Curaprox ščetke – so vredne
Anonimno441, 12.04.2025 ob 22:16
Zakaj so te zobne ščetke tako drage in ali so res toliko boljše? Marketing in forsiranje s strani zobarjev, ali so res vredne denarja ?
Vse te stvari, nitke, ščetke, medzobne ščetke, zobne paste s hidroksiapatitom, japonske fensi ustne vode itd. so vredne svojega denarja, tudi če uporabljaš naj od naj, je drobiž v primerjavi že z navadno plombo.
Curaprox so zobarji priporočali kakih 10 let nazaj, zdaj so zgleda bolj navdušeni nad Te-Pe, ki je tudi cenejši. vsaj za medzobne, Curaproxove so kar drage, pa ponavadi rabiš 2 ali 3 različne velikosti.
8409, 12.04.2025 ob 22:28
Vse te stvari, nitke, ščetke, medzobne ščetke, zobne paste s hidroksiapatitom, japonske fensi ustne vode itd. so vredne svojega denarja, tudi če uporabljaš naj od naj, je drobiž v primerjavi že z navadno plombo.
Curaprox so zobarji priporočali kakih 10 let nazaj, zdaj so zgleda bolj navdušeni nad Te-Pe, ki je tudi cenejši. vsaj za medzobne, Curaproxove so kar drage, pa ponavadi rabiš 2 ali 3 različne velikosti.
bimbo 8409, glede curaproxa so zobarji bili fajn podkupljeni, da so jih tako reklamirali (marsikdo tudi prodajal, sploh privatniki), je takratni fant vse živo povedal, kako forsirajo z določenimi firmami preko njih… ne trobi neumnosti, to so največje bučke, da nasedate takim bebavim marketingom in “kar zobar priporoča, je sveto”.. ma seveda.. sploh privatniki, ki jim gre v prvi meri za dobiček, ne pa tvoje zobe…
zobje, 12.04.2025 ob 22:29
Ocitno zobarji dobijo nagrade za forsiranje teh scetk. Saj ves, da nicesar ne naredijo zastonj.
Ne verjamem, zobarji odlično zaslužijo, ne bo se blamiral za par centov od ščetke provizije.
To je nekako del storitve, da ti svetujejo in priporočajo produkte, Oroxid z aktivnim kisikom mi je npr. zobna tehničarka priporočila, sploh ne zobar, on je celo rekel, da ni prepričan, da to res deluje, izkazalo se je, da gre za odličen produkt.
8409, 12.04.2025 ob 22:52
Ne verjamem, zobarji odlično zaslužijo, ne bo se blamiral za par centov od ščetke provizije.
To je nekako del storitve, da ti svetujejo in priporočajo produkte, Oroxid z aktivnim kisikom mi je npr. zobna tehničarka priporočila, sploh ne zobar, on je celo rekel, da ni prepričan, da to res deluje, izkazalo se je, da gre za odličen produkt.
8409, ti si res naiven… a misliš, da zobarji dobijo samo tistih par € za ščetke, ki jih prodajo? jaojao, res imaš domet, no.
Zobozdravstvo je nori biznis. Če pa kdo misli, da je komu mar ta vas in vaše zobe… ste pa res naivni. Ljudje cenijo zivljenje po službi. V veliki hiši, z velikim avtom, velikim bazenom, velikimi počitnicami in če mora za to rečt, da kupi curaprox, bo pač to rekel. Pokvarjeno družbo dopuščajo samo osli. In to ste vi. Osli. Pa bodite. Jaz ne kupim curaprox ščetk. No, naslednja stopnja zavajanja so zobne paste.
V družini imamo zobozdravnika in lahko iz prve roke povem, da jih podkupujejo kot nore, nagrade so pa precej mamljive, zato marsikdo tudi pade na to. In ja, med produkti je precej na vrhu tudi Curaprox. Tisti, ki verjamete, da zobozdravniki, ko vam nekaj priporočajo, nimajo nič s tem in nič od tega, ste zelo naivni in precej omejenega uma.
Meni je Curaprox ščetka le ena izmed mnogih, torej nič pretirano boljša od katerekoli druge, ki ima pač primerne trdote ščetine. Gre za mehansko čiščenje, kjer je pomembno, da zob pač dovolj dobro in temeljito zdrgneš, znamka ima precej malo opraviti s tem…
Anonimno 2158, 12.04.2025 ob 23:00
Zobozdravstvo je nori biznis. Če pa kdo misli, da je komu mar ta vas in vaše zobe… ste pa res naivni. Ljudje cenijo zivljenje po službi. V veliki hiši, z velikim avtom, velikim bazenom, velikimi počitnicami in če mora za to rečt, da kupi curaprox, bo pač to rekel. Pokvarjeno družbo dopuščajo samo osli. In to ste vi. Osli. Pa bodite. Jaz ne kupim curaprox ščetk. No, naslednja stopnja zavajanja so zobne paste.
Vsi, ki služijo z zdravjem ljudi so v večini pogoltni na denar. Za zdravje pacientov jim je malo, njim je pomemben denar. Ko bodo odhajali na drugo stran, bodo vse pustili tukaj.
Bolj hodiš okoli zdravnikov, slabše je.
Meni ne ustreza. Predvsem mi je popolnoma zgrešena oblika – velika, kvadratasta ščetka, ki nikakor ne doseže težje dostopnih delov, in ščetine vse iste dolžine. Veliko bolj mi ustrezajo ščetke z manjšimi in na vrhu ožjimi ščetkami in ščetinami različnih dolžin. Meni je Curaprox najslabša ščetka, kar sem jih kdaj uporabljala.