Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čuj, mačo

Čuj, mačo

ti boš vedel…….. kaj pomeni v onem komadu Helene B. Z. “mačo, zgrabi za krtačo”? mislem, kaj pomeni krtača?

Eh, ne ukvarjam se z malenkostmi!Sicer pa, a imaš ti krtačasto?

krtačasto kaj?

ma neeeee, mislem…… a Helenca poje “mačo, zgrabi za krtačo” kar pomeni “mačo, pejd ribat s krtačo po tleh”?

Spoštovana!

Mislim, da si še premalo zrela za mene!

ja, res nisem še v sedemdesetih………. sem še mlada in poskočna, veš? (brez viagre in ostalih medikamentov) :)))))

Helenca pravi, da ni bilo njenega frizerja, pa je gospodu Zamanu dejala: “Ej, Mačo, zgrabi za krtačo!”, kar da se je tudi zgodilo in jo je sam gospod Zaman česal. In tako je nastal novi hit!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Veš kaj, Helly? Kdor je res Mačo, pravi Mačo, tega nikdar glasno ne pove! Pove pač tako, da se ve! Tega mačota, ki ga imamo zdaj tu gori, pa se mi zdi da “odnekod” poznam!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close