Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek curaprox zobne ščetke

curaprox zobne ščetke

Kje jih kupujte, da so najceneje? Mogoče na tujih spletnih straneh?

več komadov skupaj je neka sprejemljiva cena.

Mimivrste je imel vcasih ugodne,po 3.5 eur.

Čist različno, ampak vedno pakiranja po 3 skupaj. In pride cca. 10€. Ceneje ne gre, tudi na tujih spletnih straneh ne.

s Curaprox v roki.

Hahahahahahhaa…. Včasih harmonika, kitara in pir v hladovini borovcev,, dandanes pa očitno Curaprox zobna ščetka v mahalnem mimohodu skozi cel kamp do sanitarij….

Pa kaj vsi tako forsirajo ta curaprox, kot da vsi drugi proizvajalci ne znajo nardit nekih mehkih ščetin? Kot da je to neka huda znanost.

Meni je dosti boljša in mehkejša od Curaproxa ultra soft ščetka blagovne znamke Muller, če pa te ni , pa Jordan…..

Pa ta Curaprox dobesedno “forsirajo” zobozdravniki, predvsem ortodonti- s tistimi posebnimi ščetkami za pod aparat. pa je hči ugotovila, da so čisto BZVZ, da z navadno, eno mehkejšo dosti lepše očisti- pa zobna prha Waterpik je zakon za čiščenje zobnih aparatov in medzobnih prostorov

Tudi jaz jih uporabljam, so super, boljše od podobnih, samo vražje drage. Okoli 7 EUR za pet krtačk in držalo v lekarnah.

Torej vprašanje iz naslova, ki še vedno ni bilo odgovorjeno – ali se jih kje dobi ceneje?

Meni pa nikakor ne ustrezajo. Povsem neuporabne zaradi oblike.

Torej me v kampu ne boste prepoznali kot Slovenko. 😉

Mi poveš, kje , v kateri lekarni so po 7 evrov in to 5 kom skupaj? Ker, če to ni pomota, so zelo ugodne. Lekarna Ljubljana jih ima pakirane po 3 (brez držala, niti ne vem, kakšno držalo je to) po 12 evrov. Povej prosim, da jih grem jutri kupit po taki ceni. Pa hvala.

po moje so mišljene medzobne

New Report

Close