šele potem dam kuhat v omako. čeprav ko delam polnjene paprike, pa naredim kar iz tiste mase če ostane, pa je zraven nekuhan riž in jih nič ne popečem, pa kljub vsemu ne razpadejo. dam pa znova malo olja. jih pa naredim, potem pa delam omako, tako da malo počivajo.