Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čutim…..

Čutim…..

Da danes bo en lep srečen dan…..
Dobro jutro gmajna,dobro jutro vsem!
Izkoristite dan do maxicelzija.)))) Bodite to kar ste in veselo na delo:))))))
Male drobne stvari,naj vas razveselijo in omamijo naj vas tisti opojni dišavni cvetovi bezga,ki ga moja malenkost nadvse obožuje…mmmmmm kako diši jep!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

muca dobro jutro in.. ja tud ti.. dej tko narest :))))) cmoka!!

Ojla Jani..ma bom bom….heheh :))))))
Glej da boš tudi ti!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ma sje veš kako je pr men.. če ni na full ni n’č :)))

heheheh i like it!
Oki čau letim v službo…Jani a kej slišiš kako lepo žvrgolijo zunaj ptički..mislim ej cel koncert..UHHH prelepo!

ja.. tički lepo pojejo ja :)))))

Tudi jaz jih slišim……čip, čip, čip……..he, he, he……..Dobro jutro, lepo jutro……………Uživajte dan sto na uro….

najlepše je… ko punca sliši tičke pet :))))))

zvezdica dobro jutro in krasen začetek tedna :)))

Ma ej , si našla kje bezeg ? Ravno bezeg ? :))))))))))))))

hehe…norčka :))
lupčke obema :))

Jutro mačka

Čutim tudi jaz podobno kot ti…ampak kaj ko mi zmankuje časa…saj bo čez en teden bolje…ampak potem vas bom pa pogrešala, kajti SončeK…gre na morje…lepo jutro, lep dan…draga moja kletka…poljubček in objemček, topel, nežen…tak prijateljski…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Muca!
Hvala za idejo za danes!Nabirat bom šel bezeg in trpotec.
Brez veze pozimi v lekarnah zapraavit celo premoženje,ko pa to lahko sedaj z veseljem in v miru naberem sam…zastonj.
Cmoka
Sp

CMOKA Jani……….enako tebi……….”Ko punca sliši tičke pet???” A za fante to ne velja?:))))))))

CMOKA………..Kako si srček zlati?

hmmmmmmmmmmm… takim fantom pa pol rečemo… hehehehehe :))))

Drimčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂 že kej boljše?

cmoka… velik cmokov!!

kul SončeK, mislim tole z morjem, res kul…

dobro jutro 🙂 in cmoka na cmoko :)))

No………………….a bo kej? Kako???:)))))))))))

fantki ki slišji tičke žgolet so…. ma ne noooooooooooo :)))))) ne napišem….

Jani ma rajš, če sliši presti muce al pa kej podobnega ;))))))

veselo nabiranje Sp 🙂 in lep dan!!!

Jani…greškala te bom…cmoka na cmoko!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

sej bom jest ta teden tud bolj na izi tuki… drug teden no ja.. bo ziher boljše :))) ampak, sej tud ti ne boš celo poletje dola al kako:)?

br, br, br, brrrrrrrrrrrrr……….A tako? Ali mogoče muce še kako drugače predejo???:)))))))

Sedaj se ne…sedaj se grem samo malo sončkat…za kake 14 dni…nato malo domov…potem pa jajajaj…Jani moj…do jeseni…saj ne vem ali naj jokcam ali naj uzivam…hihihi…ne saj bo…sem že izvohala neki cyber caffe…in se javljam kot dopisna poročevalka iz morja,hihihi

New Report

Close