Najdi forum

Eternal life in a COMPUTER will be possible without the need for a biological body.

Kako naj bi to v praksi zgledalo?

Zdej se mi pa mudi, pred vrati me čaka precej vnetih grl…….,da me ne bo Klemenxx spet po krivem obsodil da nič ne delam.

lep pozdrav
Otorinolaringolog

V enem izmed zadnjih izvodov Življenja in tehnike je na koncu SF zgodba, v kateri povežejo vse računalnike vesolja med seboj. Mogočnemu računalniku dajo prvo vprašanje:” Ali bog obstaja?”
“Sedaj obstaja,” se glasi odgovor…

Tako nekako bi to izgledalo. Življenje bo verjetno v striktno čarunalniški obliki, ne pa več v biološki, ni pa nujno, da bo druga prešla v prvo.

Me prav zanima, kako bo to zgledalo, ko bo dobil enkrat en superračunalnik kurji uč… :))))

Ja Irena, zanimiva je tvoja razlaga. Vse skupaj je samo še vprašanje časa.

lep pozdrav

Ja Roman to so zelo rasne stvari, ene najresnejših za človeštvo.
Če je v srednjem veku kdo rekel, da je zemlja okrogla, je bil čarovnik, ker mu ni nihče verjel in podobno je leta 2003 z zgornjim dejstvom.

lep pozdrav

Takoimenovan “protokol”. Pojdi na http://www.slo-tech.com in poišči temo “protokol” ki jo je naredil “Thomas”
brez narekovajev seveda.

fantje in dekleta.Predlagam da se lotite Stoparskega vodnika po vesolju!
Ce se ne veste je zemlja najboljsi racunalnik v vesolju,vendar tik preden bo dala odgovor-(ki je v bistvu vprasanje,katerega odgovor je 42) jo bodo Vogonu sesuli,ker bodo gradili hipergalakticno obvoznico.Pa veselo branje
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close